Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

Im-bear kieno LUKAS?

Papildyta:
aaa, cia tik dalis paslapties tongue.gif

negaliu kaip Zhuvycia mane sunepatogino, užraudau visa ir dabar sėdžiu kaip braškė blush2.gif
Atsakyti
Ir Zita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 12 18, 14:03)
Im-bear kieno LUKAS?

Papildyta:

negaliu kaip Zhuvycia mane sunepatogino, užraudau visa ir dabar sėdžiu kaip braškė  blush2.gif

kodėl?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 12 18, 13:33)
Taip... Tilbė - Ir nors jos mamytė baisiai pageidavo kritikos ir pati juokingai stengėsi kritikuoti savo darbą

Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 12 18, 14:03)
Im-bear kieno LUKAS?

Papildyta:

negaliu kaip Zhuvycia mane sunepatogino, užraudau visa ir dabar sėdžiu kaip braškė  blush2.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 12 18, 14:04)

Aha, man irgi smalsu-kaip ten sunepatogino?
Aaaa...jau pamačiau..

O Luką kažkodėl priskiriu Im-bear, O Zitą-Auksarankei.

Beje, mano anksčiau minėtas simpatulka buvo Svajoklis, matau, kad neliko be dovanos, tai širdies man nebeskauda bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 18 gruodžio 2009 - 14:09
QUOTE(dragonfly* @ 2009 12 18, 14:06)

thumbup.gif tai viskas gerai, nėr ko raudonuot biggrin.gif
Atsakyti
Aš galvoju sau, kad čia gudriai pėdas metau lotuliukas.gif
Bet iš tikro tai ačiū labai visoms. Iš tikro tai labai stengiausi, nemažai naktų praleidau, daug ardžiau ir t.t.
Rodau ką dar Tilbe turi ir kas nepakliuvo į konkursines nuotraukas.
user posted image
user posted image

Šiaip kitam konkursui siūlau neriboti nuotraukų skaičiaus ir visoms būtinai pridėti ne tik "legendą", bet ir techninį aprašymą ax.gif
Atsakyti
Ir noriu pasiteisinti del savo meskio ax.gif

Nesiseke su juo nuo pat pradzios. Pradejau dar pavasari, bet numeciau nes netinkamas kailis tokiam dizainui. Rudeni vel paemiau ir pakeiciau, persiuvau galva, ausis, ****** ir delnus doh.gif . Paskui pritrukau sintepono, paskui prisiminiau, kad ilgosios adatos jau pusmetis kaip nerandu. Radau tik paskutines dienos ryta.
Ir kaip sake ievuschka - fotografavau ant greicio. Sviesu labai trumpai, o mazajai dantys dygsta - nuo ranku nenulipa ax.gif .
O ir siaip, panasu, kad labai nerimtai i tuos konkursus ziuriu blush2.gif . Darau tik todel, kad man patinka ir tik tiek kiek man patinka unsure.gif

Beje, kojos nera perdaug issergtos - tokios jau jos yra. Kitaip nesiseda meskis. JIs minkstokas, nes dariau vaikams. Stoveti gali, bet sunkokai. Tikriausiai reiktu isardyti ir privezti koju sanarius. Ir gal daugiau kojas prikimsti (nuo ju pradejau tai nepaskaiciavau koks viso kuno svoris). Dydis ~35cm

user posted image

Daugiau cis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 18 gruodžio 2009 - 14:17
QUOTE(dragonfly* @ 2009 12 18, 14:09)
Šiaip kitam konkursui siūlau neriboti nuotraukų skaičiaus ir visoms būtinai pridėti ne tik "legendą", bet ir techninį aprašymą  ax.gif

Sutinku drinks_cheers.gif Būtų tikrai įdomu ir kažkas naujo!!! Juk būtent naujovės sukelia daug emocijų, kalbų, netikėtumų...

liepsnike - įdomu būtų jį pamatyti visu ūgiu, fainuolis tavo Ronas smile.gif
Oooo, jau peržiūrėjau visas foto, labai graži man jo nosis wub.gif Ir pėdutės taip įdomiai padarytos. va, kiek gerų/gražių dalykėlių nesimato konkursinėse nuotraukose mirksiukas.gif

Na bet kad Ursus Simplicijus-LTsaulelės niekada nebūčiau pasakiusi, va čia tai nustebino rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 18 gruodžio 2009 - 14:45
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 18, 15:00)
O dabar atversiu dali paslapties - parasysiu jau pasveikintu zveriuku autores  biggrin.gif

ANDRIUKAS - Zhuvycia
ANATOLIJUS - pudra
BOBOSAS - ievuschka
URSUS SIMPLICIJUS - LT saulele
TILBE - dragonfly*
MIMI - Im-bear
NEVYKUSI DOVANA - pudra
BUGIS - žoštautė
RUDIS - Mrs Shirley
RONAS - liepsnike
SIDAS - prapieste
KAPRIZAS - jurginelis
ESKIMAS MARTYNAS - Žiurbutis
ANABELE - deimushka
MONKIS - paukščiukas
MOBIS - belkaa
LIUSYTE - Zhuvycia
SVAJOKLIS - auksaranke

Sveikinu is visos sirdies  wub.gif

Sakitau is galo. Paskui ziuri - ne visi dalyviai, paskui skaitau pradzia - apdovanotieji. Betgi zinau, kad negavau apdovanojimo.... Skaitau tada visa psl is pat pradziu - turbut kaip visada - kazka praleidau arba tiesiog kazkas suklydo.... lotuliukas.gif
Aciu LABAI Im-bear smile.gif biggrin.gif Ir visom, kurios balsavo. Kad ir nebuciau nieko gavusi - mano meskiukas kiekvienoj kategorijoj ne paskutine vieta uzeme biggrin.gif Ir tai yra smagiausia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksaranke: 18 gruodžio 2009 - 14:19
Aciu, jurgineli, uz simpatijas mano Anabelei 4u.gif
Atsakyti
Niu ką, mano Monkis (18cm) iš pajūrio ir tikrai jis po kopas vaikštynėja ir grožisi jūra,svajoja... ievuschka kaip pirštu į akį pataikė biggrin.gif thumbup.gif
Norėjau perteikt savo nuotaiką, kai mes antrą Kalėdų dieną važiuojam prie jūros... Nors jis visai nekalėdiškas, bet ačiū Žiurbučiui, kad įmatė tą paslaptį wub.gif 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 18 gruodžio 2009 - 14:25