Įkraunama...
Įkraunama...

Phyto

QUOTE(jauniute @ 2011 05 07, 19:03)
o cia visose vaistinese parduodama si produkcija ar kuriose?smile.gif

Aukščiau Marchen berods įdėjusi nuorodą, kurios prekiauja smile.gif bet ten tik Vilniuje...galite įsivesti kitą mietą manau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merlin: 07 gegužės 2011 - 19:42
QUOTE(Merlin @ 2011 05 07, 19:53)
Jungiuosi ir aš į temą smile.gif o kodėl po kaukės dedate kondicionierių g.gif  ar neužtanka vien tik kaukytės, o kitom dienom kondicionieriaus? na, aš kažkaip niekda nebandžius naudot vieno plovimo metu ir kaukę, ir kondicionierių  ax.gif
Po ilgų svarstymų - ką geriau pasirinkti ar Wella SP Hydrate kaukę  ar Phyto drėkinančią kaukę  - ši temutė padėjo padaryti išvadą  4u.gif Pagaliau užsisakysiu ir drėkinančią kaukę ir drėkinantį šampūną. Juk neužilgo saulėtos dienos taip išsausins plauką, kad  doh.gif  tikiuosi šios priemonės manęs nenuvils  mirksiukas.gif

Matai kaip yra su tuo plovimu: sampunas atidaro plauka, kauke uzpilo plauka is vidaus, o jau kondicionerius i turi funkcija uzdaryti plauko zvynele, kad viskas pasiliktu. Cia toks papras paaiskinimas:) Siaip daugiau lt galima paskaityti ju puslapyje:www.buksveika.lt . as ten viska radau:)
Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2011 05 07, 20:03)
o cia visose vaistinese parduodama si produkcija ar kuriose?smile.gif

man atrodo jau buvo idetas linkas, kur galima nusipirkti. Prikabinu dar karta tongue.gif
http://www.buksveika.lt/kur-pirkti
Atsakyti
QUOTE(cariel17 @ 2011 05 09, 10:42)
Matai kaip yra su tuo plovimu: sampunas atidaro plauka, kauke uzpilo plauka is vidaus, o jau kondicionerius i turi funkcija uzdaryti plauko zvynele, kad viskas pasiliktu. Cia toks papras paaiskinimas:) Siaip daugiau lt galima paskaityti ju puslapyje:www.buksveika.lt . as ten viska radau:)

Na, ačiū už informaciją wink.gif o kondicionierių irgi iš phyto naudoji? aš tik vieną phyto kondicionierių randu, kuris tinka ale visų tipų plaukams...
Atsakyti
QUOTE(Merlin @ 2011 05 09, 14:54)
Na, ačiū už informaciją wink.gif o kondicionierių irgi iš phyto naudoji? aš tik vieną phyto kondicionierių randu, kuris tinka ale visų tipų plaukams...

tai tik sis po kol kas yra...gal veliau bus daugiau, bet siaip jis man visai nieko. labai gerai po phytobaume blizgia plaukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cariel17 @ 2011 05 09, 18:23)
tai tik sis po kol kas yra...gal veliau bus daugiau, bet siaip jis man visai nieko. labai gerai po phytobaume blizgia plaukai  smile.gif

aš ir kituose saituose nerandu kitokių phyto kondicionierių, sakau gal ir nėra, tik šis g.gif
Atsakyti
Na drekinanti kauke Phytojojoba super. Man labai patiko, plaukai po jos gerai sukuojasi, slidus ir zvilgantys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merlin @ 2011 06 10, 11:38)
Na drekinanti kauke Phytojojoba super. Man labai patiko, plaukai po jos gerai sukuojasi, slidus ir zvilgantys  4u.gif

O plaukai nuo jos kiek apsunksta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FreeSuga @ 2011 06 11, 18:45)
O plaukai nuo jos kiek apsunksta? smile.gif

Na, glotnūs ir nepasišiaušę, kaip mano mėgsta... Truputuką gal kitoks kritimas pačio plauko, bet joje nėra silikono (jei neklystu), tai ypatingai nesveria ir netempia pačio plauko. Manau, kad kiekvienam individuliai pagal plauko tipą - mano plaukai šviesūs, prie šaknų normalūs, ties plauko ilgiu sausoki, bet nepažeisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merlin: 13 birželio 2011 - 14:11
Isbandziau Phytocitrus ir Phytoprogenium sampunus, pastarasis patiko labiau. Taip pat patiko kauke dazytiem plaukam.
Atsakyti
QUOTE(cariel17 @ 2009 12 16, 16:58)
Nauja ir ypac veiksminga ekologiska dermo kosmetika. O kaip kitiems? Ar patiko?

pirma, nera ji ekologiska, nes sudetyje yra parabenu, sulfatu ir kt. bjaurybiu. blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
man patiko kremukas plauku galiukams phyto 7 ir balzamas phytobaume riparatoir. nepatiko sampunas nuo slinkimo- suriebino plaukus. schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(cariel17 @ 2011 03 23, 08:27)
Man asmeniskai labai patinka Phytocedrat-riebiai galvos odai smile.gif Phytocitrus turejau - jis nerealiai kvepia greipfrutu, ilgai uztenka. Phyto privalumas, kaip man aiskino vaistineje, kad naturalus laureath sulfatas ir be parabenu.  thumbup.gif

sampuno nuo slinkimo sudetis
CINCHONA SUCCIRUBRA BARK EXTRACT (QUINQUINA).

WATER

SODIUM LAURETH SULFATE,

COCAMIDOPROPYL BETAINE (DÉRIVÉS D'HUILE DE COCO).

LAURYL GLUCOSIDE.

PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE.

PEG-7 GLYCERYL COCOATE.

HYDROLYZED WHEAT PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL (DÉRIVÉ DE BLÉ).

GINKGO BILOBA EXTRACT.

GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE.

VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED EXTRACT (PROCYANIDOLS DE RAISIN).

PANTHENOL.

FRAGRANCE / PARFUM.

GLYCERIN

POTASSIUM SORBATE

PYRIDOXINE HCl.

SODIUM CHLORIDE

TROMETHAMINE

PHENOXYETHANOL

METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE

METHYLISOTHIAZOLINONE

CITRIC ACID.

TETRASODIUM EDTA.

BOTANICAL ORIGIN / D'ORIGINE VÉGÉTALE

kremuko plaukams

ALTHAEA OFFICINALIS EXTRACT (MUCILAGE VÉGÉTAL).

ARCTIUM MAJUS ROOT EXTRACT (BARDANE) .

ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT (ROMARIN).

SALVIA OFFICINALIS (SAGE) LEAF EXTRACT (SAUGE).

CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT.

SALIX ALBA (WILLOW) LEAF EXTRACT (SAULE).

LECITHIN (SOJA) .

SODIUM DEHYDROACETATE*.

PROPYLENE GLYCOL.

PHENOXYETHANOL*.

PARABENS (BUTYL, ETHYL)*.
Atsakyti
Subaigiau PhytoHeratine sampuna,tad galiu palikti atsiliepima
user posted image
Po pirmuju plovimu patiko sampunas,plaukai tokie tiesesni budavo, pasunkinti, ko maniesiems truksta, ipusejus naudoti atsirado pleiskanu doh.gif unsure.gif ir palikau kuriam laikui, nenaudojau visai, poto sumasciau galvos odos neplauti, o tik nuo ilgio vidurio,na praktiskai naudojau kad sunaudoti ir kad neuzimtu vietos jis man vonioj. Kas da rnepatogu, kad kamstukas atsukamas, tai bent jau man nepatogu tas atsukimas-uzsukimas, na bet anoks cia nepatogumas smile.gif

Taip pat 30 ar 50ml pakuote Phytobaume anti-frizz.
user posted image
Anti-frizz priemone. Reikia tepti ant dregnu plauku,paskirstyti per visa ilgi,visai be jokio riebalo,pagrazina plauko kritima.
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 04 18, 17:07)
Subaigiau PhytoHeratine sampuna,tad galiu palikti atsiliepima

Po pirmuju plovimu patiko sampunas,plaukai tokie tiesesni budavo, pasunkinti, ko maniesiems truksta, ipusejus naudoti atsirado pleiskanu  doh.gif  unsure.gif  ir palikau kuriam laikui, nenaudojau visai, poto sumasciau galvos odos neplauti, o tik nuo ilgio vidurio,na praktiskai naudojau kad sunaudoti ir kad neuzimtu vietos jis man vonioj. Kas da rnepatogu, kad kamstukas atsukamas, tai bent jau man nepatogu tas atsukimas-uzsukimas, na bet anoks cia nepatogumas  smile.gif

Taip pat 30 ar 50ml pakuote Phytobaume anti-frizz.

Anti-frizz priemone. Reikia tepti ant dregnu plauku,paskirstyti per visa ilgi,visai be jokio riebalo,pagrazina plauko kritima.

as kaip tik uzsisakiau sampuna, tik kur priduoda apimties, tikiuos neatsiras pleiskanu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shemsa: 18 balandžio 2012 - 16:10