Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

QUOTE(Zhuvycia @ 2010 01 07, 16:21)
Taip dėl datos tai galim apsispręsti. Taigi, oficialus pranešimas - sausio paskutinę savaitę bus snukučių vėlimo kursiukas-seminaras-pasiplepėjimas. Detales per kitą savaitę apgalvosiu  ax.gif

Kur?

Galvoju ką galėčiau pasiūlyti g.gif Dekupažą mokate visos smile.gif Tai aš atvažiavus tik kortas išdėliosiu, ateitį pasakysiu ir tiek. Jei priimsit į kursus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 07 sausio 2010 - 20:04
Pudra, labai ačiū, kad su MB (čia ne "mano brangusis" turiu glvoje, o Marius B. lotuliukas.gif ) susitarei, kad mus įsileistų. O dėl auksaplaukių tai tikrai, jokių, ni ni, jau ir namuose jais atsidžiaugiam doh.gif Ir ačiū labai už nuorodą, kaip tik galvojau, kad reiktų išbandyti kokią nors svetimą iškarpą, jau ir išsirinkau vieną iš tavo nuorodėlės bigsmile.gif

QUOTE(Arbatėlė @ 2010 01 07, 21:03)
Kur?

Galvoju ką galėčiau pasiūlyti  g.gif  Dekupažą mokate visos smile.gif  Tai aš atvažiavus tik kortas išdėliosiu, ateitį pasakysiu ir tiek. Jei priimsit į kursus.

Arbatėle, ką reiškia "dekupažą visos mokat"? Ar neatsimeni, kaip mane mokinai elementariausių dalykų. doh.gif Manau, kokią nors įdomesnę techniką mielai pasimokytų net tos, kurios viską moka. O kursai tai kol kas vyks Vilniuje, manau. Nors kitų miestų gyventojos irgi laisvai galėtų kooperuotis, jau vien Klaipėdoje kiek jūsų doh.gif

O aš vakar nusipirkau "Teddy Bear review" žurnalą, skaitmeninę versiją, kainavo vos 10 dolerių metams (6 numeriai). Manau, kad labai nebrangu, kas norite, žvilgtelėkit čia į kainas

Dabar žadėtas pasakojimas apie konkursus. Kaip sakiau, tame australietiškame dalyvausim abi su Im-bear. Dvejojau iki paskutinės dienos, ar dalyvauti, nes "Fantasy" tema nėra mano pati mylimiausia. Tačiau besiūdama naują savo meškiuką supratau, kad jis - potencialus to konkurso dalyvis. Taigi, kaip ir pats pastūmėjo mane dalyvauti ir jau visai visai jį baigiu bigsmile.gif Labai man jis mielas...

Dar dalyvausime kartu su Im-bear Amerikoje organizuojamame konkurse "TOBY". Ten (kaip, beje ir "Fantasy" konkurse) dalyvavimas elektroninis, t.y., siųsti reikia tik geros kokybės nuotraukas, patys meškiukai gali būti net jau parduoti. Čia, beje, viena iš sąlygų, kad meškiukas, prieš pateikiant jį konkursui, turi būti pardavinėjamas, nors nebūtinai parduotas. Australų konkurse, atvirkščiai, meškiukas turi būti siūnamas specialiai konkursui, naudojamos tik natūralios medžiagos, viskas iki batų turi būti padaryta autoriaus rankomis. Nors ten dalyvių nesusirinko labai daug (apie 30), tačiau reikalavimai griežti ir konkursas atrodo labai rimtai.
TOBY reikalavimai dalyviams šiek tiek švelnesni, tačiau konkursas - vienas iš trijų svarbiausių meškininkų pasaulyje. Beje, jame dalyvauti gali tik profesionalai, o profesionalu jau skaitomas tas, kuris pardavė bent kelis savo meškiukus, tokie kriterijai smile.gif Kiti du svarbieji konkursai - "Golden Teddy" ir "URSA". Juose bandysiu irgi dalyvauti, žiūrint, kokios ten bus sąlygos, kurios šiems metams dar kol kas nepaskelbtos. Aišku, visi konkursai yra mokami, visi dalyviai moka apie 50-100 dolerių, maždaug. Dar yra begalės ir kitokių konkursų, tačiau elektroninių didesnių surasti man nepavyko. Labai daug vyksta parodų, tokių kaip Maskvoje, tik kitose šalyse. Ten meškiukai turi dalyvauti tiesiogiai, kartu su šeimininkais ar be. Aš kol kas tam nesu pasiruošus, tai labai jais ir nesidomiu. Nors, manau, susigundysiu sudalyvauti kažkada pavasarį Australijoje vyksiančiame nedideliame konkursėlyje (panašus į mūsiškį, jaučiu). Jame dalyvaus meškininkai siūdami meškiuką pagal vieną iškarpą ir savaip interpretuodami. Jame dalyvauti noriu vien todėl, kad šį kartą iškarpą jam sukūrė mano viena mylimiausių kūrėjų Kim Russell. Į jį meškiuką jau teks nusiųsti paštu, nes komisija "čiupinės" kiekvieną dalyvį.

Štai, toks reportažėlis. Labai raginčiau visas, kurioms meškiukų siuvimas šiek tiek daugiau nei šiaip rankdarbiavimas, irgi pabandyti kur nors sudalyvauti, arba tiesiog parduoti kokį meškiuką kad ir ebajuje. Tai duoda labai daug džiaugsmo ir pasitikėjimo savimi, bent jau man blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, meškučių mamytės 4u.gif
Paskaitinėjau jūsų temutę, ir esu tiesiogine šio žodžio prasme-apšalus. Nu tokių gražių meškučių pridaryta wub.gif

Bet gal nesutrukdysiu paklausdama: kur jūs perkat to biraus sintepono? Nebiraus radau, bet va norėtūsi labiau tinkančio kimšimui tongue.gif
Labai ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
Zhuvycia negaliu atsistebėti tavo užsidegimu ir aktyvumu unsure.gif , tu esi tokia šaunuolė wub.gif , ne tas žodis, ... mane užvaldė smalsumas ką sako mb dėl tavo tokio užsikrėsto viruso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 01 07, 22:32)
čia ne "mano brangusis" turiu glvoje, o Marius B. 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ačiū už informaciją apie konkursus 4u.gif

Arbatėle, dekupaže aš irgi jaučiu dar tiieeeek spragų, kad oj doh.gif . Padarydama kursus jau susipažinusioms su pagrindais tikrai neprašausi mirksiukas.gif . Nors kortos tikriausia taip pat tiktų drinks_cheers.gif , tik aš asmeniškai paniškai bijau tokių dalykų ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras!

QUOTE(Zhuvycia @ 2010 01 07, 16:47)
Na, mūsų sąrašiukas jau visai netrumpas, manau, pradžiai ir užteks net.
Beje, kur mūsų Im-bear?  g.gif Turbūt parodoj kokioj  g.gif

Na va, as ir nespejau i dalyves unsure.gif Nors visos temos jau ir pasirinktos smile.gif Velti snukucius ir as ismokau, bet jau Zhuvycia pamokys biggrin.gif O daugiau ir nezinau ka pasiulyti g.gif Atrodo jau daug ko pamokinau ax.gif

Tiesa, bet kuriuo atveju man neiseina namuose nieko destyti, per didele ir reikli seimyna blush2.gif Siuo metu turiu trys studentes, tai vaziuoju juos mokinti pas juos i namus smile.gif

Zhuvycia, ne parodoj as - taigi mano seimai siandien Kaledos! O Mosfair parodai jau pradejau ruostis, bet pries tai dar dalyvausiu Australijos on-line show Be my Valentine 2010

Ir dar dekoju tau uz TBR nuoroda - as butinai uzsiprenumeruosiu drinks_cheers.gif

QUOTE(Ligrafi @ 2010 01 07, 23:34)
Bet gal nesutrukdysiu paklausdama: kur jūs perkat to biraus sintepono? Nebiraus radau, bet va norėtūsi labiau tinkančio kimšimui tongue.gif
Labai ačiū už info 4u.gif

Ligrafi, sveika prisijungusi! Jysk parduotuveje yra pigiu pagalviu - ten viduje puikus sinetinis kamsalas - sintepuhas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2010 01 08, 01:00)
Ligrafi, sveika prisijungusi! Jysk parduotuveje yra pigiu pagalviu - ten viduje puikus sinetinis kamsalas - sintepuhas  mirksiukas.gif

Aš galvojau, kad tai kaip "atsarginis" būdas kur jo gaut lotuliukas.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif

P.S. meškučio dar nebandžiau siūt, tik pora lėlių pabandyta, va kai sumeistrausiu pirmą meškiuką pasirodysiu, jei nebus gėda lotuliukas.gif
Atsakyti
Im-bear, prašom nesikuklinti, manau, kad iš tavęs mes dar mokytis ir mokytis galėtume ax.gif . Aš pavyzdžiui neturėčiau nieko prieš tonavimo pamokėles blush2.gif , nes tau tai ypatingai dailiai gaunasi wub.gif . It tiesa, su Kalėdom! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 08, 00:04)
Zhuvycia  negaliu atsistebėti tavo užsidegimu ir aktyvumu  unsure.gif , tu esi tokia šaunuolė  wub.gif , ne tas žodis, ... mane užvaldė smalsumas ką sako mb dėl tavo tokio užsikrėsto viruso  biggrin.gif

Tai aš iš prigimties organizatorė, o čia dabar net du faktoriai sustiprino mano prigimtį - meilė meškiukams ir begalinis nusibodimas sėdėti namie, kuris nesiruošia dar greitai bagtis, tai kompas man - langas į pasaulį bigsmile.gif

QUOTE(Im-bear @ 2010 01 08, 01:00)
Labas vakaras!
Na va, as ir nespejau i dalyves  unsure.gif  Nors visos temos jau ir pasirinktos  smile.gif  Velti snukucius ir as ismokau, bet jau Zhuvycia pamokys  biggrin.gif  O daugiau ir nezinau ka pasiulyti  g.gif  Atrodo jau daug ko pamokinau  ax.gif

Tiesa, bet kuriuo atveju man neiseina namuose nieko destyti, per didele ir reikli seimyna  blush2.gif  Siuo metu turiu trys studentes, tai vaziuoju juos mokinti pas juos i namus  smile.gif

Zhuvycia, ne parodoj as - taigi mano seimai siandien Kaledos! O Mosfair parodai jau pradejau ruostis, bet pries tai dar dalyvausiu Australijos on-line show Be my Valentine 2010

Ir dar dekoju tau uz TBR nuoroda - as butinai uzsiprenumeruosiu  drinks_cheers.gif
Ligrafi, sveika prisijungusi! Jysk parduotuveje yra pigiu pagalviu - ten viduje puikus sinetinis kamsalas - sintepuhas  mirksiukas.gif

Im-bear, o kodėl nespėjai į dalyves? Aš manau, kad gali gi dalyvauti ir daugiau mergaičių, arba darysim pakartotinus kursus. Juk, jeigu ateis į pirmus, antrus kursiukus ir nepasiūliusios savo žinių, tai nereiškia, kad negalės sugalvoti ko nors vėliau mirksiukas.gif O be to tu, kaip mūsų įkvėpėja, gali būti garės svečias visur.
Atsakyti
ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif aš ir prie pavyduolių dry.gif ...
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 01 08, 01:31)
Im-bear, prašom nesikuklinti, manau, kad iš tavęs mes dar mokytis ir mokytis galėtume  ax.gif . Aš pavyzdžiui neturėčiau nieko prieš tonavimo pamokėles  blush2.gif , nes tau tai ypatingai dailiai gaunasi  wub.gif . It tiesa, su Kalėdom!  mirksiukas.gif  4u.gif

Ooo, aciu tau, mieloji pudra! Juk tikrai galeciau parodyti ir pamokyti, kaip as tonuoju savo zveriukus mirksiukas.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2010 01 08, 01:35)
Im-bear, o kodėl nespėjai į dalyves? Aš manau, kad gali gi dalyvauti ir daugiau mergaičių, arba darysim pakartotinus kursus. Juk, jeigu ateis į pirmus, antrus kursiukus ir nepasiūliusios savo žinių, tai nereiškia, kad negalės sugalvoti ko nors vėliau  mirksiukas.gif O be to tu, kaip mūsų įkvėpėja, gali būti garės svečias visur.

Zhuvycia, aciu, nuraminai pries miega mirksiukas.gif Tada as butinai dalyvauju drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2010 01 08, 00:40)
Juk tikrai galeciau parodyti ir pamokyti, kaip as tonuoju savo zveriukus  mirksiukas.gif

Jau spargsiu iš džiaugsmo, kaip čia viskas smagu bus clap.gif clap.gif clap.gif . Nepykit, pavydalės ax.gif tongue.gif
Atsakyti