Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų balzamai,kondicionieriai

QUOTE(Vaimi @ 2010 08 04, 18:07)
Sveikos 4u.gif  gal patartumete koki nors balzama jog plaukai butu glotnus? pas mane yra sviesinti plaukai tai ka benaudociau tokio rezultato nepasiekiu vis plaukai siektiek pasisiause doh.gif  smile.gif

As naudoju Loreal Elvital Total repair purskiama balzama, man jis atradimas, labai patinka thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(*spanguolyte @ 2010 07 25, 16:52)
kol kas neradau nieko geresnio uz si balzama  smile.gif man jis laaaabai

man ir absolute repair wub.gif
Atsakyti
Gal kas galit palygint ir ar naudojot Gosh Damage control kond. ? Galvoju ar si pirkt ar Hempz...?

O gal siaip galit kanors patarti laaabai issausejusiems, chemiskai paveiktiems plaukams? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sagute2 @ 2010 08 06, 21:47)
As naudoju Loreal Elvital Total repair purskiama balzama, man jis atradimas, labai patinka  thumbup.gif

tai tubut jis nenuplaunamas? ar neriebina plauko? rolleyes.gif aš ieškau tokio balzamo, jog plaukai būtų glotnūs, o ne pasišiaušę. Kadangi plaukai pas mane yra šviesinti, tai nuo dažymo ir pasišiaušę.. g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaimi @ 2010 08 10, 21:01)
tai tubut jis nenuplaunamas? ar neriebina plauko?  rolleyes.gif aš ieškau tokio balzamo, jog plaukai būtų glotnūs, o ne pasišiaušę. Kadangi plaukai pas mane yra šviesinti, tai nuo dažymo ir pasišiaušę.. g.gif  4u.gif

Taip, nenuplaunamas. Jei per daug nepripurski, tai tikrai neriebina. Ka zinau, mano irgi linke pasisiausti, bet tikrai dabar glotnesni.
Atsakyti
As Natura Siberica naudoju balzama, tikrai vykes balzamas, vaistineje parekomendavo, anksciau pirkdavau zymiai brangesnius.
Atsakyti
Susigundziau Eurokos naujiena B Rich Keratin treatment balzamu (spindesio linija), dar kita linija yra berods purumui. Patiko labai,plaukai tikrai svelnus,slidus,blizga,nors dar nesu tikra ar cia vien del sio balzamo ar del isigyto naujo purskiklio is zolotoj siolk. Nors jis toks kaip ir labiau gydomasis,su visokiais ekstraktais,tai neaisku,kas suteike galutini rezultata smile.gif Visumoj,tai labai patiko sis balzamas,ziuresiu,kaip bus ilgiau panaudojus.
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2010 07 12, 11:33)
O as naudoju si- labai patinka  biggrin.gif

user posted image

po to dar pabandysiu, kai pabaigsiu ana

user posted image

Laba diena,

o kokia kaina apytisliai Sebastian sampuno ar balzamo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sagute2 @ 2010 08 17, 16:23)
Taip, nenuplaunamas. Jei per daug nepripurski, tai tikrai neriebina. Ka zinau, mano irgi linke pasisiausti, bet tikrai dabar glotnesni.

Ačiū 4u.gif reikės pabandyti, o kaip kaina ar nesikandžioja? g.gif
Atsakyti
Naudojau ssyoss, elvital, smile.gif
Atsakyti
faith in nature smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solnisko... @ 2010 09 17, 22:42)
Naudojau ssyoss, elvital,  smile.gif

jau kaip man syoss netiko, plaukai kaip pakulos dares, nenoriu as jo net prisiminti, bet as cia apie purksiama nenuplaunama kalbu, nes tik tokius naudoju, kadangi ploni plaukai smile.gif siaip geriausi man loreal smile.gif
Atsakyti