Beveik laikas pradėti apžvelgt besibaigiančius metus:
Metų brandas - pažintine prasme - Tom Ford
Metų nuostaba - ryškus nebetoleravimas kai kurių natų, kurioms anksčiau buvau abejinga... Su labai didelėm pasekmėm - atsinaujino maždaug trečdalis kolekcijos.
Metų tendencijos - mažiau butelių, daugiau atomikų. Mažiau gėlių, daugiau prieskonių. Dar mažiau citrusų ir dar daugiau saldukų
Metų netikėtumas - neplanuotai šoktelėjo S.Lutens buteliokų skaičius.
Metų nuostolis - na lyg ir nebuvo nei dūžių, nei garavimų, tfu tfu. Nebent mėginukų pirkimuose kelis kartus stipriai prašoviau pro šalį, tai galiu šiai kategorijai priskirti.
Metų nusivylimas - Nasomatto Black Afgano. Ne man.
Metų pasišlykštėjimas - be konkurentų - Frederic Malle Noir Epices
Metų nesusipratimas - Ortigia Sicilia. Taip džiaugiausi atradus, taip likau prikąsta lūpa pauosčius bent kelis parsisiųstus mėginukus. Ir dar labiau stebėjausi, ką kiti rado, ypač Ambra Nera

Nes man ten ne tik
ambros nėra, ten iš viso nėra ką uostyt... Tegu jie ten natūralūs ar dar visaip kitaip gerbtini, kaip kvepalai - mano nosiai nesuprantami...
Metų netyčiukas - Keiko Mecheri Iris Pourpre. Jokiuose mano planuose jo nebuvo. Atsirado vos nosį kyštelėjus. Beje, šiemet vienintelis toks mano pirkinys - nuėjau, pauosčiau, parsinešiau.
Metų įgyvendinta svajonė - daug, gal net labai daug - Carla Fracci beveik visi, A.Tauer 01 Le Maroc Pour Elle, Tom Ford Black Violet, Armani Prive Cuir Amethyste
Metų neįgyvendinta svajonė: bandžiau, bet nesisekė - L.Villoresi Teint de Neige. Nebandžiau realizuoti, bet norų stadijoje aktyviai sukasi - Keiko Mecheri Paname, Loukhoum, Guerlain L'Heure Bleue PP ir dar bent 10
Metų suvokimas - S.Lutens žodžiais: «Меня не интересует парфюмерия с пользовательской стороны. Парфюмерия это пустой мир скучных магазинов! Мне она нужна лишь для самовыражения с помощью ароматов». ( iš
http://www.fragranti...utens-1109.html )