Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški Tutučio, Tuti ir Toto vežimėliai

QUOTE(Jurga_urte @ 2006 03 15, 16:57)
sveikos, mes taip pat turejom tuti vezimuka. Gana patogus, bet jau tas svoris schmoll.gif
tikrai sunku budavo is penkto auksto zemyn su vaikiuku, o paskui aukstyn, ne ne, kurios aukstai gyvenat ir nera lifto  schmoll.gif   schmoll.gif

Svoris doh.gif doh.gif doh.gif . Mes ketvirtame aukšte gyvename ir jokių liftų mūsų name nėra, tad vargstame ochocho:angry: .

QUOTE(Zvaigzde2 @ 2006 05 28, 17:12)
draugai į audi 100 neįkišo tučio, reikėdavo ratus nuimti. Mums ta pati problema, netilpo į bmw tritkės bagažinę, dabar netelpa ir į rover  doh.gif  doh.gif  doh.gif Siaubas. O beto mano tutis ir kreivoja truputį,neša į kairę pusę, sako čia jų liga tokia

Ir dėl kreivojimo tai 100 proc. drinks_cheers.gif
Pas mus į VW Passat bagažinę vos telpa. Daugiau jau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nieko nebeikiši.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 01 birželio 2006 - 20:48
QUOTE(laukinukė @ 2006 05 02, 13:49)
Betgi, jei perki naują vežimuką, tai gauni pusę metų garantijos (o pagal civilinį kodeksą ir visi 2 metai, atrodo, priklauso). plius, kai vietoje gaminami, tai visada gali gauti atsarginių dalių. Mes žadame rinktis Tutį

pritariu tom kurios teigiamai vertina Tutį. Aš pirkau prailgintą variantą ( jis labai gerai kai vaikutis "pavasarinukas" ar "vasarinukas", vaikui žiemą kai paaugęs trupučiuką, vietos ir į ilgį ir į plotį net su kailiniais nepritruks) ir labai džiaugiuosi. sunkus jis tai sunkus, bet patogumas, stabilumas, manevringumas ir visa kita nepalyginama su kitais.mano pripučiamais ratais. dabar turiu sportinį naują,bet ne Tutį, tai juo visiškai nepatenkinta ir jau parduodu nors tik 2 mėn. turėjau bėdų su Tučiu, nulūžo rankena, nuvažiavau, pataisė ir dar dovanų davė biggrin.gif , o dar bėda buvo, kad ratas nukritinėt pradėjo, nuvažiavau dar kartą ( o garantinis jau buvo pasibaigęs (garantija 6mėn.)) ir be jokių problemų pakeitė visiškai naują korpusą su ratais, tik mano audinį uždėjo ir parsivežiau naują vežimėlį namo. dabar vos ne naują pardavinėju tongue.gif . į liftą jis telpa, nebuvo tokio lifto į kurį netilptų, važinėju su pasatu sedanu, tai į bagažinę jokių problemų įdėt. žodžiu gali tik girt.
skaidrytukas thumbup.gif
Atsakyti
o as nebepirkciau tucio schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif kol nebuvau isbadzius ktiokio -buvau uz tuti... o dabar -nebe schmoll.gif
Atsakyti
Mes ir važinėjam su tutučiu biggrin.gif ,žiema buvo labai gerai,nes jis labai šiltas.O dėl sunkumo tai tikrai pritariu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2006 07 02, 12:56)
Žaliojoje galerijoje prie pat parduotuvės Super Netto. Čia žaliosios galerijos šonas iš Kraft'o pusės. Man rodos, kad ten ir užrašas Tututis yra

o ar skiriasi TUTIS ir TUTUTIS??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tequila @ 2006 07 02, 18:34)
o ar skiriasi TUTIS ir TUTUTIS??? g.gif

Įmonė vadinasi Tututis, o vežimėliai, kuriuos surenka, Tutis
Atsakyti
kai mes pirkom, gariunuose buvo tik tuciai ir lenkiski, o kadangi vyras uz "pirk preke lietuviska" tai ir turim tuti. leido ir ratus issirinkti - plastmasinius, guminius be kameros ar guminius su kamera. pirmieji lengviausi, paskutinieji sunkiausi (kam aktualus svoris mirksiukas.gif ). siaip patenkinti. ir i rover bagazine telpa.
o del svorio, nu universalai ir yra ne is lengvu. as tai padariau isvada kad tuciai tinka tom kas priauga svorio- jei nori jo atsikratyt pirk tuti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi už Tutis, gyvename 8 aukšte, į liftą kuo puikiausiai telpam, tik reikia sonus lifto palaikyti, o del sukisimo i bagazine, tai manyciau tvarkingumo reikalas: mes į "pony" sugebejom sudeti du tučius: viena prestige kita komfort smile.gif doh.gif Ir dar jie gana patvarus: mes kasien tampome i lifta i masina, kaimo keliais pavarinejam ir vel masina liftas, pakolkas viskas veikia... Tik vaikas pas mus nemazas, tai lopsys nuo 4 menesiu jau nebetiko blink.gif bet manau kad cia jau standartas ir kitos firmos butu tas pats. O be to kaina palyginti su uzsienietiskais skiriasi labai, as nekalbu apie lenkiskus, kuriu ratai nukrenta neisvaziavus i gatve smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(zirzilia8 @ 2004 09 30, 17:19)
Sveikutes.  smile.gif
Parduotuvej pamaciau lietuviska vezimeli Tuti Prestige (sake, kad naujas modelis). Man jis labai patiko - spalva, "pribumbasai", bet labai sunkus pasirode.  g.gif Suprantu, visi universalai sunkus, bet gal kas zinot ka nors apie si modeliuka? Paskaitinejau, kad gali girgzdeti ir netgi sutepimas nepadeda, o pats vezimas stumiant gali sukti i sona. Gal galetumete pasidalinti sava patirtim del sio vezimelio - verta ar neverta pirkti.

As turtejau toki vezimuka.Sakau turejau nes man ji pavogėsad.gif. Labai man liudna, kad pavoge dar nespejus uzaugti vaikui. Taciau turejau ji iki 10 menesiu. Galiu pasakyti, kad vezimukas labai liuks. Lyginanat su vokiskais nes dabar drauge savo vaiko vokiska paskolino.
Minusai kiek sunkokas, bet nebaisiai maciau ir sunkesniu nes vistik vezimukas universalas be to apacioje kur yra prikabinimas medziaginis daiktamne nekoks nes greit suplyso nuo svorio vokiskuose sitas daiktas gelezinis imontuotas. Daugiau vieni pliusai biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi už Tutis, gyvename 8 aukšte, į liftą kuo puikiausiai telpam, tik reikia sonus lifto palaikyti

Hmm, o ka reiskia tas "sonus lifto palaikyti"?? Ar cia apie standartini devynaukscio lifta kalba eina??
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 07 09, 00:24)
Hmm, o ka reiskia tas "sonus lifto palaikyti"?? Ar cia apie standartini devynaukscio lifta kalba eina??

na cia kai lifto duris galima su rankom truputy paspausti i sonus, kad vezimukas ilystu smile.gif kiek zinau visu (bent jau senesniu) liftu durys tokios rolleyes.gif
Atsakyti
Tututis yra firmos pavadinimas. Jie gamina dviejų serijų vežimėlius: Tutis ir Toto. Nu ir aišku jau jų po kelias kolekcijas ten yra, kurių dizainas, svoris šiek tiek skiriasi. Kiek teko domėtis (pati ruošiuos pirkti Toto) tai Tutis yra maždaug 100-200 Lt pigesni, bet juose daugiau plastmasinių detalių negu Toto ir jie truputėlį siauresni. Šiaip Tutučio visi vežimai yra universalai ir tikrai galima išsirinkti ir pagal svorį ir pagal plotį, nes daug kolekcijų yra ir kiekvienais metais tobulėja smile.gif
Atsakyti