Sveika prisijungus prie musu DeJavu. Dabar labai skaudu ir iskyla visokiu klausimu,bet kai praeis daug laiko tada pasakysi aciu,kad davei man toki vaikuti jis pats nuostabiausias pasaulyje. Taip reikes daug kantrybes, daug pastangu ideti i si maza stebukleli. Bet tu esi stipri,tik dar pati to nezinai. As irgi buvau skystalas anksciau,jeigu man kas pasakydavo koki bloga zodi iskarto puldavau i asaras. Bet gimus Toniukui jis mane ismoke buti stipriai ir kovoti uz ji. As pati stebiuosi savim kokia tapau stipri ir daktaram i akis dabar susakau viska ka galvoju ir sirdis net nesudreba,nes tai darau del savo angeliuko. Viskas ateis su laiku pamatysi. Mus paliko tetis ir man teko vienai susigyventi su viskuom,bet as jo nekaltinu, juk musu vyrai yra silpnoji lytis. Jie pasirenka pati lengviausia kelia. Ir tegul jis gyvena,kaip tik nori,nes jis prarado pati nuostabiausia vaikuti ir seima. Turi buti stipri ir visiems sakyti,kad jus turit pati nuostabiausia vaikuti ir kad jus ji mylesit. Rodyk savo mazyliui meile, siluma,dainuok saulytei daineles,nes jiems labai patinka muzika ir pamatysi viskas bus gerai

izabele111 kaip dziaugiuosi,kad gavot jus dovanele kur pildet anketa

Sviesioji Dauno sindromas nera isgydomas,nes tai yra genetine liga ir as manau,kad zmogaus genu tu niekaip negali pakeisti.Jeigu jis butu isgydomas,tai as manau jau butu apie tai rasoma visur ir mus si zinia jau butu pasiekus seniai.Ir ju isvaizda nepasikeis.Na zodziu mano nuomone,kad cia kazkokia nesamone