pasidalinkit kas nors mintimis apie tutis trio. sian ciupinejau - palyginus su kitais tuciais - lengvas, lopsys yra, uzsideda sportinee dalis. Idomu, ar tas lopsys tvirtinasi masinaoj?
QUOTE(minte @ 2008 03 14, 18:17)
pasidalinkit kas nors mintimis apie tutis trio. sian ciupinejau - palyginus su kitais tuciais - lengvas, lopsys yra, uzsideda sportinee dalis. Idomu, ar tas lopsys tvirtinasi masinaoj?
As manau, kad negalima, tvirtinti masinoje galima tik kietu dugnu lopsius, spec tam sukurtus

Labas mamytes, as irgi noriu paklausti patyrusiu apie siuos vezimukus.Man labai idomu ar imanoma nuemus lopsi vaika nestis rankose pas gydytoja pvz, ar su rankenomis tas lopsiukas, ar cia tiesiog siaip vazineti vaikui skirtas tik?
QUOTE(minte @ 2008 03 14, 22:17)
kad mašinoje būtų galima tvirtinti lopšį pats lopšys turi būti tam pritaikytas, turėti atskirai pridedamus diržus, kurie pačiame lopšyje prisega kūdikį ir iš išorės prisega lopšį prie sėdynės, nes kitaip koks saugumas jei jūs prisegsite paprastais diržais tik lopšį? o leliukas viduje gulės laisvai? Avarijos atveju išskris tas vaikelis iš to lopšio. Aš turiu vežimą bebecar ten lopšys turi šitą funkciją.
QUOTE(novila @ 2008 03 08, 14:59)
Nu nežinau, čia tiek blogų pasisakymų perskaičiau apie TUTIS, o man kaip tik jis labai geras. Jau daugiau kaip pusę metų naudojam ir negirgžda, kaip kad kitos mamos su girgždančiais pravažiuoja. Taip pat manevringas, draugė davė pavažinėti savo kitos firmos vežimą, tai vos pastūmiau, vos ant šaligatvio užvažiavau. Ir kietas lopšys patiko, nebereikėjo pirkti automobilinio lopšio, galėjom važinėtis mašina. Man tai tiesiog super tas TUTIS VIPER.
QUOTE(Jurava @ 2008 03 11, 15:04)

Ir mes, ir mes tokį turim

QUOTE(minte @ 2008 03 14, 21:17)
kaip tas tutis trio atrodo??? gal kas galetmet foto ikelti??
Sveikutes visos
Noriu pasisakyti ir as
Mes turejome tuti . Kol leliukas mazas
erdvus , reikalui esant linguoja . O jau kai paugo tai ne kas , verciasi ir isvis transportavimui tai vaisu tam aparatu teko keist masina
. Dukrytei nebuvo puses metu kai spjovem i sita reikala

Noriu pasisakyti ir as

Mes turejome tuti . Kol leliukas mazas

mano sese pries 2.5 metu pirko tutis vezima, tai ka as galiu pasakyt, baisu
gal dabar jau patobulino technologijas
tas vezimas sunkus, prastai ir sunkiai susilanksto, su ratais buvo daug problemu, transportavimu ir siaip visiskai nepatogus ir nepraktiskas
dabar jau pati laukiuosi, galeciau naudotis jos vezimu, nei sudevetas, nei ka, bet jau geriau pirksiu nauja ir komfortabiliai vaziuosiu, nei su tuo kankinsiuos

gal dabar jau patobulino technologijas

tas vezimas sunkus, prastai ir sunkiai susilanksto, su ratais buvo daug problemu, transportavimu ir siaip visiskai nepatogus ir nepraktiskas
dabar jau pati laukiuosi, galeciau naudotis jos vezimu, nei sudevetas, nei ka, bet jau geriau pirksiu nauja ir komfortabiliai vaziuosiu, nei su tuo kankinsiuos
o mes turim TOTO comfort , tai
vezimaitis , ziema ikisi leliuka tai jokie vejai nebaisus
ir patogus jis man , problemu jokiu neturejom , tik gaila jau atsisveikint reikia
jau isigijom sportini ir sketuka , pasidaro ir TOTO sedimas bet visa beda kad vaikis nebetelpa i ji , tai buvom priversti padeti i kampa

Mes ruosiames pirkti Tutis TRIO, nes jis palyginus labai lengvas, sveria tik 11 kg su visu lopsiu, labai lengvai valdosi, nes priekiniai ratai sukinejasi. Kazkas klause kaip atrodo, internete nuotraukos neradau, bet panasiu buna X-Lander, tai yra vezimas su kietu lopsiu, lopsi nuemus galima uzdeti sportine dali, ta prasme sedima vezimuka padaryti, Taip pat zadame pirkti ir automobiline kedute, kuri taip pat tvirtinasi ant vezimelio, todel labai patogu. Gaila kad tik neseniai atsirade tie vezimeliai, tai nezinau kaip laikys ir kokie minusai bus.. bet pabandysim
Kaina nepilnai 1000 Lt, cia su kietu lopsiu, sportine dalimi ir automobiline kedute.

Mes pirkome TUTI is kitos mamytes, na neskaitant minusu sunkaus sulankstymo, daug vietos, svorio ir t.t. as ji vadinau SUPERVISUREIGIU, ziema per pusnis lekeme kaip niekur nieko, tik pas mus suluzo remas
kai iskeiteme i sportinuka issyk suparatau vaziavimo komforto skirtuma, pastaraji tenka nesioti per didesne pusni, per smeli irgi nepervaziuosi
, o be to Tutciuose gera amortizacija
As manau, kad jo kokybe uz tokia kaina yra
nes teko matyti panasios kainos daug prastesnius vezimus kitu firmu.

As manau, kad jo kokybe uz tokia kaina yra