Įkraunama...
Įkraunama...

dėvėtų drabužių prekyba, 10 tema

QUOTE(Erikutė @ 2009 12 14, 14:48)
Žiūrint,kur važiuoja.Pvz,vienam pažįstamam siūlė Norvegijon,mėn 7000 lt,maistas ir butas nekainuoja,reikėjo apsispręst per pusvalandį.Aš ir tašę vyrui per tą pusvalandį būčiau sukrovus. smile.gif O tas žmogelis ir nevažiavo blink.gif
Mūsų su dukra labai tragiška istorija verysad.gif Prieš du metus perėjoje mane partrenkė mašina,ilgai gydžiausi,atrodo jau stojausi ant kojų,ir po metų toj pačioj vietoj mano dukrą partrenkė.Tai va,gydomės....

o je verysad.gif sveikit 4u.gif
ziuriu kad namuciai visai tusti viena likau verysad.gif buvau zaislu per pietus biskiuka ilindau tai neblogu visai radau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingace: 14 gruodžio 2009 - 14:30
EI mergaites kur visos dingot? ax.gif ner su kuom net papliurpt 4u.gif dienele siandien visai nieko pirkimas po truputi vyksta thumbup.gif kaip jums?
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Koks siaubas ir dar su tragedija, darbe internetas buvo dinges, tai kaip liudejau kad nuo ryto negalejau prie jusu prisijunkt verysad.gif Kaip supratau Lasiukas dar nesidalijo ispudziais kaip ten jai pasiseke utenoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 14, 12:14)
Mano vaikai turbūt labiausiai iš vaikų laukia sniego dėl va šito dalyko 
user posted image
Offtopikas,bet gal kam nuotaiką pakels  4u.gif

jega thumbup.gif kaip faina, mes irgi vaziuojam i miska ant kalniuku kai buna daug sniego... kaip laukiu nesulaukiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Erikutė @ 2009 12 14, 13:26)
Dirbo nelegaliai(pas žmones remontus darydavo),kartais patentą imdavo.Tai iš biržos negauna nieko verysad.gif  Todėl ir ieškom skylių,kad į užsienį išvyktų dirbt.
Dabar dar po kelis lt suprekiauju nors maistui,o ką sausį ir vasarį reiks daryt?
Gerai,užteks čia bėdavotis,juk kitiems irgi sunku(gal net sunkiau nei man) unsure.gif  Einu ruoštis važiuot į Klaipėdą,reikia didžiąją gydytojui parodyt,spręsis klausimas,kada operuos.

jooo sausi ir vasari reikes smarkiai susiverzt dirzus g.gif
Papildyta:
QUOTE(ingace @ 2009 12 14, 17:24)
EI mergaites kur visos dingot? ax.gif ner su kuom net papliurpt 4u.gif dienele siandien visai nieko pirkimas po truputi vyksta thumbup.gif kaip jums?

man irgi po truputi pirkineja rolleyes.gif padariau didele eile po 5lt tai zinokit neblogai paperka thumbup.gif ir man gerai issiparduoti senus rubus
Atsakyti
4u.gif ataskaita 115 lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 14, 20:23)
4u.gif ataskaita 115 lt g.gif

mano 25ltmazesne mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kuri zinot kaip kokybe jav rybu buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 14, 20:30)
gal kuri zinot kaip kokybe jav  rybu buna g.gif

as anksciau kazkur esu girdejus kad neblogi is jav buna rubai nes ten ir pragyvenimo lygis kitokis nei kad europoj.... bet kad nezinau kas juos parduoda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 14, 21:42)
as anksciau kazkur esu girdejus kad neblogi is jav buna rubai nes ten ir pragyvenimo lygis kitokis nei kad europoj.... bet kad nezinau kas juos parduoda ax.gif

as radau kaune kas parduoda g.gif
Papildyta:
Prekiaujame NERŪŠIUOTAIS dėvėtais rūbais iš JAV ( šeimyniniuose
maišeliuose ).

Kreiptis į Romą ( Kaunas, Sargėnai ) tel.: +370 656 88614; +370 639
71311; e.paštas:romajauchicago@gmail.c om va toki skelbima radau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliukei: 14 gruodžio 2009 - 19:45
Bet paskaitau apie kai kuriu bedas....eina sau...o kartais atrodo kad man vienai tik toks susik... gyvenimas..Va lasiukas kai pasakojo apie savo vaikus,dukra kaip vanojo,tai ir juokas eme skaitant ir gaila..o erikute irgi kaip skaudu,ypac vaiko..Cia kalbejot apie pajamas, mano pajamos 96Lt uz vaika nu ir visa kita uzsidirbti reikia,o buta nuomojuos,mokesciai,darzelis...et kartais po pernyksciais lapais noris pasislepti.O prekyba tikras ssss..siandien,susalau nezmoniskai,gaila ta elekrini putekli laikyt pastovei ijungta,teik elektros sueda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2009 12 14, 21:51)
Bet paskaitau apie kai kuriu bedas....eina sau...o kartais atrodo kad  man vienai tik toks susik... gyvenimas..Va lasiukas kai pasakojo apie savo vaikus,dukra kaip vanojo,tai ir juokas eme skaitant ir gaila..o erikute irgi kaip skaudu,ypac vaiko..Cia kalbejot apie pajamas, mano pajamos 96Lt uz vaika nu ir  visa kita uzsidirbti reikia,o buta nuomojuos,mokesciai,darzelis...et kartais po pernyksciais lapais noris pasislepti.O prekyba tikras ssss..siandien,susalau nezmoniskai,gaila ta elekrini putekli laikyt pastovei ijungta,teik elektros sueda  blush2.gif

Visom cia mums ne pyragai. Pas mane pagaliau nesala parduouveje, o zino kaip pasisildau mirksiukas.gif na ne apie tai ka jus pagalvojot lotuliukas.gif nusipirkau sildytuva su dujom. Zinoki jega, pas mane apie 20kv. ai ant minimumo nusistatau nes kitaip iskepti galima lotuliukas.gif Kainavo 300lt. duju balioneli turejau savo , tai va, su tuo balionu daugiau kaip men. sildausi o kainuoja 30lt. Manau tikrai pigiau negu su elektriniais sildytis.
Atsakyti
reiks ryt pasiskambint kainu pasiklaust g.gif
Papildyta:
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 14, 21:57)
Visom cia mums ne pyragai. Pas mane pagaliau nesala parduouveje, o zino kaip pasisildau  mirksiukas.gif na ne apie tai ka jus pagalvojot lotuliukas.gif nusipirkau sildytuva su dujom. Zinoki jega, pas mane apie 20kv. ai ant minimumo nusistatau nes kitaip iskepti galima  lotuliukas.gif Kainavo 300lt. duju balioneli turejau savo , tai va, su tuo balionu daugiau kaip men. sildausi o kainuoja 30lt. Manau tikrai pigiau negu su elektriniais sildytis.

man turetu sia savaite sildyma pataisyt doh.gif
Atsakyti