Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

QUOTE(svieske @ 2011 01 05, 20:14)
o kas gamintojas siu Bedlux lovu? Ciuzini irgi is ju pirkote? Dabar ziuriu dideles nuolaidos, su nuolaida pirkot...

Baldu parkas gamintojas,Kaune kazkur gamina.Ciuzini kartu pirkom.Siaip atrodo patvari,mediena naturali,o kas bus toliau ziuresim. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2010 12 03, 15:46)
o kaip į tą patalynės dėžę "įeiti"? smile.gif pasikelia čiužinys? ar išsitraukia koks stalčius? nes nuotraukoj nesimato  g.gif

Yra su pakeliamu mechanizmu, bet mes pirkome be jo. Patalynę laikome ant lovos, užklojam lovatiese.
Atsakyti
gal kas galetu pasidalinti mintimis apie miegamojo lovos padeti kambaryje, kaip turi stoveti lova, ar tinkamas variantas kada guli kojomis i duris?...domiuosi savijautos poziuriu, ne del kokiu feng shui nuostatu ir panasiai?..sakoma kad turi guleti taip kad matytum kas ieina i kambari, zodziu saugumo pojuciai, ramybe ir panasiai....kokie butu pamastymai?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurisima @ 2011 01 07, 11:21)
gal kas galetu pasidalinti mintimis apie miegamojo lovos padeti kambaryje, kaip turi stoveti lova, ar tinkamas variantas kada guli kojomis i duris?...domiuosi savijautos poziuriu, ne del kokiu feng shui nuostatu ir panasiai?..sakoma kad turi guleti taip kad matytum kas ieina i kambari, zodziu saugumo pojuciai, ramybe ir panasiai....kokie butu pamastymai?.. g.gif

Jei nesidomite ir nesilaikote feng shui- tai tik išbandžiusi (pamiegojusi vienaip ar kitaip pastatytoje lovoje) žinosit ar jums tinka vienokia ar kitokia lovos padėtis. Aš dar nežinodama jokių feng shui ar pan variantų negalėdavau miegoti kojomis į duris. Geriau jau galva...Kitam gi jokio skirtumo į kurią pusę ta galva ar kojos..
Atsakyti
QUOTE(laurisima @ 2011 01 07, 11:21)
gal kas galetu pasidalinti mintimis apie miegamojo lovos padeti kambaryje, kaip turi stoveti lova, ar tinkamas variantas kada guli kojomis i duris?...domiuosi savijautos poziuriu

mirksiukas.gif seni zmones sakydavo - tik nabasninkas guli kojomis i duris. Tipo - pasigreitinsi mirti.

Kai tokia lovos padeti kaip viena TABU vardija ir Rytu ismintis, nunai feng shui vadinama, gal verta isiklausyti. Padeciai istaisyti statomos shirmos.

O kad matytusi kas ieina - lova turi stoveti sonu i duris. Va ir saugumo jausmas...

Atsakyti
na dekui uz pastebejimus, as irgi buvau tos minties kad geriau sonu i duris, o ne galva ar kojomis, sukau galva nes interjero dizaineres bruka tokias mintis, nes kitaip neina isspresti kitu niunasu, bet cia manau jau ju beda...dar karta aciu uz pamastymus:)
Atsakyti
Mes irgi ieskom miegamojo lovos, noreciau 180x200, tik jau nebzinau kokia ir pasirinkti....finansine prasme islidauti nera labai kur, bet kokia pasirinkti, dabar visos lovo siulomos su grotelemis....man bande vienoj parduotuvej siulyti su plokste, nes ant jos puikiai tinka spyruoklinis ciuzinys.......
gal galit patarima, ar verta rinktis lova su grotelemis????

Gal kas turi Geru baldu fabriko lovu, kaip kokybe????
Atsakyti
As isigijau lova 180x200 thumbup.gif mano B virs 180cm tai buvo grieztai pries lova mazesniu ismatavimu doh.gif Kadangi finansai nlb leidzia, o lovos mirtinai reikejo, pasirinkau nebrangu varianta blush2.gif ciuzinys dedasi ant groteliu, bet jokiu minusu nepastebejau g.gif (patalynes deze man nereikalinga). Uz pacia lova mokejau 400lt su trupuciu blush2.gif Jei jau sulus, nebus gaila ismesti lotuliukas.gif
Atsakyti
Miegamojo baldu gamyba, Vilnius 867511845.
http://public.fotki.com/Mbaldai/
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2011 01 23, 01:05)
dabar visos lovo siulomos su grotelemis....man bande vienoj parduotuvej siulyti su plokste, nes ant jos puikiai tinka spyruoklinis ciuzinys.......
gal galit patarima, ar verta rinktis lova su grotelemis????

Groteles labai gerai, nes ciuzinys vėdinasi, musu ciuzinys su kiseninem spyruoklėm, tai galima ji ir ant plokstes ir ant groteliu dėti pagal instrukcija, mes pasirinkom groteles, del vėdinimosi. Su grotelėmis tik čiut brangiau lova kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2011 01 24, 10:35)
Groteles labai gerai, nes ciuzinys vėdinasi, musu ciuzinys su kiseninem spyruoklėm, tai galima ji ir ant plokstes ir ant groteliu dėti pagal instrukcija, mes pasirinkom groteles, del vėdinimosi. Su grotelėmis tik čiut brangiau lova kainuoja.

na, as noreciau labiau groteliu, nes tada galima butu su laiku ir ciuzini i brangesni pasikeisti g.gif , nes tie visi kokybiski, tai tik ant groteliu tinkami, ir tai , groteles dar turi tam tikru reikalvimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 01 23, 10:49)
As isigijau lova 180x200  thumbup.gif mano B virs 180cm tai buvo grieztai pries lova mazesniu ismatavimu  doh.gif  Kadangi finansai nlb leidzia, o lovos mirtinai reikejo, pasirinkau nebrangu varianta  blush2.gif ciuzinys dedasi ant groteliu, bet jokiu minusu nepastebejau  g.gif (patalynes deze man nereikalinga). Uz pacia lova mokejau 400lt su trupuciu blush2.gif Jei jau sulus, nebus gaila ismesti  lotuliukas.gif

kur pirkai tokia lova uz tokia kaina bigsmile.gif
Atsakyti