Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški Tutučio, Tuti ir Toto vežimėliai

QUOTE(dani84 @ 2007 10 29, 14:58)
pries gera menesiuka dziaugiausi kad turiu grazu ir likejausi gera vezimuka, bet....
mes nusipirkom tutis vaiper toto vezima. teisingai jis ir erdvus ir amortikai minksti ir ratai visur vaziuojantys, bet jau kokybe tai  doh.gif  schmoll.gif  visos plastamases tarpusavyje trinasi ir pradeda girgzdeti, kadangi stabdziai atskiri tai asys tampa netokios stabilios ir vaziuojant vezimas sukasi i sona, kad bent butu galima kaipnors suvarzyti ar sutvirtinti, bet ne viskas sukniedyta vos ne plastamsinem kniedem kurios kazi kiek cia mujs laikys, zodziu tikrai nusivyliau  verysad.gif  bet nieko gal kaskiek dar pratemsim, nes noretusi nusipirkti iskarto sportinuka  g.gif

ir čia su nauju šitaip?? g.gif blink.gif blink.gif mes šiaip irgi tokį pat pirkom, bet dar nenaudojam...tai kažkaip neramu paliko unsure.gif verysad.gif gal koks nekokybiškas pasitaikė g.gif garantiniam remontui vežti reikėtų g.gif nes bent mums tai perkant garantiją pusei metų suteikė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurava: 29 spalio 2007 - 14:39
QUOTE(Jurava @ 2007 10 29, 14:36)
ir čia su nauju šitaip?? g.gif  blink.gif  blink.gif mes šiaip irgi tokį pat pirkom, bet dar nenaudojam...tai kažkaip neramu paliko  unsure.gif  verysad.gif gal koks nekokybiškas pasitaikė g.gif garantiniam remontui vežti reikėtų g.gif nes bent mums tai perkant garantiją pusei metų suteikė

Dėl to sukimo į šoną garantinis remontas nepadės, nes net vežimo lankstinuke (turėtų būt prie garantijos, dabar negaliu surast namie, galiu klyst) aiškiai parašyta, kad jei vežimas suka į šoną važiuojant, tai nėra gedimas.. doh.gif
Atsakyti
mes tai naudojom toto vežimą, labai patenkinta juo buvau, labai šiltas, vaikutis mano ir paaugęs tilpdavo gerai jame, dabar parduodu jį ir esu tikra, kad dar vienam vaikui jo užteks ir gal dar vienam. Beto lengvesnis jis nei kiti, rėmas aliuminio.
Atsakyti
Tutis vezimeliai yra graziu spalvu. minksti, manevringi, stabilus, patogus, daug visokiu detaliu-funkciju, kaina nedidele, lengvai susilankstomas ir t.t. Zodziu, turim ir dziaugiames, bet jau baigiam isaugti, taciau pasilieku antram vaikui, nes tvirtas ir neplysta.
Atsakyti
sveikos mamytes. noriu pasidalinti patirtim apie "TUTIS" vezimeli. baisesnio kaip pastarasis nebuvau regejus, l.sunkus, nepatogus, ir kas man sove i galva toki pirkt, matyt informacijos stoka, o be to jie nepigus, mes paklojom uz sita "baisybe" 460lt., panaudojau tik 5 men., daugiau neistveriau, pradejo skaudet rankas nuo jo tampymo, nes priekinius ratus sukdavo i sona, tai vargo budavo, tai vat, patariu nuosirdziai nepirkit, juk kiek yra fainu, lengvu kuriais malonu vaikuti vezint:) sekmes:) p.s. po to isigijau trirati, lengva, manevringa ir patenkinta l.esu:)
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2007 12 09, 23:30)
sveikos mamytes. noriu pasidalinti patirtim apie "TUTIS" vezimeli. baisesnio kaip pastarasis nebuvau regejus, l.sunkus, nepatogus, ir kas man sove i galva toki pirkt, matyt informacijos stoka, o be to jie nepigus, mes paklojom uz sita "baisybe" 460lt., panaudojau tik 5 men., daugiau neistveriau, pradejo skaudet rankas nuo jo tampymo, nes priekinius ratus sukdavo i sona, tai vargo budavo, tai vat, patariu nuosirdziai nepirkit, juk kiek yra fainu, lengvu kuriais malonu vaikuti vezint:) sekmes:) p.s. po to isigijau trirati, lengva, manevringa ir patenkinta l.esu:)

Kiekviena nuomone manau yra teisinga, nes kiekvienam skirtingi poreikiai. Tarkim as niekada nepirkciau triracio, nes jie nestabilus, greitai virsta ant sono. Jei vezimas nedauztas ar remas nelenktas, vezimas niekada nesuks i sona. Tiesiog kiekvienai mamytei pagal aplinkybes ir situacijas ir pasirenkamas vezimelis. Kiekviename vezimelyje galima surasti minusu ir pliusu, nes jie skirtingi.
Atsakyti
QUOTE(juraciukaslt@ @ 2007 12 10, 09:06)
Kiekviena nuomone manau yra teisinga, nes kiekvienam skirtingi poreikiai. Tarkim as niekada nepirkciau triracio, nes jie nestabilus, greitai virsta ant sono.

Tikrai netiesa schmoll.gif Yra net atskira temukė apie tai mirksiukas.gif Siūlau pasiskatyti.

Man teko išbandyti ir lietuvišką TOTO vežimuką, ir vokišką triratį. Tiesiog nesulyginami dalykai. Lietuviškasis mums sulūžo po kokio penkto pasivaikščiojimo (rankena atsikabino), tai gerai, kad netoli nuo namų buvau nuėjus, tai partempiau vežimą už šono doh.gif Tikras griozdas ne kitaip.
Tada nuspirkom triratį Oregon vežimuką, su atskiru lopšiu ir sportine dalim. Ir manevringas, ir šiltas, žodžiu vežiojau vaikutį ir džiaugiausi thumbup.gif

Aišku vežimas vežimui nelygūs. Gal jūsiškis juraciukaslt@ yra kokybiškesnis. Tai puiku thumbup.gif
Atsakyti
Mes atvazinejom 2 metus ir atrodo kaip naujas. Labai saugojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciukaslt@: 12 gruodžio 2007 - 12:37
na, as irgi turiu tutis vezimeli, bet nesiskundziu. biggrin.gif Jau puse metu vazinejame vos ne kasdien po 1-2val. ir vis dar atrodo labai gerai. Tiesa vyrui teko karta truputi ratus su alyva sutepti nes buvo pradeje girgzdeti, bet manau tai reikalinga kiekvienam vezimeliu rolleyes.gif manau kad tai nera beda ar trukumas.
beje, o ka mamytes mano del sketuku? Ar juos atskirai pirkti ar ta pati vezimeli naudoti jau ir sedinciam vaikui?
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2007 12 09, 22:30)

Tai jums tiesiog nepasiseke schmoll.gif As nusipirkau modernu per tukstanti kainuojanti vezima, pavazinejau ir labai greitai atsiprasiau to jusu keikiamo tucio - pirkau Tutis Viper, nes i ta modernu labai rklamuojama vezima netilpo vaikas i lopsi ziema, i sportinuka aprengtas taip pat, o su tuciu kaip ponaitis patogiai ir minkstai riedejp.Vieninteli trukuma radau - galetu buti ilgesne sedimoji dalis.O siaip viskas liuks ir kieta lopsi turejo ir minkstas ir labai siltas.
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2007 12 28, 19:04)
Tai jums tiesiog nepasiseke schmoll.gif As nusipirkau modernu per tukstanti kainuojanti vezima, pavazinejau ir labai greitai atsiprasiau to jusu keikiamo tucio - pirkau Tutis Viper, nes i ta modernu labai rklamuojama vezima netilpo vaikas i lopsi ziema, i sportinuka aprengtas taip pat, o su tuciu kaip ponaitis patogiai ir minkstai riedejp.Vieninteli trukuma radau - galetu buti ilgesne sedimoji dalis.O siaip viskas liuks ir kieta lopsi turejo ir minkstas ir labai siltas.

Mes vazinejam su Tutis Viper, labai puikus vezimas, erdvus, stabilus, gyvenam naujos statybos name, tai puikiausiai liftu nuvaziuojam niekur jo tampytis nereikia, tai ir svoris neuzkliuva.
Be to jo vidus medvilninis, kai tuo tarpu lenkisku vezimu vidus sintetinis.
O kietas lopsiukas tai tikrai liuks, sveciuose mazyliui kaip lovyte tarnauja.
Atsakyti
Laba visoms.Nesuprantu tu mamau kurios vaikosi vezimeliu madu.Negaliu ziureti -kai tik gimes vaikas sulenktas guli graziame prabangiame vezime.Tokias kvailas mamas reikia tik paprotint ir paaiskinti kad vaikutis turi guleti tiesiai, laisvai.Jo negalima -sodinti iki 6 men.Ka darote brangios mamos su savo vaikuciais.Ar jums rupi vaikas ar mada vezimeliu.Kai pirkau vezimeli visada pasiziuredavau ar tai patogus vaikui guleti.Ar jis bus paguldytas tiesiai.Pries pirkdamos prabangius vezimus gerai paziurekite ar vaikas taisiklingoje padety bus paguldytos.galima graziu ir patvariu nusipirkti ir lietuvisku vezimeliu.Nera jie jau tokie baisus ir sunkus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yna: 06 sausio 2008 - 22:41