Įkraunama...
Įkraunama...

BIOCELL

QUOTE(apolonas @ 2010 12 06, 16:59)
vietoje daugtaškio dar reiktų pridurti komplekso. Lietuviai labai gražiai moka prekę 'supakuoti'.

puikus pastebejimas clap_1.gif tai jusu nuomone sis papildas jokio realaus efekto neduoda? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 06 gruodžio 2010 - 18:33
QUOTE(kumiko @ 2010 12 06, 19:33)
puikus pastebejimas clap_1.gif tai jusu nuomone sis papildas jokio realaus efekto neduoda? g.gif

na kodėl gi, jei organizme yra jo trukumas, tai ir įsisavina. Tik paprastai, kai valgom dažnai niekam tikusį maistą, tai tam trūkumui panaikinti RPN kiekis jau dešimtimis kartų būna per mažas.
Atsakyti
nemanau kad kas pades isskyrus skalpeli. Visu kaukiu , visu tableciu poveikia, tai tik uzburtos reklamos. Aisku geriau daryt kazka negu nieko. Juk ir visos pasaulio zvaigzdes tik skalpelio deka , lygina veidus smile.gif
Atsakyti
sveikutes:)
o gal zinote kur Londone galima nusipirkti Vivania?
Atsakyti
As geriu Hialumax 40mg,po 2 tabletes per diena.Poveikis tikrai jauciamas.
Atsakyti
QUOTE(renatajo @ 2011 01 05, 17:46)
sveikutes:)
o gal zinote kur Londone galima nusipirkti Vivania?

geriau sitas, jokio poveikio nepastebejau.
vel grizau prie Biocel, bet nezinau ar jos ka padeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2011 01 11, 04:15)
As geriu Hialumax 40mg,po 2 tabletes per diena.Poveikis tikrai jauciamas.

kitoje temoje rasote, kad darotes proceduras. Tai gal visgi tos kapsules nelabai ka ir prideda, ka? smile.gif
Atsakyti
Gėriau beveik 3 mėn Vivania poveikio jokio visiškai schmoll.gif
Mano nuomone visi sintetinei papildai reikalyngi papilditi farmacininkų kišenėms lotuliukas.gif
Atsakyti
Gėriau mėnesį, bet poveikio jokio, neverta pinigų ir laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Man Biocell nerealus dalykas thumbup.gif
Pirmus 2 menesius geriau kasdien po 2kapsules, o trecia menesi tai jau po viena... Kadangi siuo metu geriu kontraceptines, kurios man sausina oda, tai Biocell vienintelis issigelbejimas. Visad nusiperku kai buna akcija. Kaukes, tai nieko ipatingo, bet va kapsules, tai tikrai man super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta_1204 @ 2011 04 01, 21:42)
Man Biocell nerealus dalykas thumbup.gif
Pirmus 2 menesius geriau kasdien po 2kapsules, o trecia menesi tai jau po viena... Kadangi siuo metu geriu kontraceptines, kurios man sausina oda, tai Biocell vienintelis issigelbejimas. Visad nusiperku kai buna akcija. Kaukes, tai nieko ipatingo, bet va kapsules, tai tikrai man super thumbup.gif

o kiek iš viso laiko gėrėt?
po kiek laiko pveikis yra?

prisipirkau jų kažkada per akciją, bet klausimas, kiek jos veiksmingos? Čia rašo, kad neaišku, kiek šitose kapsulėse to hialurono yra g.gif

Atsakyti
Vartojau Bioceli beveik tirs menesius, tai galiu pasakyti, kad tikrai oda jauciasi komfortiskiau, netempia po veido plovimo ir rankas reciau kremu tepiausi. Bet tik nezinau ar nuo siu kapsuliu, bet labai pabere veido oda, tokias giluminiais spuogais doh.gif Tad nutraukiau ju vartojima ir lyg nauju spuogu nekyla, nes jau buvau pradejusis nerimauti niekada tokiu spuogu neturejau..Gal kazkokia salutine organizmo reakcija i si papilda g.gif
Atsakyti