Įkraunama...
Įkraunama...

Vieną kartą... dviejų sportininkių susitikimas

Labai grazi jaudinanti istorija 4u.gif
Sveikinimai su 1-uoju gimtadieniu thumbup.gif
Atsakyti
Labai sauniai parasyta,saunuole mamyte ir dukryte. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai čiotkai parašyta thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2009 12 17, 08:31)
Labai buvo idomu skaityti sportininkiu istorija  4u.gif  Aukit dideles, sveikos ir sportiskos merginos  ax.gif   cool.gif  
beje, vardo mergytes taip ir nepaminejai  unsure.gif  verysad.gif

Ačiū visom už palinkėjimus ir paskaitymą 4u.gif
Beje, apie vardą - pagalvojau, kad dar vieno sutapimo neparašiau. Pamenat tą mano pažįstamą, kur vienas kitam viską pranašavom? Tai va, jo dukrytė gimė prieš pusmetį, bet manosios vardo jis nežinojo. Atvykusi į sąskrydį sužinojau, kad jis dukrytę "nepasitaręs" su manim irgi pavadino Deimante bigsmile.gif O ko jau čia dar žmogus gali tikėtis tokioj situacijoj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stripulis: 17 gruodžio 2009 - 13:23
Aciu uz grazia istorija!

Su gimtadieniu!

user posted image
Atsakyti
su gimtadieniu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif super istorija, tavo savam stiliui, kaip ir priklauso 4u.gif skaiciau skaiciau viskas ydomu ir negraudu atrodo, bet paskutinem eilutem vis vien apsizliumbiau ax.gif
Atsakyti
Skaiciau pradzia ir sypsojausi - stripulis savam stiliuje smile.gif O pabaigoj visgi apsizliumbiau... Jaudinanti istorija wub.gif Dideliausios sekmes Jums trims! Ir su Gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Su gimtadieniu abi 4u.gif Linkiu niekad neprarast tos jumoristines gaideles 4u.gif
Atsakyti
““Tėtis paėmė ant rankų, o aš, mažyle, glosčiau tau veiduką ir verkiau verkiau...
““

O čia jau ir aš apsiašarojau... Šmaikštu, bet galas nu jau tooooooooks nuoširdus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Graži istorija, buvo labai įdomu skaityti, mažajai sportininkei 4u.gif , kad augtų sveika, graži, o mamai - stiprybės, kad nesunku būtų išlaukti visus nemiegojimo, nevalgymo ir pan. periodus.
Atsakyti