QUOTE(Lukrecij@ @ 2010 03 13, 13:09)

Man tai keista, kad po operacijos jums vis tik auga svoris, jei nepasižiūrite truputi. Pažįstu žmogų pasidariusį šią operaciją, taip pat panašiai laiko kiek ir jūs, bet dabar jis valgo tikrai nemažai, na normaliai, jokie ten ne trinti, kaip pradžioj kad reikia, viską iš eilės o ir kiekis ne 200ml kaip rašėte jei neklystu ir svoris neauga tam žmogučiui. Tai čia dar kiekvienam jaučiu individualiai tas yra, bet tai man tai nervai imtų jei sumoku tokius pinigus, pasidarau operaciją ir po jos dar turiu save prižiūrėti, negaliu normaliai valgydama būti normalaus svorio

QUOTE(deimapov @ 2010 04 13, 00:22)
Man tai keista, kad po operacijos jums vis tik auga svoris, jei nepasižiūrite truputi. Pažįstu žmogų pasidariusį šią operaciją, taip pat panašiai laiko kiek ir jūs, bet dabar jis valgo tikrai nemažai, na normaliai, jokie ten ne trinti, kaip pradžioj kad reikia, viską iš eilės o ir kiekis ne 200ml kaip rašėte jei neklystu ir svoris neauga tam žmogučiui. Tai čia dar kiekvienam jaučiu individualiai tas yra, bet tai man tai nervai imtų jei sumoku tokius pinigus, pasidarau operaciją ir po jos dar turiu save prižiūrėti, negaliu normaliai valgydama būti normalaus svorio
O jūs šaunuole, kad ryžotės operacijai, vien todėl, kad pati sveriu labai daug, žinau tas kovas su dietom, kad ir dabar dietinuosi, ale žinau, kad tai laikina, kažkada ir vėl grįš dvigubai
Labiausiai tai dėl sveikatos norisi numesti, po to jau prasideda ir grožis, plius, kai esu jauna, tai išviso
O kaip jums su oda? Nes tam žmogui apie kurį pasakoju, tai labai negražiai ant šlaunų, rankų maišai yra 

o kodel jus nesiryztate operacijai...
Laba diena, na ir as ikisiu savo nosi
tik 4000lt? kodel taip pigiai? Kur daretes? as visa laika isivaizdavau kad nuo 10000lt prasudeda tokio tipo operacijos.

QUOTE(deimapov @ 2010 04 12, 16:22)
O jūs šaunuole, kad ryžotės operacijai, vien todėl, kad pati sveriu labai daug, žinau tas kovas su dietom, kad ir dabar dietinuosi, ale žinau, kad tai laikina, kažkada ir vėl grįš dvigubai
Labiausiai tai dėl sveikatos norisi numesti, po to jau prasideda ir grožis, plius, kai esu jauna, tai išviso
O kaip jums su oda? Nes tam žmogui apie kurį pasakoju, tai labai negražiai ant šlaunų, rankų maišai yra 

Man atrodo paprasčiau persivalgo. Nuo oro svoris nekyla

QUOTE(Lukrecij@ @ 2010 03 13, 13:09)

Labas, perskaiciau istorija. Man labai suprantamas noras suliekneti, grizti i savo formas... aplamai turejau labai rimta valgymo sutrikima...tai anoreksija, tai bulimija... zinau kas yra nevalgymas ir persivalgymas.. toliau nuo pirmo kurso buvo tik bulimija, nes labai bijojau pastoreti... kai skaitau istorijas, apie drastiskas dijetas, vis norisi pasakyti, mergaites, atsargiai!!! Net neisivaizduojat kuom tai gali baigtis...
Aciu Dievui, tai pas mane praeity..
QUOTE(dalga @ 2010 09 23, 11:13)
idomu, kaip dabar autorei sekas? ar svoris krenta, ar dideja...jei krenta, kaip oda, ar normaliai traukias? nekaba maisai?
Manau, kad jai viskas gerai. Turbūt geriau tegul kabo tušti maišai, negu maišai pilni riebalų...
Skaitau ir juoduoju iš pavydo,kaip kitos lieknėja.Sveriu 138kg-jau dramblys.
Bet nieko jau pasiryžau pradėjau savo kelią lieknėjimo link.Didžiausiaq problema tikrai ne motyvacijos stoka,o pinigėlių stygius.
Šiandien gavau el.laišką,kad mano problemai įmanoma rast sprendimą,DidelisKMI,galbūt kažkiek kompencuos ligonių kasos.
kitą savaitę einu pas gydytoją žiūrėsim-ką turėsim.
Bet nieko jau pasiryžau pradėjau savo kelią lieknėjimo link.Didžiausiaq problema tikrai ne motyvacijos stoka,o pinigėlių stygius.
Šiandien gavau el.laišką,kad mano problemai įmanoma rast sprendimą,DidelisKMI,galbūt kažkiek kompencuos ligonių kasos.

kitą savaitę einu pas gydytoją žiūrėsim-ką turėsim.