KOKS ŠVELNUS GROŽIS
QUOTE(Capricorn @ 2010 01 05, 18:27)
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 06, 12:52)
QUOTE(panelė Prym @ 2010 01 06, 14:13)
Labai linksmas megztukas
Ačiū , merginos, kad įvertinot mano triūsą, malonu kai tavo darbelis patinka ir kitiems.
QUOTE(Capricorn @ 2010 01 06, 08:17)
Ačiū
schema jau iš galvos
nes originalas kitaip mezgasi, man mano variantas paprastesnis
jei tikrai nersi-bandysiu išaiškint 
schema jau iš galvos
QUOTE(Andro @ 2010 01 06, 14:23)
Bandysiu nerti, matau yra ir daugiau norinčų
teip.
tadam aiškinu.
schema šita. tačiau ne aklai pagal ją

kas kitaip:
nėra tarp eilių tų su dviem užmetimais stulpų.
visas sudarytas iš trijų atskirų gijų.
visoms trims skirtingo ilgio tarpas: vienai 20akių,antrai-25, trečiai-15 tik. kad sudėjus būt gėliukai visų skirtingai (tarpuose)
susegimas iš galvos, du gėliukus atskirus nunėriau iš penkių žiedlapių su 4 užmetimais ir 7akių pynele pirmam ir paskutiniam stulpiukui. juos veną ant kito dėjau-susiuvau.
burbulas-centras iš žemo stulpiuko, viduj vatos prikimšau ir užbaigiau, jį centre prisiuvau.antroj pusėj grafkė.su ja susegu tris gijas ir arba paprastai deduosi, arba ant šono kad būtų gėliukas
atrodo viską parašiau.
tadam aiškinu.
schema šita. tačiau ne aklai pagal ją

kas kitaip:
nėra tarp eilių tų su dviem užmetimais stulpų.
visas sudarytas iš trijų atskirų gijų.
visoms trims skirtingo ilgio tarpas: vienai 20akių,antrai-25, trečiai-15 tik. kad sudėjus būt gėliukai visų skirtingai (tarpuose)
susegimas iš galvos, du gėliukus atskirus nunėriau iš penkių žiedlapių su 4 užmetimais ir 7akių pynele pirmam ir paskutiniam stulpiukui. juos veną ant kito dėjau-susiuvau.
burbulas-centras iš žemo stulpiuko, viduj vatos prikimšau ir užbaigiau, jį centre prisiuvau.antroj pusėj grafkė.su ja susegu tris gijas ir arba paprastai deduosi, arba ant šono kad būtų gėliukas
atrodo viską parašiau.
Labai ačiū
, jau vieną eilę nurakaliojau, tai labai laiku šitas paaiškinimas
QUOTE(panelė Prym @ 2010 01 06, 14:13)
Labai linksmas megztukas
Kakluošalas fantastiškas
Ir aš tokio užsimaniau
Pagaliau atsikasiau iš po darbų krūvos (dar niekad taip nesu laukusi švenčių pabaigos), va vienas mano dar nerodytų darbelių:
Kakluošalas fantastiškas
Pagaliau atsikasiau iš po darbų krūvos (dar niekad taip nesu laukusi švenčių pabaigos), va vienas mano dar nerodytų darbelių:
toki grazu vaikiska megztuka seniai maciau
QUOTE(Lurdes72 @ 2010 01 06, 20:15)
na, ka tik padėjau
Vienas prieššventinių darbų.
QUOTE(Capricorn @ 2010 01 05, 21:56)
"Kakluošalas" mamukui...pamatė pas mane-reikia ir jai...galės puoštis prie marškinukų
nu bet gerai cia pavadinai
QUOTE(Capricorn @ 2010 01 06, 19:25)
Labai labai ačiū
Bandysiu narplioti
QUOTE(viosim @ 2010 01 06, 22:22)
Labai įdomiai sugalvota