Įkraunama...
Įkraunama...

Kur keliauti pavasary Europoje ?

QUOTE(jurda @ 2010 03 03, 11:28)
O kaip Šveicarijoj rugsėjo mėnesį? nors čia gal ne į temą doh.gif

I tema - Sveicarijoje rugseji puiku thumbup.gif Kalnai jau geltonuoja, nekarsta. Mums patiko thumbup.gif Dar labaiu patiko, kad rugsejo gale - spali ten tarpsezonis, todel kempingu kainos yra pacios maziausios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2009 12 30, 10:05)
Na aš irgi prisijungsiu prie šių diskusijų smile.gif mano mintis būtų Nica, yra tiesioginis skrydis iš Rygos.

aš irgi už Nicą smile.gif
t.y., mes jeigu viskas bus gerai, balandžio 10 d. lekiam į Nicą, 2 dienos skrydžio ir 5 dienos gryno buvimo laiko... manau, turėtų užtekti, o ir pamatyti turėtų būti ką, visoks Matisas, Šagalas, modernaus meno muziejus Nicoje... aplinkui keli viduramžiški miesteliai, netoliese - pakvaišęs Monakas, snobiški Kanai... žodžiu...

bilietai kainavo ne taip jau ir pigiai, 680 lt vienam, bet čia su padoriomios linijomis, kaip aš vadinu rolleyes.gif jokio bagažo mokesčio ir šiek tiek ėdalo smile.gif
buvo galima ir už 580 nurauti, bet kad tos dienos nelabai mums patogios buvo unsure.gif
Atsakyti
kadangi neatostogausim balandį, tai galvojam gal nebent kokį savaitgalį kur nors paskrist. ieškom pigių bilietų tongue.gif kol kas frankfurtas pasirodė vertas grieko bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
elife, Frankfurte nelabai yra ka apziurineti.Toks bankininku miestas su mazu senamiesciu. Nu bet jei nori pliusiuka uzsideti, reikia aplankyti:)
Atsakyti
QUOTE(Raschida @ 2010 03 16, 16:36)
elife, Frankfurte nelabai yra ka apziurineti.Toks bankininku miestas su mazu senamiesciu. Nu bet jei nori pliusiuka uzsideti, reikia aplankyti:)

ačiū už nuomonę 4u.gif 4u.gif 4u.gif
apgalvosim jūsų žodžius. tiesiog norisi kur nors trumpam išvykti, kažin ko pamatyt labai ir nesitikim, tiesiog kita šalis, kiti žmonės...o bilietai kol kas pigiausi į ten. kiek žinau neturėtų Vokietijoj būt labai brangu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2010 03 16, 19:53)
ačiū už nuomonę 4u.gif  4u.gif  4u.gif
apgalvosim jūsų žodžius. tiesiog norisi kur nors trumpam išvykti, kažin ko pamatyt labai ir nesitikim, tiesiog kita šalis, kiti žmonės...o bilietai kol kas pigiausi į ten. kiek žinau neturėtų Vokietijoj būt labai brangu... g.gif

frankfurtas tinka jeigu norit apsipirkti 4u.gif geru kokybisku drabuziu, avalynes uz priimtina kaina. bet kai ryanair bagazas mokamas, tai turbut neapsimoka g.gif
Atsakyti
Is Frankfurto Hahn oro uosto (to, kur Ryanair leidziasi) yra autobusas i viena seniausiu Vokietijos miestu - TRIER, dar i Liuksemburga berods. Is anksto perkant buna labai pigiu bilietu (iki 10 EUR) ir pati kelione trunka 2-3 valandas.
Arba galima issinuomoti masina ir pavaziuoti pora dienu palei upe ir apziureti pilis.
Pavasari turetu buti labai grazu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Picine: 16 kovo 2010 - 22:40