Įkraunama...
Įkraunama...

Dėžė žaislams

As va neseniai nupirkau TP toki medziagini maisa parodyta atseit gelem bet as naudoju zaislam ir labai gerai kaina 17lt su trupuciu, nes pazejau kad tose plastmasinese man nelabai tilps tiek zaislu kiek turim... biggrin.gif o pirkt uz 40Lt dezes nenorejau... ax.gif siaip mes neperseniausiai turejom popierine didele deze ilgai atitarnavo...gaila verysad.gif vaikai besisveciuojant suplese aisku doh.gif tryse kaip isedo tai... lotuliukas.gif jei kada dar pamatysiu parduotuvej nereikalinga tokiu apimciu dideliu deze net negalvodama paimsiu... bigsmile.gif
Atsakyti
didziause nupirkom daug telpa zislu.rikis 2.parduotuvej.45lt.
Atsakyti
o mes turime pinta deze ax.gif
Atsakyti
Jo as vis galvoju isigyti zaislu deze, labai turetu buti liux 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Sveikos,
mano vyresnėlio žaislai taip pat įvairiai buvo išmėtyti - dalis popierinėjė dėžėje, dalis maišeliuose. Šią vasarą po ilgų apmąstymų nupirkome JYSK parduotuvėje pintas dėžes, be jokių dangčių, su rausva dryžuota medžiagyte viduje - ten yra tokios dvi skirtingo dydžio didelės ir dvi mažytės dėžutės. Į dižiąją sukroviau vyresnio žaislus, į mažesnę - mažiaus įvairius barškalus ir pirmuosius žaisliukus, o į mažytes dėžutes - įvairius kamuoliukus, mažus žaisliukus iš Kinder surprise ir pan. Pakolkas esu labai patenkinta, o rausva medžiagytė derinais prie rausvų kambarių sienų - žodžiu ir nauda ir grožis. thumbup.gif
Atsakyti
Aš taip pat nupirkau pintą. Norėjau, kad jinai būtų nedidelė, kad mažė pati galėtų ją iškraustyti. Pirkau Maximoj ir likau labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(ausand @ 2006 09 20, 17:13)
Aš taip pat nupirkau pintą. Norėjau, kad jinai būtų nedidelė, kad mažė pati galėtų ją iškraustyti. Pirkau Maximoj ir likau labai patenkinta.

O as tokia savo mazei irgi nuprikau, bet mums geriau tiko maisas (pati pasiuvau is senu dzinsu, tiesa mes juos turime du ax.gif ), is jo idomiau istraukt zaislus, o is dezes kazkaip tik nuo virsaus nuima kelis ir zaidimai baigiasi, jai zaislai is vis nelabai patinka, tai bent jau ju paemimo procesas idomesnis ir ilgiau uztrunka lotuliukas.gif
Atsakyti
O mano mažiui kol kas geriausia dėžė nuo batų, ji tokia didelė, tai dar viskas telpa.
Atsakyti
Gražios ir geros dežės žaislams dar yra parduodamos parduotuvėse LIMPOPO. Jų yra keturių spalvų - geltonos, raudonos, žalios ir mėlynos, su spalvotais dangteliais ir spalvotais ratukais. Nesu mačiusi, kokios yra parduodamos JYSK'e, tačiau šios dangteliuose turi specialias įdubas (ratukams), kad būtų galima sudėti vieną ant kitos - labai praktiškai, neužima daug vietos. Be to, dangteliuose yra spec. fiksatoriai, kad neatsidarytų bet kada. Vienos dėžes kaina - 39,90 Lt. Tikrai fainos thumbup.gif
Atsakyti
Mes pirkom labai simpatišką dėžę žaislams SENUKUOSE thumbup.gif 40 Lt, didelė, oranžinė, su salotiniu dangčiu ir ant nemažų ratukų smile.gif

Šiaip visur pasidairėm, ir LIMPOPO, ir net YSKE, visur tokios dėžės kainuoja apie 40 Lt, bet SENUKUOSE man pati gražiausia pasirodė. biggrin.gif
Atsakyti
Neįsivaizduoju, kokia dėžė turi būti, kad visi žaislai sutilptų doh.gif . Turime vieną, mėlyną su raudonu dangčiu ir dideliais ratais, pirktą Yske, bet ką ten, nieks į ją netelpa schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fleita: 28 spalio 2006 - 16:37
Aha,pas mus irgi ta pati problema,turim 2 dezes ir dar zaisliukai lentynose sudelioti,bet vis tiek netelpa.Matyt,zaislu per daug g.gif
Atsakyti