Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Aciu visoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2010 01 29, 20:58)
O pas mus nieko naujo.Toniukas dar geria antibijotikus ir pirmadieni vaziuosim pas gydytoja.Tik man labai blogai su sveikata.Tikiuosi,kad nebus kas rimto,nes kuo tolyn tuo blogiau darosi doh.gif  doh.gif  doh.gif

Laikykis Ernestule,tu labai reikalinga savo vaikuciams 4u.gif Stiprybes tau 4u.gif 4u.gif

Nors ir paveluotai - LENUSIA SU GIMTADIENIU
user posted image

Labas rytas visoms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izabele111: 01 vasario 2010 - 10:47
QUOTE(izabele111 @ 2010 02 01, 12:43)
Laikykis Ernestule,tu labai reikalinga savo vaikuciams 4u.gif Stiprybes tau 4u.gif  4u.gif

Nors ir paveluotai - LENUSIA SU GIMTADIENIU
user posted image

Labas rytas visoms 4u.gif  4u.gif

sveikutyte izabele,kaip Tomukas laikosi,kaip sekasi?
Atsakyti
Sveikateles Toniukui, ir tau paciai saulesmamyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O kaip Emilija jauciasi?
Atsakyti
Sveikutes, noriu pasiulyti nuoroda :
http://www_daunosindromas_eu/

Tikrai rasit daug vertingos patirties. Mano Daliukas Tik Tak' a (žiūrekit video) mėgsta iki šiol ir viską mintinai beveik moka biggrin.gif .

Būtinai pažiūrėkit, labai šilta ir miela svetainė. Šaunuolė Lina 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainyte @ 2010 02 01, 12:32)
sveikutyte izabele,kaip Tomukas laikosi,kaip sekasi?

Sveikute,mano Tomukas dabar mociutei visdar pagalbininkas,nes senelis ligonineje dar....beja,pasigirsiu- tetis pajudino jau paralyzuota koja thumbup.gif
Tomuka buvau nuvedusi pas akiu gydytoja,sakau pradejo begioti vyzdziai....tai gyd.israse Neurorubine,sako cia is neuro srities,o jei nepraeis ,tai reiks eiti pas neurologe.....aciu dievui,kad kataraktos nera,nes nelabai gerai mato.....nors kai mezga,visas akis kuo puikiausiai isvercia thumbup.gif Mes salikus keiciam ,kaip kojines lotuliukas.gif mirksiukas.gif Jie su mociute abu ir mezga,telika ziuri....o kai atsibosta,tai Tomas iseina i lauka sniego pakasti,malku prinesa,paduksta...ir vel i kambari siltai....
O kaip jus gyvenate,kaip tavo Dainyte laikosi,kaip augate??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izabele111: 01 vasario 2010 - 14:55
Sveikutes 4u.gif

Aciu jums uz palaikyma mamytes.izabele111 as zinau,kad as reikalinga savo mazyliams,tai del ju ir kovoju su savim.Jau pradesiu po truputi darytis tyrimus,nes jau rimtai buvau issigandus del sveikatos thumbup.gif Buvau i zmogu nepanasi ir galvojau,kad man insultas.Reikia issitirti galva,o kaip bijau,kad ka nors ras doh.gif verysad.gif Buvo apemes toks jausmas,kad kojos slysta is po zemes ir tiek verkiau del savo mazyliu labiausiai bijau jeigu man kas atsitiktu verysad.gif verysad.gif verysad.gif

kokenyte Emilyte sveikute ir eina i darziuka.Saunuole ji pas mane,tik oziuku truputeli atsirado 4u.gif Kaip as dziaugiuosi del taves thumbup.gif kad turesit mazyli saunuoliai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Dar karta aciu uz sveikinimus!
Ir noriu pasveikint visas besilaukiancias mamytes!!!! 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=izabele111,2010 02 01, 16:55]
Sveikute,mano Tomukas dabar mociutei visdar pagalbininkas,nes senelis ligonineje dar....beja,pasigirsiu- tetis pajudino jau paralyzuota koja thumbup.gif
kaip dziugu,Tomukas tai tikras saunuolis,buckis jis jo vertas wub.gif Geros naujienos del tetuko,saunu kad gereja sveikatyte.Gerai kad apsilankete pas akiu gyd.vis ramiau,nieko pades vaistukai ir akytes bus oi kokios stiprios thumbup.gif .Mano mazyte auga ir isdaigeles kartu auga biggrin.gif sveikatyte gera,tikiuosi ir visada taip bus,Dainute noriai mokosi,viskuom domisi,stengiuosi kiek galiu su mazute padirbeti,labai megsta muzika,ji be jos nei vienos dieneles biggrin.gif soka,dainuoja savo kalbele.Ryte masazuoju,po masazu manksteles darome,pazaidziame ir einame padirbeti,su knygelemis,su visokiais zaisliukais lavinamaisiais,dar labai man padeda knygele is kurios as pati mokausi ir mokinu mazyte,tik zinoma mes tai zaisdamas mokinames,stengiuosi kad ji susidometu ir tai pavyksta.Tos dieneles bega greitai,net pati nepajuntu,tai rytas,tai vakaras,Si men.jau su mazute vaz.pas Akiu gyd.truputeli yra nerimas,bet tikiuosi kad bus gerai,su sunum tetis vaz.pas urologus ir pasitikrinti.Man tik teks ranka operuotis,guziukas iskilo,kur riesas,buvau pas chirurga,tai sake sausgisle,nuo sunkaus darbo,arba susizeidziau,liktai vasara nykstelejau per ta vieta,bet masazuojant mazyte po truputi man ir iskilo .O dabar jau ir skaudoka,reik operuotis.Na ir prirasiau ax.gif Tomukui daug sveikatos ir stiprybes.
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif

Sveikinam MARMURIUKO EDVARDUKA su pirmuoju gimtadieniuku ir linkiu daug dovaneliu happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(saulesmamyte @ 2010 02 01, 23:17)
Sveikutes 4u.gif

Aciu jums uz palaikyma mamytes.izabele111 as zinau,kad as reikalinga savo mazyliams,tai del ju ir kovoju su savim.Jau pradesiu po truputi darytis tyrimus,nes jau rimtai buvau issigandus del sveikatos thumbup.gif Buvau i zmogu nepanasi ir galvojau,kad man insultas.Reikia issitirti galva,o kaip bijau,kad ka nors ras doh.gif  verysad.gif Buvo apemes toks jausmas,kad kojos slysta is po zemes ir tiek verkiau del savo mazyliu labiausiai bijau jeigu man kas atsitiktu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Butinai pasidaryk visus tyrimus del saves.....Man irgi buvo labai pablogeje,tai perejau per gydytojus,nieko nerado...viskas is nervines puses doh.gif Juk mums dar leliukai musu reikia butinai uzauginti ax.gif
Papildyta:
[quote=Dainyte,2010 02 02, 00:08]
[quote=izabele111,2010 02 01, 16:55]
kaip dziugu,Tomukas tai tikras saunuolis,buckis jis jo vertas wub.gif Geros naujienos del tetuko,saunu kad gereja sveikatyte.Gerai kad apsilankete pas akiu gyd.vis ramiau,nieko pades vaistukai ir akytes bus oi kokios stiprios thumbup.gif .Mano mazyte auga ir isdaigeles kartu auga biggrin.gif sveikatyte gera,tikiuosi ir visada taip bus,Dainute noriai mokosi,viskuom domisi,stengiuosi kiek galiu su mazute padirbeti,labai megsta muzika,ji be jos nei vienos dieneles biggrin.gif soka,dainuoja savo kalbele.Ryte masazuoju,po masazu manksteles darome,pazaidziame ir einame padirbeti,su knygelemis,su visokiais zaisliukais lavinamaisiais,dar labai man padeda knygele is kurios as pati mokausi ir mokinu mazyte,tik zinoma mes tai zaisdamas mokinames,stengiuosi kad ji susidometu ir tai pavyksta.Tos dieneles bega greitai,net pati nepajuntu,tai rytas,tai vakaras,Si men.jau su mazute vaz.pas Akiu gyd.truputeli yra nerimas,bet tikiuosi kad bus gerai,su sunum tetis vaz.pas urologus ir pasitikrinti.Man tik teks ranka operuotis,guziukas iskilo,kur riesas,buvau pas chirurga,tai sake sausgisle,nuo sunkaus darbo,arba susizeidziau,liktai vasara nykstelejau per ta vieta,bet masazuojant mazyte po truputi man ir iskilo .O dabar jau ir skaudoka,reik operuotis.Na ir prirasiau ax.gif Tomukui daug sveikatos ir stiprybes.
[/quote]
Nu jus tikros saunuoles wub.gif thumbup.gif thumbup.gif Muzika ir manajam laaabai patinka,jis gali sokti ir pamegdzioti bet ka mirksiukas.gif blush2.gif
DAINYTE,ziurek ir tu savo sveikatos,juk musu labai reikia musu vaikuciamsuser posted image
Atsakyti
Marmuriuk sveikinam Edvarduka su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif

user posted image
Atsakyti
Ir mes prisidedam prie sveikinimų Edvarduko gimtadienio proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Auk didutis, būk sveikutis, mamą pavaduosi! ax.gif

Beje, Marmuriuk, ar tik ne apie jus "Mamos žurnale" rašo? blush2.gif
Atsakyti