matau daug kas domisi ta operacija, galiu pasakyti tiek, jei kam idomu,kad ja dariau nesigailiu,komplikaciju nebuvo, na bet gal apie viska is eiles

keliauju i sostine, staiga apsisuko galva, pagalvojau mazas spaudimas, baigusi kelione isgeriau kavos jam pakelti, bet nesusimasciau kad tai pradzia i mano gyvenima ateiti ligoms, del virssvorio: aukstas spaudimas, sanariai, kraujagysles, insulto bei infarkto rizika, pamazu per 9metus nuo keliones i sostine, mane pradejo pulti negalavimai, pradejau bijoti, iseities nesimate jokios, dietos nepadedavo, augo kg nuo oro

Staiga visai netiketai, ziuriu TV, o ten o Dieve, kalba moteris pasidariusi operacija ir dziaugiasi ne tik pagrazejusia isvaizda, bet svarbiausia pagerejusia sveikata, desperatiskai pradejau ieskoti info, tada, dar tik buvo jos pradetos daryti LT, per pazystamus susiradau chirurga, jis sutiko man padeti, aisku aibe tyrimu, asaru nusivylimo, bet buvau tokia atkakli, kad galima sakyti, isprievartavau medikus man padeti
Pagaliau, atejo laiminga akimirka,as operacinej

startas 135kg, palyginus gana sekmingai kg tirpo buvau laiminga,tik kazkodel svoris sustojo ilgam, numetus nepilnus 30kg, tas idijotas mano organizmas linkes kaupti, skrandis jau prasitampes, svoris nejuda, o sitiek padeta pastangu ir lesu, nesakau kad visiems taaip buna, cia tik mano patirtis ir mano atvejis, pradejau ieskoti budu, kurie tiktu zmoniems gyvenantiems musu geografineje padety, pradejau taikyti patarimus, ekspermentavau, vel mazinau skrandzio turi bet dabar medikamentais, ir vel suolis, vel tirpsta kg,na dabar siandien svarstykles rode 74kg

sveikata

savijauta

isvaizda

tik vienas patarimas is mano patirties, jei jus kamuoja depresija bukit atsargus, operacija ja tik suastrina,praejus neilgam laikui po op, apeme tokia depresija, na ji sugryzo pas mane su kaupu, kad nebenorejau ir begyventi, net zaidziau su medikamentais bandydama padaryti sau gala

ir keli nepatogumai:
drabuzines keitimas, ne viena karta
vyro pavydas kad zmona grazeja ir jo priekaistai
bei sakyciau nelabai lengvas prisitaikymas prie savo naujos padeties, tiek fizinis tiek emocinis
taciau visa tai jau praeity, dabar as patenkinta savim, bet visada turiu prisiziureti, kad negryzciau i savo pirmine padeti, o mano rezultato siekimas tesiasi jau 5-tus metus