Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški Tutučio, Tuti ir Toto vežimėliai

As kai laukiausi mazosios buvau labai pries "Tuti". Rekejo man kokio mandro, brangaus ir t.t. Na, norejau pavaidinti isdidzia mamyte stumiancia "mandra" vezima. Bet isbandzius tu mandru ne viena visgi supratau, kad Tuciai nera tokie jau prasti. Ju labai gera amortizacija, tai labai svarbu musu lietuviskiems saligatviams. O geros amortizacijos uzsienietiskiems vezimams dazniausiai ir truksta. bigsmile.gif Ir modeliu dabar visai graziu galima nusipirkti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 11, 02:40)
drinks_cheers.gif
tikra teisybe
turime ir mes
naudojame kaime,nes savojo gaila vezioti bagazineje
tai jai atvirai,ne vezimas o katasrofa blush2.gif mieste geda butu i lauka eiti, o ka jau kalbeti apie kokybe doh.gif
Papildyta:

nu ka sten lietuvisko tai tik medziagos biggrin.gif
visa kita lenku smile.gif

bet keistas poziuris, geriau lietuviskas ss blush2.gif
negu kokie svedu ar italu kokybiski vezimai g.gif

As jau, aciu Dievui, issirinkau vezimeli, nors tai visai ne Tutis ax.gif Tiesiog norejau perspeti mamytes, jog snd atkreipiau demesi i Tutis ir pagalvojau, jog tokio vezimelio tikrai nenoreciau schmoll.gif Buvau Maxima parduotuvej, stovejau eileje prie kasu, pries mane stovejo vyriskis su Tutis vezimeliu, lopsiuke gulejo kudikis rolleyes.gif Nezinau, koks ten Tucio modelis, tiesiog supratau, jog ir i ratus reik atkreipt demesi - vyrukas susimokejo uz prekes ir tada visu musu stovinciu eileje paprase ji praleisti, nes jo vezimas negali pravaziuoti tarp kasu doh.gif doh.gif doh.gif Mes visi turejom pasitraukti, o jis atbulas istempe is eiles vezima doh.gif Nu, nepasakyciau, kad tarp kasu buvo labai siauras praejimas, taciau plotis tarp vezimo ratu pakankamai didelis blink.gif Turint toki vezimeli nenoreciau vaziuot i parduotuve apsipirkt, nes tai sukelia tooookiu nepatogumu blink.gif doh.gif O mamai juk daznai kazko prireikia parduotuveje, ne visada vyras yra salia arba ne visada gali laukti, kol jis gris is darbo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2009 08 17, 15:48)
mes jau savo tucio gross nebenaudojam, sugalvojau parduoti, ir ilindau i sita tema smile.gif tai atradau keleta pasisakymu , kad labai blogi. tai noriu papriestarauti smile.gif nera jie labai blogi, tiesiog jie skirti kitokiem vazinejimam. pvz mes savo abiem vaikams turejom dvejus vezimus- bbc (lopsys, plius kedute, plius sportine dalis)- vazinejimui mieste, veziojimuisi i keliones ir panasiai, ir TUTI- vazinejimui miskais laukais ir is pirmo zvilgsnio atrodytu nepravaziuojamais keliukais smile.gif ratai dideli, platus, minksti, vyresneli aukle vezdavosi pastoviai i miska salia vasaros estrados, bet vazinedavo ne takeliais kuriais zirzdavo motoroleriai, o tiesiog misko takeliais, ir jokios saknys nebudavo baisios smile.gif o kai issikraustem i uzmiesti, tai irgi nepamainomas vezimas budavo . aisku, jis ne toks grazus (nors cia skonio reikalas), ne toks manevringas (nors pvz mano tevai prasydavo geriau palikti tuti nei bbc, nes su ano ratukais nesusitvarkydavo smile.gif ), taigi- jei kas eisite pasivaikscioti tik asfaltuotais keliukais- rinkites kazka "miestietiskesnio" o jei noresite i gamta, ir tutis puikiai tam tiks smile.gif

drinks_cheers.gif pasirasau po kiekvienu zodziu. Nekarto nebuvau su Tuciu parduotuvej, nes su juo sunku. Tam yra sketukai thumbup.gif Taciau keliom, pasivaiksciojimam pajuriu, per kopas, per pusnys miske, per sakas ir saknis jis thumbup.gif Gal deka dideliu ratu. Tikrai nepirksiu antram vezimo su maziukais ratais schmoll.gif
Atsakyti
Turiu Toto Comfort universalų vėžimėlį. Esu patenkinta. Jau antras lelius važinėjasi. Kaip naujas. Viskas skalbiasi. Labai patvarus, žiemą nepakeičiamas. Tik trūkumas jo - velniškai sunkus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutte @ 2009 09 13, 20:26)
As jau, aciu Dievui, issirinkau vezimeli, nors tai visai ne Tutis ax.gif  Tiesiog norejau perspeti mamytes, jog snd atkreipiau demesi i Tutis ir pagalvojau, jog tokio vezimelio tikrai nenoreciau schmoll.gif Buvau Maxima parduotuvej, stovejau eileje prie kasu, pries mane stovejo vyriskis su Tutis vezimeliu, lopsiuke gulejo kudikis rolleyes.gif Nezinau, koks ten Tucio modelis, tiesiog supratau, jog ir i ratus reik atkreipt demesi - vyrukas susimokejo uz prekes ir tada visu musu stovinciu eileje paprase ji praleisti, nes jo vezimas negali pravaziuoti tarp kasu doh.gif  doh.gif  doh.gif  Mes visi turejom pasitraukti, o jis atbulas istempe is eiles vezima doh.gif  Nu, nepasakyciau, kad tarp kasu buvo labai siauras praejimas, taciau plotis tarp vezimo ratu pakankamai didelis  blink.gif  Turint toki vezimeli nenoreciau vaziuot i parduotuve apsipirkt, nes tai sukelia tooookiu nepatogumu blink.gif  doh.gif  O mamai juk daznai kazko prireikia parduotuveje, ne visada vyras yra salia arba ne visada gali laukti, kol jis gris is darbo unsure.gif

Sveikos,

Mes irgi turim Tucio vezimeli, jokiu nusiskundimu juo neturiu 4u.gif
Nesuprantu, kaip galejo taip atsitikti, kad Maximoj sunku apsipirkineti su vezimeliu. Mes tai visa laika darom ir jokiu trukdziu mums nera. Gal kalbama apie labai mazyte maximyte, kurioje viskas labai suspausta, net ir tarpai tarp kasu, tada gal...
O siaip Tutis patinka tuo, kad jis tvirtas, erdvus, puikiai amortizuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
mes jau 8 mėnesius naudojame TUTIS VIPER vežimą, ir nusiskundimų turiu daugiau nei pagyrimų blink.gif stumiamas riedėdavo į kairę, db kažkodėl susitvarkė; padarius sportinę dalį ir rankeną permetus atgal pasidaro sunkiai vairuojamas, o jau nuo šaligatvių nuriedėt ir vėl užriedėt tada tikras vargas verysad.gif ir sumokėjom man atrodo labai daug (720lt)... o kas gerai, tai kad ratai kaučiukiniai, yra amortizatoriai, tai gerai važiuoja miškuose, parkuose, ir maximoj mes neužstringam lotuliukas.gif žiemą per pusnis prastumdavau be problemų ax.gif kartą teko vežt į garantinį aptarnavimą, nes mums taip pat girgždėjo kažkas, stogas nebesilaikė, tai sutvarkė kažkiek drinks_cheers.gif kitą kartą paieškočiau lengvesnio vežimo, kad ir ne lietuviško wub.gif
Atsakyti
GARIUNUOSE TOKIA IR GARANTIJA,KOL PINIGUS GAUS,PATI GIRDEJAU KAIP TEVELIAI ATVEZE GRAZINTI VEZIMELI NES PREKINIS RATAS BLOGAI PRITVIRTINTAS-BROKUOTAS,TAI JUOS ISVADINO verysad.gif KLOUNAIS verysad.gif VAT TAU IR GARANTIJA!!!
Atsakyti
priekinis ratas nuo daug vezimeliu krenta, manau yra gamybinis brokas, tradicinis gal? kodel nepasalina, nezinau...
Atsakyti
QUOTE(gnute @ 2009 09 29, 12:31)
mes jau 8 mėnesius naudojame TUTIS VIPER vežimą, ir nusiskundimų turiu daugiau nei pagyrimų  blink.gif stumiamas riedėdavo į kairę, db kažkodėl susitvarkė; padarius sportinę dalį ir rankeną permetus atgal pasidaro sunkiai vairuojamas, o jau nuo šaligatvių nuriedėt ir vėl užriedėt tada tikras vargas verysad.gif ir sumokėjom man atrodo labai daug (720lt)... o kas gerai, tai kad ratai kaučiukiniai, yra amortizatoriai, tai gerai važiuoja miškuose, parkuose, ir maximoj mes neužstringam lotuliukas.gif žiemą per pusnis prastumdavau be problemų ax.gif kartą teko vežt į garantinį aptarnavimą, nes mums taip pat girgždėjo kažkas, stogas nebesilaikė, tai sutvarkė kažkiek drinks_cheers.gif kitą kartą paieškočiau lengvesnio vežimo, kad ir ne lietuviško  wub.gif

Pas mus TUTIS PRESTIGE ir lygiai tokios pačios problemos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astra1 @ 2009 10 01, 11:36)
Pas mus TUTIS PRESTIGE ir lygiai tokios pačios problemos  doh.gif

o jusiskis per laiptus vaziuoja???
mano kaimynes Prestizas 4 metu senumo puikiai ropoja per laiptus pirmyn-atgal, ir lengvutis, tai nesupranta mano bedu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2009 10 01, 12:18)
o jusiskis per laiptus vaziuoja???

Pas mane ALu Comfort, Taip vadinasi del ale palengvinto remo dry.gif Bet nuo laiptu tai super vaziuoja. Vasaras leidziam Nidoj, ten pilna visokiu laipteliu - puikiai susitvarko wink.gif Jau 4 metai bus - ir ruosiuosi ji palikti antram. Nes jei parduot , tai uz kiek , uz 100? O vezimas tikrai geram stovy, lopsis ishvis Tik sportinuka kai vaikui sueis vieni, ir vaikscios pirksiu nauja - lengvesni cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2009 10 01, 12:56)
Pas mane ALu Comfort, Taip vadinasi del ale palengvinto remo dry.gif Bet nuo laiptu tai super vaziuoja. Vasaras leidziam Nidoj, ten pilna visokiu laipteliu - puikiai susitvarko wink.gif Jau 4 metai bus - ir ruosiuosi ji palikti antram. Nes jei parduot , tai uz kiek , uz 100? O vezimas tikrai geram stovy, lopsis ishvis  Tik sportinuka kai vaikui sueis vieni, ir vaikscios pirksiu nauja - lengvesni  cool.gif

tai matyk tas pats, buvo limituota laida su palengvintu remu, daugiau nebera tokiu, neparduokite, kito nerasite, ji irgi dziaugiasi su antru lelioku biggrin.gif
Atsakyti