Įkraunama...
Įkraunama...

dėvėtų drabužių prekyba, 10 tema

Pazystamu , kurie ateina pas mane klausiau, kaip manot ar pirks jei atsivesiu, tai didele dalis sako , kad turbut nelabai, nes jau visi taupo sventem verysad.gif na tai ir pagalvojau, kad pakentesiu iki nauju metu verysad.gif
Atsakyti
Na aš irgi nusiteikus šitą mėnesį taip nenaudingai pratempt... verysad.gif
Labai padidina pardavimą kai uždedi 50% nuolaidą, tada perką bet ką, bet dirbau pagal tokią taktiką - atsiveži naujas prekes, o savaitės pabaigoje dedi 50%. Tai taip žiauriai nusvilau... doh.gif Žodžiu kai nebuvo nuolaidos, tai nieks ir nepirko - pasižiūri ir sako "palauksiu 50%" biggrin.gif Dabar naujose patalpose, tai turiu progą atpratint nuo nuolaidų smile.gif Beje, linalina644, iš kokio miesto esi?Turi parduotuvėlę ar važinėji po turgavietes?
Atsakyti
QUOTE(Ingutea_2 @ 2009 12 11, 16:57)
Na aš irgi nusiteikus šitą mėnesį taip nenaudingai pratempt... verysad.gif
Labai padidina pardavimą kai uždedi 50% nuolaidą, tada perką bet ką, bet dirbau pagal tokią taktiką - atsiveži naujas prekes, o savaitės pabaigoje dedi 50%. Tai taip žiauriai nusvilau... doh.gif Žodžiu kai nebuvo nuolaidos, tai nieks ir nepirko - pasižiūri ir sako "palauksiu 50%" biggrin.gif  Dabar naujose patalpose, tai turiu progą atpratint nuo nuolaidų smile.gif Beje, linalina644, iš kokio miesto esi?Turi parduotuvėlę ar važinėji po turgavietes?

As is Kaisiadoriu raj., turiu maza parduotuvele.
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 11, 16:02)
As is Kaisiadoriu raj., turiu maza parduotuvele.

O iš kur rūbelius vežies? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutea_2 @ 2009 12 11, 17:08)
O iš kur rūbelius vežies? smile.gif

Visaip buna, pirkau Sentaure, Humanoj, Eudroj.
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 11, 16:12)
Visaip buna, pirkau Sentaure, Humanoj, Eudroj.

Na ir kaip vaizdelis?Ar verta "Eudroj" ir "Sentaure" mokėt tokią kainą?Galbūt ten panašūs rūbai kokius "Humana" parduoda?
Atsakyti
QUOTE(Ingutea_2 @ 2009 12 11, 17:24)
Na ir kaip vaizdelis?Ar verta "Eudroj" ir "Sentaure" mokėt tokią kainą?Galbūt ten panašūs rūbai kokius "Humana" parduoda?

Na cia kaip kam, Sentaure nelabai patiko, o Eudroj gana neblogi bet brangoka,
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 11, 17:37)
Na cia kaip kam, Sentaure nelabai patiko, o Eudroj gana neblogi bet brangoka,

Auuuuuu verysad.gif Visos dirba, plusa, tik as viena bizdielnike, mat taip ir neuzkase griovio prie parduotuves verysad.gif
Atsakyti
thumbup.gif drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti
Skubu ir as prisirasyti naujuose namuose 4u.gif
Si savaitgali keiciu asortimenta. Tai neprisesiu prie kompo.

Ingutea_2 man Eudroj patiko, bet irgi reikia atsargiai pirkti. Pvz. vaikiski Eudroj neapsimoka.
Sentaure pirkau senokai, nes vis neturi extra klases drabuziu. Bet prodzioje tai buvo neblogu drabuzeliu, bet paskutinius kartus siapsau.
Visada yra sekmes dalykas.

Visoms linkiu gero savaitgalio. 4u.gif
Atsakyti
lasiuk 4u.gif
Atsakyti
Kaip tu Lasiuk 4u.gif ?
Atsakyti