Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (10 tema)

QUOTE(uups @ 2009 12 25, 23:06)
uhu...bishki liudna sad.gif ir dovanu mazhoka lotuliukas.gif

jusu amarilius nuneshiau i rusi rolleyes.gif  gal kanors sugalvosiu. Viena drauge sausio pradzhioj su auto zhadejo atvazhiuot rolleyes.gif  ir senelis anuko pasiilges grasinasi atskrist, zhodzhiu, jei ne machometas pas kalna, tai gal kalnas pas machometa kaipnors:)

Valio! clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 25, 22:06)
uhu...bishki liudna sad.gif ir dovanu mazhoka lotuliukas.gif

jusu amarilius nuneshiau i rusi rolleyes.gif  gal kanors sugalvosiu. Viena drauge sausio pradzhioj su auto zhadejo atvazhiuot rolleyes.gif  ir senelis anuko pasiilges grasinasi atskrist, zhodzhiu, jei ne machometas pas kalna, tai gal kalnas pas machometa kaipnors:)

Suprantu, kai planai "sugriūna" nėra labai linksma console.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, su šventėmisuser posted image
Lutpede, super paveiksliukas thumbup.gif
Uups, dainelė tiesiog puiki thumbup.gif

O dabar pasigirsiu:
mano Blossom Peacock išleido antrą žiedstiebį (jeigu pamenant tas, kuris prie svogūno buvo įplyšęs) su ... su ..... su .....(sunku net ištarti) su 9 žiedais bigsmile.gif , o vienas net dvigubas blink.gif nemačiau dar tokių bigsmile.gif tai bent dovana biggrin.gif Įdėsiu rytoj foto.
Atsakyti
Per Kalėdas velniavos neturėtų būti, bet man tai atrodo, kad su šituo tinklapiu velniava darosi. Niekaip negaliu atsijungti. Atlieku visus veiksmus, o kaip kabau forume, taip kabau. Ar čia tik man vienai toki fokusai?
Atsakyti

Pagaliau sėkmingai atsijungiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 25, 22:20)
O dabar pasigirsiu:
mano Blossom Peacock išleido antrą žiedstiebį (jeigu pamenant tas, kuris prie svogūno buvo įplyšęs) su ... su ..... su .....(sunku net ištarti) su 9 žiedais bigsmile.gif , o vienas net dvigubas blink.gif nemačiau dar tokių bigsmile.gif tai bent dovana biggrin.gif Įdėsiu rytoj foto.

Kalėdinė dovana thumbup.gif Lauksime foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 26, 14:37)
Lauksime foto  mirksiukas.gif

šiandien gal pavyks įkelti, nes mano mažasis labai neramus mirksiukas.gif
Atsakyti
meginos pasiziurejau tai Mano palanges grozis su 2 ziedstiebiaias, Lady Jane irgi su 2, o Nymph antraji leidzia thumbup.gif thumbup.gif va tau ir kalediniai dziaugsmai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 12 26, 17:09)
meginos pasiziurejau tai Mano palanges grozis su 2 ziedstiebiaias, Lady Jane irgi su 2, o Nymph antraji leidzia  thumbup.gif  thumbup.gif  va tau ir kalediniai dziaugsmai wub.gif

Kai sužydės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Blossom Peacock dvigubas žiedas. Iš viso 9 žiedai ant antro žiedstiebio bigsmile.gif Dieną bandysiu fotosesiją padaryti. Gal kokybiškesnė foto bus.
Atsakyti
"Siamo dvyniai" gražuoliai wub.gif
Atsakyti
Matau neblogą "Floriados" pasiūlymą Vilniečiams įsigyti meilenių http://public.fotki.com/Oli-vija/1c79/
Mano akim vertos dėmesio Ferrari ir Bingo
Atsakyti