Manau kiekviena esame susidūrusi ar žinome,kad vaikai išsigalvoja įvairius nebūtus dalykus...bet čia vaikai...dėja taip daro ir mano vyras,dažnai pats susimaišo,man pasako vienaip,kažkam kitam kitaip.Sakykim nuperka kokį daiktą,pasako,kad kainavo sakykim 100lt...prie manęs,bet jau sako broliui,kad mokėjo 150lt.,savo mamai vėl kitą sumą,galų gale paklausiu,tai kiek iš tikro mokėjai,jis net nepasimetes pasako,kad 100lt,tik susimaišė sakydamas kitiems,tada pasimetu ir nežinau kuom tikėt,kiek jis iš tikro mokėjo.Konkretesnė situacija,kai jis pasakė,kad jo brolis nori pagyvent pas mus,nes nesutaria su tėvais(kad nesutaria,tai ir aš žinau).Susitinku aš tą brolį(mes labai gerai sutariam),ir paklausiu dėl kraustymosi pas mus,tai jis tada nustemba,sako gyvenime taip nesakiau.Kažkada ir išsišnekėjom su jo broliu apie jo tokius susigalvojimus,sakė,kad toks jis yra.Mano tėtis su juo dirbo,tą patį pastebėjo...Vienas jo bendradarbis buvo pas mus svečiuose,tai numetė tokią frazę,kad jis "fantastas" ,čia sakinyje viename nuskambėjo.Ir tokių panašių situacijų pilna,jos yra išgalvotos,net nerašau,kad sumeluotos,o tiesiok kartais iš oro paimtos,bet kas keisčiausia skamba realiai,kad patiki,tik po kiek laiko iš kitų žmonių bendrų kalbų suprantu,kad jis man pripasakojo nesamonių.Žinoma yra ir teisybės pasako,bet tada jau nebežinau ar tikėt ar ne,kol su laiku nepaaiškėja.Kas svarbiausia,tai nėra piktybiniai melai kažkokie,aplamai tai nepiktybiška,atrodo,kad susapnavo ir papasakoja apie tuo metu aktualius dalykus,tik realiai po kiek laiko paaiškėja,kad nieko panašaus nebuvo.
Gal atsiras mamyčių psichologių ar gal kurios vyras ar pažystamas toks yra(jei dar tokių yra

Pati bandžiau su juo kalbėt apie tai,jis tyli,nieko nesako,apsimeta,kad negirdi arba nusuka kalbą.Aš labai abejoju ar išeitų pašalint šitą jo "bėdą".Ar čia jo toks būdas,ar psichologinė problema.Aš jį myliu ir visada "nuleidžiu" jo tuos išsigalvojimus,bet kuo toliau vis darosi sunkiau...