QUOTE(Elitute @ 2009 12 15, 13:45)
kuo jus valote veida kiekviena diena, kuo ji drekinate maitinate, kad jis jaustusi gerai..kiek supratau, daug merginu rytais tik vandenuku prausiates? kazkaip man darosi ispudis su tais natur produktais, kad naudojimo pradzioje viskas puiku, bet ilgainiui visgi kazkas veido odai netinka
nepersilaužiau ryte veidui kokį prausiklį naudoti, nėra tam laiko - tik vanduo. Vakare kažkas: CC, savos gamybos prausiklis, dar Suki likutis padėtas. Vakar taip niežėjo rankos, prausiau veidą su Daddygirl šilko muilu, tai

Pamuilinau kartelį, nuploviau, pamasažavau su drėgnom rankom (dalis atplaišėlių nusiėmė), tada dar kartą pamuilinau - kad koks tempimas būtų ar panašiai - nieko

Švariai, maloniai nuprausta oda, netempiama, nenusausėjusi - žodžiu, 10 balų
Elitute, šiaip tai aš ėmiausi tokios taktikos - susipirkti priemones, kurios tiktų ir prie pečiaus, ir prie svečio - kaukėms, atgaivinimui, losjonų, kremų pagerinimui ir naudoju pagal situaciją. Pavyzdžiui šiandien - vanduo, tada į delną įspaudžiau aloe sulčių šlakelį, augalinio glicerino, braškių ekstrakto (anksčiau minėjau iš New direction), su pirštu išmaišiau, ištepiau veidą, kaklą. Dar mėgstu į tokį mišinį įsidėti tirpių miltelių (niekaip nesumąstau, kaip čia gražiau užvadinti

), alantoino, B5, alūno miltelių, kad veiktų priešuždegimiškai, gydytų. Kol kas to pakako, pakako ir šiandien, nes kad lauke -20 apsižiūrėjau prieš spręsdama, ką vilktis - striukę ar kailinius
ir nei nušalau veido, nei ką. Jei tokie orai laikysis, tikriausiai pagerinsiu Suki losjoną, pridėdama lašelį aloe, glicerino, natūralaus vitamino E ar kokio aliejuko (simondsijų, rožių eliksyro, bandysiu Monicos pasifloras). Kiekviena diena man improvizacija. Prie ko rankos tiesiasi ar reikia pagal situaciją, tą ir darau
dėl alergijų tai reiktų mediciniškai tirtis - kažkam pati pasidarau tolerantiška, o kai ko staiga imu netoleruoti. Taip kad net ir tai keičiasi, neskaitant prasidėjusios žvarbos, dabar šalčio, centrinio šildymo. Geriau jaučiuosi, kai turiu daug buteliukų ir galiu "paburti" kiekvienam gyvenimo atvejui
QUOTE(wilike @ 2009 12 15, 13:50)
Jeigu as pasitepu is vakaro alijosium, tai ryte buna visada spuogeliu tokiu mazu minkstu baltu, paspaudus sprogsta, bet patepus tuo alijosium labai greitai uzgija.
Alijosius man nedrekina, o kaip tik sausina.
na kaip čia tau keistai

Jei netinka, tai nenaudok, kad paskui kokių rimtesnių problemų nebūtų
QUOTE(Monica @ 2009 12 15, 13:54)
Jau galite apsilankyti naujoje parduotuvėlėje www.aromanatural.lt
sveikinimai
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 15, 14:34)
Katuti, zinau, tu naudoji silka. Gal zinai ar yra skirtumas koki naudoti?Nes zadu pirkti, bet ju yra kelios rusys.Kaip manai?
rinkausi paprastai - kadangi tai yra ne palaidinė, kelnės, striukė, o daiktas plaukams, galvai, veido odai, pagrindinė mano sąlyga buvo, kad būtų natūralus, nedažytas, minimaliai apdirbtas. Nes mokėti didelius pinigus ir miegoti ant dažų fabrikėlio, juo braukti per plaukus aš nematau prasmės... Mane patikino, kad toks šilkas būna negrynai baltos, šampaninės spalvos, paprastutis. O ten tavo nuorodoje koks juodas tai prabangiai žiūrėsis, bet pati tokio neimčiau
plius, vargu bau, ar tu grožio procedūroms norėsi ir kokio šifono - jis tiesiog nebus mielas liestis. Geriau tada atlasinis