Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai

QUOTE(B.Jones @ 2010 02 09, 20:07)
Na va, ateinu ir a6 su foto smile.gif
prisikaičiau apie Helena Rubinstein tuša GLORIOUS, tai užnorėjau begaliniai ir įsigijau miniuką. Keliu foto smile.gif viena akis HR, kita Victoria seacret tušu dažyta.  Kažkaip nebumo man to wow , kurio labai norėjau

atleiskit, bet man HR glorious ant Jusu tikrai wow wub.gif atrodo labai naturaliai, lyg cia Jusu naturalios blakstienos tokios ilgos ir lenktos, na grozis wub.gif VS tai visai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 10 vasario 2010 - 01:53
QUOTE(B.Jones @ 2010 02 09, 20:07)
Na va, ateinu ir a6 su foto smile.gif
prisikaičiau apie Helena Rubinstein tuša GLORIOUS, tai užnorėjau begaliniai ir įsigijau miniuką. Keliu foto smile.gif viena akis HR, kita Victoria seacret tušu dažyta.  Kažkaip nebumo man to wow , kurio labai norėjau

GLORIOUS, gražiai padažė thumbup.gif
Aš turėjau du VS tušus, nei vienas nesužavėjo schmoll.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad B.Jones blakstienoms wub.gif iš principo bet koks tušas tiktų ir vaizdo tikrai negadintų ax.gif
Atsakyti
Ismeginau du Lancome tusus, Hypnose ir Virtuose smile.gif Hypnose esu bandziusi jau seniau, jis manes nesuzavejo, ismeginau dar karta ir si karta nelabai jis man kazkodel g.gif nors mano drauges blakstienas Hypnose padaze ispudingai graziai, kaip is reklamos blush2.gif O Virtuose patiko labiau, nesulipino blakstienu, patogus lenktas sepetelis, tik gal galetu labiau pailginti, o siaip tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2010 02 04, 17:20)
Volume Exact waterproof
user posted image

Turiu tokį, tik ne waterproof, padažo dailiai, man patinka wub.gif
o vat Hypnose man nelabai, tiesiog nieko ypatingo ax.gif Covergirl daug geresnis ir kainos ir dažymo atžvilgiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vetruze @ 2010 02 03, 09:43)
Maxfaktor su Hypnose,neissivaizduoju kaip juos galima palyginti g.gif

Aišku sunku lyginti, kitų produktų gal net neverta, bet va būtent tušas Hypnose ir pvz Masterpiece Max oi kaip skiriasi viskuo, pastarasis vertas daug daugiau nei Hypnose, o ir kainuoja daug mažiau rolleyes.gif pirkau Hypnosedu kart, bet nusprendžiau, kad neverta, bet čia kaip kam
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 02 10, 22:39)
Ismeginau du Lancome tusus, Hypnose ir Virtuose  smile.gif Hypnose esu bandziusi jau seniau, jis manes nesuzavejo, ismeginau dar karta ir si karta nelabai jis man kazkodel  g.gif nors mano drauges blakstienas Hypnose padaze ispudingai graziai, kaip is reklamos  blush2.gif O Virtuose patiko labiau, nesulipino blakstienu, patogus lenktas sepetelis, tik gal galetu labiau pailginti, o siaip tai  thumbup.gif

taip, čia jau kiekvienai individualiai drinks_cheers.gif man Virtuose visai nepatiko schmoll.gif aš jį buvau pirkusi kaip pailgintoją blakstienų,bet nesužavėjo unsure.gif o Hipnozė man super ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėta** @ 2010 02 10, 21:28)
taip, čia jau kiekvienai individualiai drinks_cheers.gif

Taip, pilnai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2010 02 09, 20:32)
na įdėkit foto, nes geriau 1 kart pamatyt , nei 100 postu perskaityt

Gaila,bet dabar neturiu fotoaparato 4u.gif
Iš tiesų,tai sutinku su ta nuomone,kad gražioms blakstienoms tinka beveik betkoks tušas biggrin.gif drinks_cheers.gif Savo pačios natūraliomis blakstienomis esu patenkinta,jos ilgos,riestos ir pakankamai tankios.Tik dabar pradėjau pirkti brangesnius tušus,anksčiau naudodavau visai tik iki 10lt kainuojančius ir vistiek dauguma man jie neblogi būdavo biggrin.gif Iš mano turėtų šiek tiek brangesnių man patiko Nivea tušas,toks kur šepetėlio vienoj pusėj šerealiai ilgesni.Turėti Rimmel didelio įspūdžio nepadarė,sakyčiau vidutiniški smile.gif O vat dabar Maxfactor "2000 calories" paliko didelį įspūdį bigsmile.gif
Pati nebandžiau,bet draugė labai išgyrė Maybiline naująjį vibruojantį tušą.Ir tikrai tokių gražių jos blakstienų anksčiau nesu mačiusi,jos natūralios trumputės ir tiesios,o tušas pakankamai išilgino ir sutankino smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliukas`: 10 vasario 2010 - 21:50
gal kokius 4 metus is eiles naudojau tik Lumene Star effect tusa

http://209.85.129.13...lient=firefox-a

taciau dabar jei dingo is parduotuviu, Kaune apskambinau visus drogus, eurokos ir t.t. niekas neturi, baigiu isproteti, nes su kitais nemoku dazytis doh.gif Gal kuri kur nors uzmatet? Kazin saugu pirkti per tokia internetine parduotuve?
Atsakyti
Mano vibruojantis Maybelline jau pradejo dziuti, tad ejau apsipirkineti... kvaila buvau ir pagailejus pinigu vietoj antro vibruojancio paemiau Maybelline Falsies.
user posted image
nepatiko visai, man norisi geresnio efekto, nusivyliau Maybelline tusais visam gyvenimui, vienintelis geras vibruojantis, kiti tikrai neverti demesio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 11, 12:13)
nusivyliau Maybelline tusais visam gyvenimui, vienintelis geras vibruojantis, kiti tikrai neverti demesio schmoll.gif

Kiek esu turėjusi Maybelline man jie irgi įspūdžio nepaliko schmoll.gif Pats bjauriausias mano kada nors turėtas tušas tai Maybelline dvipusis,kur vienas galas baltas,o kitas juodas tušas.Nuo to karto labai atbaidė nuo dvipusių tušų,dabar į tokius apskritai net bijau žiūrėti unsure.gif Bent jau man "kioskeliniai" tušai už 5lt daug geresni nei šitas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliukas`: 11 vasario 2010 - 12:41
QUOTE(Myliukas` @ 2010 02 11, 10:40)
Bent jau man "kioskeliniai" tušai už 5lt daug geresni nei šitas biggrin.gif

nera jie tokie prasti, bet efekto gero tikrai neduoda. as mieliau Rimmel kosmetika perku jei nesinori islaidauti.
Bet zinokit labai pripratau prie sio
user posted image
net ir max factor mylimiausiais pasidazius po jo nebebuvau suzaveta schmoll.gif tikrai vertas pirkti.
Atsakyti