Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (10 tema)

QUOTE(jediara @ 2009 12 23, 13:47)
Laikykis, gerk vaistus ir gulėk lovoje, kad iki rytojaus pasveiktum console.gif Sakiau aš Tau, kad gripas "puola"  ph34r.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(diasaja @ 2009 12 23, 13:37)
tai kad silpna-nepaeinu doh.gif

Bus dar tų švenčių ir progų mirksiukas.gif Dabar GYDYKIS wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 23, 12:47)
Prie Soboro Laises al. gelių parduotuvėjė tik ką dabar mačiau "Vivaldi" ir "???" ruzava su ryškiom baltom juostom per žiedlapio vidurį. Va "užkrito" pavadinimas. Žodžiu pavadinimas iš tų, kurių prekyboje nebuvo šiais metais. Kaina su nuolaida 20 Lt
Čia daivasen tiktų pasidovanoti

Na va , o kaip papulti per tokias spustis, jau nezinau....
Atsakyti
emm... lektuvas pakilo ir be musu ir be amariliu ph34r.gif
sugedom vos ishvaziave i oro uosta, vienzho wacko.gif
iehkom kuo ir kaip ishvazhiuot/ishskrist unsure.gif

QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 12 23, 09:48)
Ice tea  aš ir žiūriu į Lima ir šiek tiek abejonės ima, ar tikra g.gif  Nes žiedlapiai, kad ir pumpure bet gana platūs, panašiai kaip taviškės žirafos, nors pats pumpuras nėra ilgas (mažesnis nei normalių amarilių)

mano Limos pumpurai pailgi, ploni, ir jie, ir stiebai su bordiniu atspalviu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 23, 15:25)
emm... lektuvas pakilo ir be musu ir be amariliu  ph34r.gif
sugedom  vos ishvaziave i oro uosta, vienzho wacko.gif
iehkom kuo ir kaip ishvazhiuot/ishskrist  unsure.gif
mano Limos  pumpurai pailgi, ploni, ir jie, ir stiebai su bordiniu atspalviu  ax.gif

Kažkodėl man juokinga tongue.gif hihihi.gif hihihi.gif Nepykit doh.gif

Bet nieko čia tokio, dėl amarilkų, svarbu, kad JŪS pas artimuosius KAŽKOKIU būdu atsidurtumėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 23, 14:29)
Kažkodėl man juokinga  tongue.gif hihihi.gif  hihihi.gif Nepykit  doh.gif

Bet nieko čia tokio, dėl amarilkų, svarbu, kad JŪS pas artimuosius KAŽKOKIU būdu atsidurtumėt  mirksiukas.gif

nu, bishki juokinga, ish tikruju lotuliukas.gif
niekaip negalim apsisprest kiek negaila moket uzh galimybe pabut su artimaisiais g.gif bo i LT niekas neskraido, o tie kas skraido, skraido bieshanom kainom blink.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 23, 16:37)
niekaip negalim apsisprest kiek negaila moket uzh galimybe pabut su artimaisiais g.gif  bo i LT niekas neskraido, o tie kas skraido, skraido bieshanom kainom blink.gif

Na ir atsitikimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 23, 15:37)
niekaip negalim apsisprest kiek negaila moket uzh galimybe pabut su artimaisiais g.gif  bo i LT niekas neskraido, o tie kas skraido, skraido bieshanom kainom blink.gif

O ne paprasčiau ir pigiau būtų savo auto (nu kuris kaip supratau sugedo) atvažiuoti arba autobusu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 23, 14:43)
O ne paprasčiau ir pigiau būtų savo auto (nu kuris kaip supratau sugedo) atvažiuoti arba autobusu g.gif

musu auto sugedo, nuvezhe uzhkelta ant sunkvezhimio i servisa (achiudie, pagalbos kelyje draudima mokam, tai niekas nekainavo, ir dar su tuo pachiu sunkvezhimiu ir mus nutempe i autocentra, o ish ten net taksi iki namu draudimas apmokes didis.gif) . Autikai iki LT vazhiuoja beveik para...sunku butu labai g.gif nu, bus matyt ax.gif nors imk ir pirk staigiai kita mashina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 23, 16:48)
  nors imk ir pirk staigiai kita mashina lotuliukas.gif

Geras variantas thumbup.gif ir iki manęs atvažiuotum mirksiukas.gif
Atsakyti
Pražydo pirktas"Double Record", bet man labiau panašu į "Rock'n Roll" g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 23, 14:47)
Sakiau aš Tau, kad gripas "puola"  ph34r.gif

Ar tik ir tu nebūsi ragana? lotuliukas.gif Nebūčiau patikėjus, kad gripas mane užpuls, tai ne mano liga, bet matyt leliaus maitinimas savo daro blink.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 23, 21:46)
Ar tik ir tu nebūsi ragana? lotuliukas.gif

Baik, baik wink.gif aš tik skorpionė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 23 gruodžio 2009 - 20:54