Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai

QUOTE(indreabtf @ 2010 01 26, 21:15)
o bandzius loreal telestopic?

ne, nebandzius, bet noreciau pabandyti sidabrini ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justicija @ 2010 01 26, 18:22)
ne, nebandzius, bet noreciau pabandyti sidabrini ax.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nebandyk, masterpiece max yra milijona kartu geresnis....

False lash'as tikrai neblogas tusas, vienas is mano megstamiausiu, bet sepetukas man vistiek masterpiec'o labiausiai patinka.

o uzsikabliavus ant Maybelline vibruojancio, pirksiu antra ax.gif
Atsakyti
Maybelline vibruonti tai pat noreciau isbandyti 4u.gif O kaip tas Maxfactor najasis tusas lash extantion ar kazkas panasaus?
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2010 01 26, 20:15)
o bandzius loreal telestopic?

Vat sitas visai neblogas mirksiukas.gif
Atsakyti
Man Max Factor False lash Effect labai patinka, ir šepetukas superinis thumbup.gif Man patinka jis dėl to, kad:
1. labai greit pasidažau - du trys perbraukimai, ir jau bigsmile.gif
2. Visą dieną netepa, nenutrupa, o gražiai išlieka ant blakstienų smile.gif
3. Ilgai naudoju, neišdžiusta greit -4-6 mėn 4u.gif
4. Ir dar patinka kad jis tokios konsistencijos, kad netepa man vokų, kaip kiti tušai blush2.gif Aš nesidažau nei pieštukais nei šešėliais, tai dėl toman labai svarbu kad tušas dažytų tik blakstienas 4u.gif
Atsakyti
o gal kas bandet MAKE UP FOR EVER Smoky Lash Mascara?
Atsakyti
QUOTE(justicija @ 2010 01 26, 18:32)
O kaip tas Maxfactor najasis tusas lash extantion ar kazkas panasaus?

kazkas isbande ir idejo tokia nuotrauka
user posted image
mano akimis efektas baisus, nebent mano blakstienos labai grazios..
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 01 26, 20:55)
mano akimis efektas baisus, nebent mano blakstienos labai grazios..

drinks_cheers.gif mano irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justicija @ 2010 01 26, 20:14)
na man jis visai nieko, bet manau jis labiau tinka vakariam nei dieniniam makiazui smile.gif

vakariniam del ko?Storai tepa ar kas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutic @ 2010 01 26, 19:16)
vakariniam del ko?Storai tepa ar kas? ax.gif

man tai labai graziai padazo... nebent kai kurioms norisi labai naturalaus efekto, tada tokie tusai kaip Maybelline Colassal tinka, o fake lashas'as ir Maybelline vibruojantis man tuo ir patinka, kad prie saknu tirsciau pasitepa, o galiuku nesulipina. as net skystu pravedimu tepu vidinej pusej prie saknu, kad blakstienos tankesnes atrodytu, su siais tusais to nelabai reikia..
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 01 26, 21:20)
man tai labai graziai padazo... nebent kai kurioms norisi labai naturalaus efekto, tada tokie tusai kaip Maybelline Colassal tinka, o fake lashas'as ir Maybelline vibruojantis man tuo ir patinka, kad prie saknu tirsciau pasitepa, o galiuku nesulipina. as net skystu pravedimu tepu vidinej pusej prie saknu, kad blakstienos tankesnes atrodytu, su siais tusais to nelabai reikia..

na,man naturaliu blakstienu efektas nelabai patinka.labiau megstu storai padazytas blakstienas.Tik kad nelabai man patinka guminiai sepeteliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 01 26, 21:20)

Kaip tas vibruojantis ar storina?
Atsakyti