Įkraunama...
Įkraunama...

dėvėtų drabužių prekyba, 10 tema

QUOTE(vajuta @ 2009 12 16, 10:59)
gali but.. dar vejas atrodo nemazas yra unsure.gif  galvojau neit i darba... vyras sako, kad bent pusdieni padirbciau.. taip ir padarysiu.... surizikuosiu.. bet pirma dar i turgu nuleksiu.. kaip nesusalt, ojoj....

ASian vejas didesnis tikrai, as tik po pietu galesiu parduotuve atidaryt, tai nezinau net ar isviso verta bus. Na paziuresiu kaip nuotaika bus.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Oho kiek prirašėt blink.gif Vakar visą dieną žaidimą žaidžiau iki vėlumos,net akys skaudėt pradėjo. Ot durnė ir reikėjo man jį atsisiųsti doh.gif Visi kaip manjakai ,anyta,uošvis ir aš prie kompų sedėjom doh.gif
Einu skaityt, o jums pelningos dienelės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 16 gruodžio 2009 - 09:16
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 16, 11:01)
ASian vejas didesnis tikrai, as tik po pietu galesiu parduotuve atidaryt, tai nezinau net ar isviso verta  bus. Na paziuresiu kaip nuotaika bus.

pas mane vakarais nebelabai kas uzeina.. pagrinde jei vyksta kas, tai vyksta nuo ryto, per pietus, kazkiek po pietu.. o po to lieku viena.. koks vienas kitas zmogus uzeina... as tai net neiciau vakare.... verysad.gif juk ir vel salt pradeda...

kai ziuriu kaip vejas medi siubuoja, tai oj kaip i lauka eit nenoriu... nusalsiu visus galus doh.gif
Atsakyti

QUOTE(ecka @ 2009 12 15, 23:25)
ačiūūūūūūūūūūūūūūūūū, šis plakatas papuoš (vainikuos) mūsų visų namučius sekančioje temoje thumbup.gif

Nepamiršk tik, pamačius irgi tą patį pagalvojau,superinis posmelis thumbup.gif

QUOTE(vajuta @ 2009 12 16, 01:03)
mastau jei nutraukus veikla, tarkim toj humanoj nusipirkus maisiuka vaikisku ir pardavinet internete...gal kas gautusi... g.gif

Žinok sunkiai tame internete prekyba eina schmoll.gif Aš seniai jau taip bandžiau prekiaut, kol parduotuvės neturėjau. Nebent tu prekiausi būtent kažkokios firmos superiniais drabužėliais

QUOTE(doviliukei @ 2009 12 16, 01:22)
as tai kita klausima turiu doh.gif siand.skambinau del patalpu o manes ir klause ar jus leidimus gausit.tai daba ir mastau kokiu da leidimu reik  doh.gif

kas čia per nesąmonė blink.gif tai jie turi turėt leidimus,kad patalpos prekybinės paskirties
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 16, 11:21)
Nepamiršk tik, pamačius irgi tą patį pagalvojau,superinis posmelis  thumbup.gif
Žinok sunkiai tame internete prekyba eina  schmoll.gif Aš seniai jau taip bandžiau prekiaut, kol parduotuvės neturėjau. Nebent tu prekiausi būtent kažkokios firmos superiniais drabužėliais
kas čia per nesąmonė  blink.gif tai jie turi turėt leidimus,kad patalpos prekybinės paskirties

na nzn tada ka daryt.. geriau mest jei nera pelno... ir nerasiu pigiau patalpu.. bent jau santaupu nemetyciau veltui...

jau leksiu i salti doh.gif ojoj kaip nenooooooriuuuuu verysad.gif

sekmes visoms mergaitems biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 12 16, 11:06)
pas mane vakarais nebelabai kas uzeina.. pagrinde jei vyksta kas, tai vyksta nuo ryto, per pietus, kazkiek po pietu.. o po to lieku viena.. koks vienas kitas zmogus uzeina... as tai net neiciau vakare.... verysad.gif  juk ir vel salt pradeda...

kai ziuriu kaip vejas medi siubuoja, tai oj kaip i lauka eit nenoriu... nusalsiu visus galus doh.gif

Tai va , kad nuo ryto negaliu dirbti, sedziu valdiskam darbe verysad.gif , nuo pavasario tai mama sedes nes daba tai nenoriu kad ji saltu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 16, 11:21)
Nepamiršk tik, pamačius irgi tą patį pagalvojau,superinis posmelis  thumbup.gif
Žinok sunkiai tame internete prekyba eina  schmoll.gif Aš seniai jau taip bandžiau prekiaut, kol parduotuvės neturėjau. Nebent tu prekiausi būtent kažkokios firmos superiniais drabužėliais
kas čia per nesąmonė  blink.gif tai jie turi turėt leidimus,kad patalpos prekybinės paskirties

Va va, mano gaspadoriu sake, kad tas kambarys kuri nuomoju yra padarytas kaip parduotuve poperiuose.
Atsakyti
As jau i darbeli atejau ax.gif kaip salta doh.gif vos 9 laipsniukai silumos vidui doh.gif o kol takeli nusikasiau galvojau kad gal jau namo einu lotuliukas.gif salta kaip fitness4.gif reik biskiuka gal pasportuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos.Ar nesusalusios?O pas mane darbe 0 silumos,janay kaip salta,neysivaizduojate....neysivaizdavau ir as kad taip isildyti neis.Tai va,nuo 11 val i darbuka ciosiu.Iki 4 pasedziu ir namo,nes susalu nerealiai.
Nu lekiu,turtingu lkientu jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2009 12 16, 12:19)
Sveikos.Ar nesusalusios?O pas mane darbe 0 silumos,janay kaip salta,neysivaizduojate....neysivaizdavau ir as kad taip isildyti neis.Tai va,nuo 11 val i darbuka ciosiu.Iki 4 pasedziu ir namo,nes susalu nerealiai.
Nu lekiu,turtingu lkientu jums  mirksiukas.gif

neisivaizduoju kaip taip salta gali but doh.gif as galvoju kad paliksiu per nakti tepalini radiatoriu ijungta nes kitaip tai jauciu ligu tik sventem prisisauksiu doh.gif
Atsakyti
Jau valanda kaip sedziu ir ne vienas zmogiukas nebuvo uzejas doh.gif
Atsakyti
Paziurejau elektros kiek prisukau per menesi, ogi net uz 16lt. lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutės ax.gif

o aš nėjau šiandien dirbti žmoniu nėra vyras grižo iš turgaus sako turgus tuščias doh.gif
Atsakyti