Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 11 tema

ek verysad.gif o as dar visa sausio men. nedirbsiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linalina644: 01 sausio 2010 - 20:13
QUOTE(rogrinta @ 2010 01 01, 21:00)
Kol Ecka dar nepabėgus,galėtų jau susikaupt ir naujos temos kūrimui  rolleyes.gif

aga, jau siandien gal ir pabaigsim iki vakaro sia temuke thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(linalina644 @ 2010 01 01, 21:09)
ek  verysad.gif  o as dar visa sausio men. nedirbsiu  verysad.gif

ir as galvoju kaip cia reiks man vasari dirbt nes ir man prasides sesija doh.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 01, 21:04)
tai eidami i parduotuve snapsiuko pirkt uzeis ir pas mane apsipirkt mirksiukas.gif paskui gales aplaistyt ka nusipirko mirksiukas.gif

visai gerai cia sugalvota mirksiukas.gif siandien ryte juokiausi pasiziurejau pro langa o ten suni vedzioja su mixo bonkute rankose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seleste29 @ 2010 01 01, 14:28)
Mano parduotuve prie maximos, priesais rimi, o drabuzius is Damrio imu.

Labas rytas:) Su Naujais metais:) Su Nauja laime:)

4u.gif sveika prisijungus. Papasakok smulkiau apie rubelius alytuje. Is kur, po kiek , kokios linijos yra ?
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2010 01 01, 22:19)
visai gerai cia sugalvota mirksiukas.gif  siandien ryte juokiausi pasiziurejau pro langa o ten suni vedzioja su mixo bonkute rankose lotuliukas.gif

aš siandien kadangi tik vakare iš lovos išsikrapsčiau tai tingėjau apsirengt,su chalatu išėjau šuns vedžiot. Kai atsikėlus lieka tik kelios valandos iki miego,nebėr prasmės rengtis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2010 01 01, 21:23)
aš siandien kadangi tik vakare iš lovos išsikrapsčiau tai tingėjau apsirengt,su chalatu išėjau šuns vedžiot. Kai atsikėlus lieka tik kelios valandos iki miego,nebėr prasmės rengtis  lotuliukas.gif

tai gerai nesusalai tik su chalatu vedziodama suni smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linalina644 @ 2010 01 01, 21:21)
4u.gif  sveika prisijungus. Papasakok smulkiau apie rubelius alytuje. Is kur, po kiek , kokios linijos yra ?

as kai emiau is ju rubus tai pasitaike vienas maisiukas slapiu rubu, paskui vienas maisiukas buvo kazkokiu suplekusiu skuduru kuriuose buvo dar ir gyvas voras doh.gif bet likusieji rubai neblogi buvo, patiko man jaunatviskos suknutes kad pasitaike ax.gif o siaip tai cia originalas tai ir kaina kaip visur uz originala smile.gif reiks nueit pas seleste29 i parduotuve pasiziuret kokiu groziu prekiauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2010 01 01, 22:32)

tai striuke užsimečiau aišku
Atsakyti
labas vakaras draugytes drinks_cheers.gif
kaip faina , kad arteja senatve lotuliukas.gif
juk kuo mes senesni, tuo turtingesni:
sidabras paakiuose blink.gif
auksas dantyse lotuliukas.gif
akmenys inkstuose blink.gif
cukrus kraujyje
svinas sanariuose ir...
neisnaudojamos atsargos gamtiniu duju lotuliukas.gif
mes niekada nesvajojome apie tokius turtus drinks_cheers.gif
su naujaisiai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2010 01 01, 22:32)
Papildyta:

as kai emiau is ju rubus tai pasitaike vienas maisiukas slapiu rubu, paskui vienas maisiukas buvo kazkokiu suplekusiu skuduru kuriuose buvo dar ir gyvas voras doh.gif  bet likusieji rubai neblogi buvo, patiko man jaunatviskos suknutes kad pasitaike ax.gif  o siaip tai cia originalas tai ir kaina kaip visur uz originala smile.gif  reiks nueit pas seleste29 i parduotuve pasiziuret kokiu groziu prekiauja mirksiukas.gif

Matai kaip pasitaiko g.gif Dar nei karto originalo nepirkau, bet jau noriu pasiimt, nes nusibodo ziuret i eile kelniu, eile dzemperiu eile megstiniu ir t.tt Norisi ivairoves. Gaila kad Utena man toloka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(erikaaa @ 2010 01 01, 22:36)

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Merginos,kurių nėr pirmam psl. sąraše,o norit būt įtrauktos,rašykit man į až. Eckos nėr,jaučiu reik kurt temą,gal dar ką nors įtraukčiau,jei spėsit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 01 sausio 2010 - 20:47
QUOTE(linalina644 @ 2010 01 01, 21:42)
Matai kaip pasitaiko  g.gif Dar nei karto originalo nepirkau, bet jau noriu pasiimt, nes nusibodo ziuret  i eile kelniu, eile dzemperiu eile megstiniu ir t.tt  Norisi ivairoves. Gaila kad Utena man toloka  verysad.gif

tai gal alytus arciau? bigsmile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti