Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 61 dalis...

QUOTE(kirbiziuke @ 2009 12 30, 19:26)
Merginos, kurios skaitėte "Kalėdų skrynelė" kaip manote ar verta ją įsigyti ? knygų klube skaičiau ištrauka tai patiko ir labai jos norėjau prieš šventes, tai mąstau gal simboliškai ją paversti Kalėdų senelio dovanėle smile.gif

Man patiko, o ar versta isigyti - verta, jeigu tau patinka ramios paprastos gyvenimiskos istorijos, siltos, jaukios, bet kartu ir skaudzios, na visokios.

As siuos metus uzbaigsiu su Markeso Prisiminimais apie mano liudnasiais kekses. Man tai pirmoji Markeso knyga, nebent ka nors paauglystej skaiciau, bet nepamenu.

dar noriu pasidziaugti, kad jau nebesu tokia nevykele skaitytoja, kaip anksciau - per gruodi net 6 knygas perskaiciau, man tai jau pasiekimas biggrin.gif , anksciau per menesi vos viena sugebedavau isspausti tongue.gif

man dar reikes ilgai gyventi, nes is sarasao tik 10 perskaiciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulkute: 31 gruodžio 2009 - 11:47
QUOTE(klopedija @ 2009 12 31, 00:05)
Atsiprašau, kad kišu savo trigrašį: 50 books to read before you die  mirksiukas.gif


Oho, ir aš 18 knygų peskaičiau, o maniau, kad tik tralalaikas skaitau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 12 31, 09:46)
Sveikos, na, štai ir aš gyva ir sveika, perskaičiusi Anonimo „Knygą be pavadinimo" - vakar ją pabaigusi ilgai galvojau, ką parašyti. Ir sugalvojau, kad labiausiai man ši knyga primena Roberto Rodrigezo filmus "Nuodėmių miestas" + Desperdo (abu viename) + šiek tiek mistikos. Toks mišinys jau kažkuo panašus į "Knygą be pavadinimo". Dar ši knyga man priminė fentezi seriją apie Hauką ir Fišer, tik ten aišku, kad rašoma fantastika. O šioje knygoje JAV turi antgamitinių tyrimų padalinį, nemirtingieji gyvena šalia mirtingųjų ir visi tai žino (pagal nutylėjimą), laisvai liejasi kraujas, sprendžiamas žmonijos likimas. Yra ir Kristus, ir Gralio taurė, ir paslaptingas brangakmenis. Žodžiu, makalynė kokių reta, bet labai labai įdomi. Labiausiai sužavėjo knygos atmosfera. Niūri, slegianti. Nežinau, kas parašė šitą knygą, bet... mielai skaityčiau tęsinį, jeigu toks būtų  ax.gif Jeigu trumpai, tai viena keisčiausių ir labiausiai įtraukiančių mano skaitytų knygų. Žiauriai patiko. Nuostabi knyga  wub.gif Rekomenduoju juodojo humoro, trilerių, siaubiakų, fantastikos mėgėjoms  4u.gif
Būtinai kada nors perskaitysiu šitą knygą biggrin.gif

Aciu,paskaiciau,bet nesugundei biggrin.gif fantastikos nemegstu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 12 31, 09:46)
Sveikos, na, štai ir aš gyva ir sveika, perskaičiusi Anonimo „Knygą be pavadinimo"  
Rekomenduoju juodojo humoro, trilerių, siaubiakų, fantastikos mėgėjoms  4u.gif


butinai kada nors bandysiu perskaityt

Forget the pain sveika sugrizus
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2009 12 31, 01:39)
Eina sau ,jau manes geriau neerzink tokiais dalykais,bo atvaziuosiu ir atimsiu  biggrin.gif Mano svajone tureti savo kolekcijoje senu,antikvariniu skirtuku,tokiu sako blusu turguose buna,bet pas mum tu turgu nera,kazkoks Osle buna,bet dabar ne sezonas,sakiau,kai tik bus sezonas reiks lekti ieskoti  biggrin.gif Kazka is tokiu:
http://greenpaper.ty...2d216970b-450wi
arba tokiu


Pabusiu blogiete ir dar tave paerzinsiu, kai foto ikelsiu tongue.gif biggrin.gif Kopenhagoj irgi dabar nera turgu sezonas, bet vienas kitas pasitaiko po stogu. Pavasari liepiau labiau dairytis po turgu, gal dar ka uzmatys. rolleyes.gif Graziu skirtuku nuorodas imetei, ypatingai man tas antras patiko. Va kur man parveze, tai jis jau toks gan pasidevejes. Atsargiai ji paemiau ir idejau i dezute, kad nesuplesyti.
Papildyta:
QUOTE(bulkute @ 2009 12 31, 12:45)
As siuos metus uzbaigsiu su Markeso Prisiminimais apie mano liudnasiais kekses. Man tai pirmoji Markeso knyga, nebent ka nors paauglystej skaiciau, bet nepamenu.


As irgi su sia knyga metus uzbaigsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Nebebus laiko siandien cia uzklysti,tad su Ateinanciais Naujaisiais Visas!!!! user posted image

http://www.youtube.c...h?v=bg_JTVm8pZU
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 12 31, 10:16)
Aš jau 20 perskaičiau  ax.gif , tai iki gyvenimo galo turėčiau ir kitas pabaigti  biggrin.gif


drinks_cheers.gif man irgi tiek liko. Jei saraso nepapildys, tureciau nugyvent gyvenimeli ramia sazine biggrin.gif
Ale man kaip tai mazokai knygu cia itraukta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 12 31, 14:30)
Ale man kaip tai mazokai knygu cia itraukta  lotuliukas.gif

Mes, bendrom jėgom, tikriausiai lengvai sudarytume ir šimtuką bigsmile.gif
Atsakyti
vakar, negalėdama užmigti, vis galvojau apie savo "dešimtmečio dešimtuką". gal kas pasirašytų avantiūrai ir surašytų savuosius šio dešimtmečio lietuvių literatūros perlus? smile.gif

o aš tuo tarpu pradėjau skaityt "Mažmožių dievą" - ir įsimylėjau nuo pirmų puslapių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2009 12 31, 12:45)
Man patiko, o ar versta isigyti - verta, jeigu tau patinka ramios paprastos gyvenimiskos istorijos, siltos, jaukios, bet kartu ir skaudzios, na visokios.


Ačiū už įspūdžius 4u.gif įsigysiu, nes kaip ją apibūdinai tai man tinka smile.gif

Martux, liuks tigriukas thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(martux @ 2009 12 31, 13:37)
Mes, bendrom jėgom, tikriausiai lengvai sudarytume ir šimtuką bigsmile.gif


laisvai irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2009 12 31, 10:22)
Beje, iš to sąrašo norėčiau atkreipti dėmesį į The Wind in the Willows by Kenneth Grahame, lietuviškai išleista Vėjas gluosniuose. Pagal anotaciją knyga vaikiška apie gyvūnėlius, bet nereiktų supaprastint, čia su lengvu humoru aprašyta daugybė žmogiškų charakterių, ydų ir dorybių. Griebkit šitą knygą  mirksiukas.gif .


nezinojau, kad buvo isleista lietuviskai blink.gif Kazkada filmuka animacini rode 'Vjas gluosniuose' pagal sita knygute. Vaikas nemego jo, o man baisiai patiko - butent del su humoru pateiktu žmogiškų charakterių thumbup.gif . Reiks parasyt pardavejai.
Atsakyti