Aciu visoms

QUOTE(saulesmamyte @ 2010 01 29, 20:58)
O pas mus nieko naujo.Toniukas dar geria antibijotikus ir pirmadieni vaziuosim pas gydytoja.Tik man labai blogai su sveikata.Tikiuosi,kad nebus kas rimto,nes kuo tolyn tuo blogiau darosi

Laikykis Ernestule,tu labai reikalinga savo vaikuciams

Nors ir paveluotai - LENUSIA SU GIMTADIENIU

Labas rytas visoms

QUOTE(izabele111 @ 2010 02 01, 12:43)
Laikykis Ernestule,tu labai reikalinga savo vaikuciams
Stiprybes tau

Labas rytas visoms

Labas rytas visoms

sveikutyte izabele,kaip Tomukas laikosi,kaip sekasi?
Sveikateles Toniukui, ir tau paciai saulesmamyte
O kaip Emilija jauciasi?

O kaip Emilija jauciasi?
Sveikutes, noriu pasiulyti nuoroda :
http://www_daunosindromas_eu/
Tikrai rasit daug vertingos patirties. Mano Daliukas Tik Tak' a (žiūrekit video) mėgsta iki šiol ir viską mintinai beveik moka
.
Būtinai pažiūrėkit, labai šilta ir miela svetainė. Šaunuolė Lina
http://www_daunosindromas_eu/
Tikrai rasit daug vertingos patirties. Mano Daliukas Tik Tak' a (žiūrekit video) mėgsta iki šiol ir viską mintinai beveik moka

Būtinai pažiūrėkit, labai šilta ir miela svetainė. Šaunuolė Lina

QUOTE(Dainyte @ 2010 02 01, 12:32)
sveikutyte izabele,kaip Tomukas laikosi,kaip sekasi?
Sveikute,mano Tomukas dabar mociutei visdar pagalbininkas,nes senelis ligonineje dar....beja,pasigirsiu- tetis pajudino jau paralyzuota koja

Tomuka buvau nuvedusi pas akiu gydytoja,sakau pradejo begioti vyzdziai....tai gyd.israse Neurorubine,sako cia is neuro srities,o jei nepraeis ,tai reiks eiti pas neurologe.....aciu dievui,kad kataraktos nera,nes nelabai gerai mato.....nors kai mezga,visas akis kuo puikiausiai isvercia

O kaip jus gyvenate,kaip tavo Dainyte laikosi,kaip augate??
Sveikutes
Aciu jums uz palaikyma mamytes.izabele111 as zinau,kad as reikalinga savo mazyliams,tai del ju ir kovoju su savim.Jau pradesiu po truputi darytis tyrimus,nes jau rimtai buvau issigandus del sveikatos
Buvau i zmogu nepanasi ir galvojau,kad man insultas.Reikia issitirti galva,o kaip bijau,kad ka nors ras
Buvo apemes toks jausmas,kad kojos slysta is po zemes ir tiek verkiau del savo mazyliu labiausiai bijau jeigu man kas atsitiktu
kokenyte Emilyte sveikute ir eina i darziuka.Saunuole ji pas mane,tik oziuku truputeli atsirado
Kaip as dziaugiuosi del taves
kad turesit mazyli saunuoliai

Aciu jums uz palaikyma mamytes.izabele111 as zinau,kad as reikalinga savo mazyliams,tai del ju ir kovoju su savim.Jau pradesiu po truputi darytis tyrimus,nes jau rimtai buvau issigandus del sveikatos

kokenyte Emilyte sveikute ir eina i darziuka.Saunuole ji pas mane,tik oziuku truputeli atsirado

Dar karta aciu uz sveikinimus!
Ir noriu pasveikint visas besilaukiancias mamytes!!!!
Ir noriu pasveikint visas besilaukiancias mamytes!!!!

[quote=izabele111,2010 02 01, 16:55]
Sveikute,mano Tomukas dabar mociutei visdar pagalbininkas,nes senelis ligonineje dar....beja,pasigirsiu- tetis pajudino jau paralyzuota koja
kaip dziugu,Tomukas tai tikras saunuolis,buckis jis jo vertas
Geros naujienos del tetuko,saunu kad gereja sveikatyte.Gerai kad apsilankete pas akiu gyd.vis ramiau,nieko pades vaistukai ir akytes bus oi kokios stiprios
.Mano mazyte auga ir isdaigeles kartu auga
sveikatyte gera,tikiuosi ir visada taip bus,Dainute noriai mokosi,viskuom domisi,stengiuosi kiek galiu su mazute padirbeti,labai megsta muzika,ji be jos nei vienos dieneles
soka,dainuoja savo kalbele.Ryte masazuoju,po masazu manksteles darome,pazaidziame ir einame padirbeti,su knygelemis,su visokiais zaisliukais lavinamaisiais,dar labai man padeda knygele is kurios as pati mokausi ir mokinu mazyte,tik zinoma mes tai zaisdamas mokinames,stengiuosi kad ji susidometu ir tai pavyksta.Tos dieneles bega greitai,net pati nepajuntu,tai rytas,tai vakaras,Si men.jau su mazute vaz.pas Akiu gyd.truputeli yra nerimas,bet tikiuosi kad bus gerai,su sunum tetis vaz.pas urologus ir pasitikrinti.Man tik teks ranka operuotis,guziukas iskilo,kur riesas,buvau pas chirurga,tai sake sausgisle,nuo sunkaus darbo,arba susizeidziau,liktai vasara nykstelejau per ta vieta,bet masazuojant mazyte po truputi man ir iskilo .O dabar jau ir skaudoka,reik operuotis.Na ir prirasiau
Tomukui daug sveikatos ir stiprybes.

Labas rytas mergaites
Sveikinam MARMURIUKO EDVARDUKA su pirmuoju gimtadieniuku ir linkiu daug dovaneliu

Papildyta:
Butinai pasidaryk visus tyrimus del saves.....Man irgi buvo labai pablogeje,tai perejau per gydytojus,nieko nerado...viskas is nervines puses
Juk mums dar leliukai musu reikia butinai uzauginti 
Papildyta:
[quote=Dainyte,2010 02 02, 00:08]
Geros naujienos del tetuko,saunu kad gereja sveikatyte.Gerai kad apsilankete pas akiu gyd.vis ramiau,nieko pades vaistukai ir akytes bus oi kokios stiprios
.Mano mazyte auga ir isdaigeles kartu auga
sveikatyte gera,tikiuosi ir visada taip bus,Dainute noriai mokosi,viskuom domisi,stengiuosi kiek galiu su mazute padirbeti,labai megsta muzika,ji be jos nei vienos dieneles
soka,dainuoja savo kalbele.Ryte masazuoju,po masazu manksteles darome,pazaidziame ir einame padirbeti,su knygelemis,su visokiais zaisliukais lavinamaisiais,dar labai man padeda knygele is kurios as pati mokausi ir mokinu mazyte,tik zinoma mes tai zaisdamas mokinames,stengiuosi kad ji susidometu ir tai pavyksta.Tos dieneles bega greitai,net pati nepajuntu,tai rytas,tai vakaras,Si men.jau su mazute vaz.pas Akiu gyd.truputeli yra nerimas,bet tikiuosi kad bus gerai,su sunum tetis vaz.pas urologus ir pasitikrinti.Man tik teks ranka operuotis,guziukas iskilo,kur riesas,buvau pas chirurga,tai sake sausgisle,nuo sunkaus darbo,arba susizeidziau,liktai vasara nykstelejau per ta vieta,bet masazuojant mazyte po truputi man ir iskilo .O dabar jau ir skaudoka,reik operuotis.Na ir prirasiau
Tomukui daug sveikatos ir stiprybes.
[/quote]
Nu jus tikros saunuoles
Muzika ir manajam laaabai patinka,jis gali sokti ir pamegdzioti bet ka
DAINYTE,ziurek ir tu savo sveikatos,juk musu labai reikia musu vaikuciams

Sveikinam MARMURIUKO EDVARDUKA su pirmuoju gimtadieniuku ir linkiu daug dovaneliu

Papildyta:
QUOTE(saulesmamyte @ 2010 02 01, 23:17)
Sveikutes
Buvau i zmogu nepanasi ir galvojau,kad man insultas.Reikia issitirti galva,o kaip bijau,kad ka nors ras
Buvo apemes toks jausmas,kad kojos slysta is po zemes ir tiek verkiau del savo mazyliu labiausiai bijau jeigu man kas atsitiktu

Butinai pasidaryk visus tyrimus del saves.....Man irgi buvo labai pablogeje,tai perejau per gydytojus,nieko nerado...viskas is nervines puses

Papildyta:
[quote=Dainyte,2010 02 02, 00:08]

[/quote]
Nu jus tikros saunuoles

DAINYTE,ziurek ir tu savo sveikatos,juk musu labai reikia musu vaikuciams

Marmuriuk sveikinam Edvarduka su gimtadieniu