Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(audradv @ 2010 01 16, 13:28)
na ir aš pasirodau sūnėnui nunertą žaisliukų grandinėlęuser posted image

Tikrai, labai grazu ir originalu. thumbup.gif 4u.gif

Priglausiu ideja. blush2.gif Gal kada tektu koki leliuka lankyti-nunerciau kazka panasaus. Manau, daug originaliau turetu buti, nei iprasti plastikiniai zaisliukai-skambaliukai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2010 01 16, 11:21)
Dieviškai gražu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tikrai labai grazus ir darbelis ir modeliukas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
nu i sia temele tai baisu eit,zandikaulis nukabsta iki zemes,paskui vos atsatau,o seiles taip tysta,tiek groziu, taip baltai pavydziu
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2010 01 16, 14:30)
Tikrai, labai grazu ir originalu.  thumbup.gif 4u.gif

Priglausiu ideja.  blush2.gif Gal kada tektu koki leliuka lankyti-nunerciau kazka panasaus. Manau, daug originaliau turetu buti, nei iprasti plastikiniai zaisliukai-skambaliukai.  thumbup.gif

Ačiukas už įvertinimą. Prašom, prašom priglausti idėją tongue.gif
Atsakyti
JUNIGEDA2,zuikuli,nuostabus darbai thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

audradav,puiki ideja thumbup.gif

As irgi giriuosi ax.gif Tik reikia isivaidzuoti didesne krutine ir klubus,tada megztukas graziai apgula.Man jis didokas blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2010 01 15, 14:05)
Enary, pirmakart matau, kad darbas butu grazesnis uz nuotrauka t.y. modeliuka tiesiog nuostabu. Suzavejo mane tas darbelis

QUOTE(jurgičiukas @ 2010 01 16, 12:34)
Enary, Junigeda2 @ darbeliai superiniai  thumbup.gif , abu dedu į norų skrynią  biggrin.gif

Aciu labai mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 01 16, 12:20)
labukas,kiek visokiu grozybiu ,net akys raibsta ir to norisi ir kito,fantastika,saunuoles,atnesu ir as dar viena savo darbeli
user posted image

Jau koks grozis! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(audradv @ 2010 01 16, 13:28)
na ir aš pasirodau sūnėnui nunertą žaisliukų grandinėlęuser posted image

Super! thumbup.gif As neseniai taip pat rezgiau minti nerti tokia "grandinele" ant vezimuko, tik is Amiguramiu, bet nesumasciau is ko padaryti kabliukus, su kuriais butu galima pritvirtinti prie vezimuko, tad idejas pasidejau "i stalciuka" iki kito karto biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rasa32 @ 2010 01 16, 16:43)

As irgi giriuosi ax.gif Tik reikia isivaidzuoti didesne krutine ir klubus,tada megztukas graziai apgula.Man jis didokas blush2.gif

user posted image

Woooooow!!! Nieko cia nereikia!!! Idealiai viskas!!! first.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 01 16, 11:20)
labukas,kiek visokiu grozybiu ,net akys raibsta ir to norisi ir kito,fantastika,saunuoles,atnesu ir as dar viena savo darbeli

Gal turi aprašymą ? blush2.gif Nuostabi kepurytė ir modeliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 01 16, 16:43)
JUNIGEDA2,zuikuli,nuostabus darbai thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

Pribloškė. Nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 01 16, 12:20)
user posted image

PASAKA 4u.gif wub.gif

Pasigirsiu savo nauju mezginiu, jau ne pirma suknutė, megzta pagal VS modeliuką
blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Bastina laaaaaaaabai faina suknelė 4u.gif
Zuikuti šaunus komplektukas 4u.gif
Atsakyti
bastinga blink.gif NEREALU Is kokiu siulu mezgei, pagal kokia schema ir mazdaug kaip ilgai mezgei? Eina sau, negaliu atsitoket 4u.gif
Atsakyti
BASTINGA bigsmile.gif SUKNUTE FANTASTISKA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti