Įkraunama...
Įkraunama...

Kur keliauti pavasary Europoje ?

Turim su kolege idėją-pabėgti kur nors Europon balandžio mėnesį savaitėlei.Ji-nuo vy ro ir remonto,aš-nuo bjauraus 40-mečio.Savo.
Kur galėtų patraukti dvi pabuvusios moterys,kad nebūtų labai brangu,daug persėdimų,kad būtų pakankamai šilta,komfortabilu?
Mes truputį nesutariam-ją traukia Paryžius,Barselona,mane-Italijos regionai-Venecija,Florencija,Toskana...Lyg ir susitartume dėl Porto,bet ar nebus per toli,ar bus ką veikt savaitę?
Patarkit,keliautojai,kas kuo galit....Skamba,kaip pinigų prašymas biggrin.gif .
Atsakyti
Mano nuomone, Toskana butu puikus pasirinkimas... As vaziuociau arba i ja, arba i Provansa. Išsinuomočiau ten mašiną ir važinėčiau po mažus ir didesnius miestelius.

Bet čia juk kaip kam. Aš tiesiog įsimylėjus tuos regionus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2009 12 15, 12:25)
Mano nuomone, Toskana butu puikus pasirinkimas... As vaziuociau arba i ja, arba i Provansa. Išsinuomočiau ten mašiną ir važinėčiau po mažus ir didesnius miestelius.

Bet čia juk kaip kam. Aš tiesiog įsimylėjus tuos regionus  smile.gif

A kaip i ja nuvaziuot? Mums dar reikia ir kad nebrangu butu-kas iki ten skrenda?
Aciu uz parodyta demesi biggrin.gif
Atsakyti
Bent jau as pavasari megstu i siltesnius krastus - ir nesalta, ir dar nekarsta be proto, ir turistu dar nedaug. Manau geriausi pasirinkimai butu Pietu Prancuzija, Italija arba Portugalija. Bet cia jei tikrai norisi keliauti (nes jei norit tik viesbutyje ir pliaze sedeti, tai uztektu kokios Turkijos). I Italija (Milana) dabar yra tiesioginis star1 lektuvas, ne sezono metu turetu but nebrangu. I Porta (Portugalijoj) galima ieskoti pigiu skrydziu Ryanairais su persedimu Frankfurte ar kur kitur. Pats smagiausias keliavimas yra issinuomojus masina - pasiplanuoji marsruta, sedi ir vaziuoji, nakvoji pakeliui b@b, pigiuose viesbuciuose arba kempinguose.
Atsakyti
Veikt tai tikrai bus ką visą savaitę, čia jau aišku tikrai smile.gif
Jau mes nemanau, kad padėsim, galėsim padėt tada, kai jau žinosit, kur keliaujat biggrin.gif
Atsakyti
Tame ir beda-negalim issirinkt.Lyg ir geri Ryanair pasiulymai-nuskrendi papigiai i Porto,bet persedimai daug laiko uzima.Ir salta gali but.Noreciau i Italijos regionus pietinius ar kitus-nera kaip nukakti....Pigiai,turiu omeny.Ne degintis traukiam,o romantikos ax.gif ir istorijos paveizet.
Atsakyti
QUOTE(jazva @ 2009 12 16, 00:36)
Tame ir beda-negalim issirinkt.Lyg ir geri Ryanair pasiulymai-nuskrendi papigiai i Porto,bet persedimai daug laiko uzima.Ir salta gali but.Noreciau i Italijos regionus pietinius ar kitus-nera kaip nukakti....Pigiai,turiu omeny.Ne degintis traukiam,o romantikos ax.gif  ir istorijos paveizet.

Tuomet iš tiesų - nuskrendat į Milaną, o iš ten jau į kurią norit pusę - ar Pietų Prancūzija, ar Toskana... Patikėkit, malonumas ten būti - nerealus. O pavasarį iš tiesų neturėtų būt itin brangu.

Nuoširdžiai linkiu, kad pasisektų 4u.gif
Atsakyti
O jeigu norite visai i pietus, tai paieskokit su tais paciais Ryanairais, su persedimu galima nuskristi i Sicilija (Nepamenu ar Palerma ar Katanija), arba i Sardinijos sala. Pavasari ten labai grazu. Jeigu norite keliauti pigiau, tereikia nusiteikti linksmai ir nebijoti persedimu. Balandzio menesi tikrai pilna ivairiausiu variantu su skridimai, ir bilietai pigus, tik reik paieskot.
Atsakyti
Va va,Sicilija visai priimtina būtų,ir nekaršta žvėriškai,bet ir šilta jau padoriai... rolleyes.gif
Atsakyti
as irgi norėčiau paklaust, kur patartumet nuvykt 6 asmenų grupei rugpjūčio mėnesį, nes Kalėdų senis padovanojo..kelionę pasirinktinai į kokią nors šalį. Esu buvus Čekijoj, Austrijoj, Vokietijoj, Kroatijoj, Italijoj ir Prancuzijoj. Turbut gražesnės šalies už Italiją jau nebepamatysiu. Domina pažintinės kelionės
Atsakyti
kur labiau verta vykt-į Egiptą ar į Šveicariją? Aišku, kam ko reikia, kas ką domina..mANO SVAJONIŲ ŠALIS -Graikija, bet brangoka..
Atsakyti
Na aš irgi prisijungsiu prie šių diskusijų smile.gif mano mintis būtų Nica, yra tiesioginis skrydis iš Rygos. Iš ten galima pamatyti Kanus, Monaką, o jei bus labai didelis pageidavimas - galima nuvykti į Korsikos salą smile.gif O dėl grupės žmonių - na bent jau rugpjūtį į Egiptą neverta -, nes bus karšta. Graikija galima, tik vat nežinau Jūsų biudžeto. Šiaip jau Graikija nėra jau tokia ir brangi smile.gif Na pvz., kad ir Kreta smile.gif
Atsakyti