Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

AČIŪ visoms už pagyrimus.Stori siulai ir virbalai tai greit ėjosi darbelis. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

atlendu su nauju ziemisku - naujametisku megztuku ax.gif

dar neplautas, o ir pati save ftografavau... blush2.gif bet nekreipiant demesio i fona, tai rezultatas su siokiom tokiom chalturom mane daug maz tenkina,o be to labai siltutis gavosi ax.gif jau dabar salciu nebijosiu bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 12 23, 16:38)
Sveikutes 4u.gif

atlendu su nauju ziemisku - naujametisku megztuku  ax.gif

dar neplautas, o ir pati save ftografavau...  blush2.gif bet nekreipiant demesio i fona, tai rezultatas su siokiom tokiom chalturom mane daug maz tenkina,o be to labai siltutis gavosi ax.gif jau dabar salciu nebijosiu bigsmile.gif

Labai mielas ir žiemiškas wub.gif
Atsakyti
O as, kaip zadejau, ikeliu vyriskus salius ir kepures. :web: Gaila modelio neturiu. Gal veliau ikalbesiu, tai ikelsiu ir su modeliu. Cia Kaledines dovanos vyrui ir jo 4 broliams. Vienam tik kepure, nes sali jau turi rolleyes.gif
Vyrui:
user posted image
user posted image
Broliams:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Visi saliai siekia 3 m, kai kuriuose issuktos pynes ar imegztos vienspalves juostos su pynem is vienos ar abieju pusiu.
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 12 23, 15:38)
Sveikutes 4u.gif

tobula...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinyte: 23 gruodžio 2009 - 16:25
QUOTE(AURELA @ 2009 12 23, 17:25)
O as, kaip zadejau, ikeliu vyriskus salius ir kepures.  :web: Gaila modelio neturiu. Gal veliau ikalbesiu, tai ikelsiu ir su modeliu. Cia Kaledines dovanos vyrui ir jo 4 broliams. Vienam tik kepure, nes sali jau turi  rolleyes.gif

Labai saunus komplektukai! thumbup.gif
Pralinksminot mane... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jau kai sekasi, tai sekasi- visas 5 vyru komplektas biggrin.gif biggrin.gif Tik va, kai juos apmegzti reikia...ar paciai laiko uztenka? biggrin.gif Lauksim dabar moterisku saliu ir kepuriu... biggrin.gif
Atsakyti
Numezgiau suknute is mocheros Pretty Okiteks.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif liepa50-tobula, o kaip miela tokiai grazuolei megzti ane? kiek jai metu?aniskei tai 9 , tad jausmas pazistamas kai mergaite taip perfekt atrodo ax.gif
Atsakyti
Kaip gražiai žiemiškai primegzta.
O Ligvitos megztukas tai grynai šiauriškais raštukais

Įdedu pasirodyt, ką nunarpliojau , tiksliau pabaigiau ligoninėj besivoliodama.

Nors juodą nufotografuot, tai baisiai sunku. Prašiau, kad MB ant dukros nufotkintų, bet pamiršo biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 12 23, 15:38)
Sveikutes 4u.gif

dar neplautas, o ir pati save ftografavau...  blush2.gif bet nekreipiant demesio i fona, tai rezultatas su siokiom tokiom chalturom mane daug maz tenkina,o be to labai siltutis gavosi ax.gif jau dabar salciu nebijosiu bigsmile.gif

Labai dailiai numegsta wub.gif tik man atrodo jai juosmuo būtų trumpesnis(kur megsta stulpeliu), o rašto dryžuoto daugiau būtų dar gražiau, bet čia tik mano nuomonė ax.gif Tikiuosi nepyksti už išreikštą nuomonę
Atsakyti
Aciu Andro.
Jai 9 metai.
Viena foto neatsidaro, tai pakartosiu:
user posted image
Atsakyti
visu mieli ir silti darbeliai, saunuoles mergytes darbstuolytes, nauju ideju ir graziu kuriniu ir kitais tigro metais, graziu svenciu visoms thumbup.gif newyear.gif
Atsakyti