Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų balzamai,kondicionieriai

QUOTE(veterane @ 2011 01 21, 01:01)
o kur pirkot?

Careline yra pirkti kosmadoje,douglase smile.gif
Atsakyti
Siuo metu pradejau naudoti Alfaparf Nutri-Seduction sampuna ir kauke. Esu patenkinta, kaip ir dauguma Alfaparf priemoniu thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Egliukasz,2011 01 22, 00:00]
Siuo metu pradejau naudoti Alfaparf Nutri-Seduction sampuna ir kauke. Esu patenkinta, kaip ir dauguma Alfaparf priemoniu thumbup.gif

Norėjau paklausti ka dar esat naudojusi is Alfaparf... 4u.gif kokie jusu plaukai? nes mano tai sviesinti, tai jie tikrai daug inoringesni uz nesviesintus biggrin.gif vis gundausi pameginti, bet kazkaip pabugstu kad bus ismesti pinigai i bala doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2011 01 21, 02:01)
o kur pirkot?

Douglas, gal dar akcija kartais yra (10.80 už 200 ml, nes šiaip 27 kainuoja lyg g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2011 01 22, 12:39)
Norėjau paklausti ka dar esat naudojusi is Alfaparf... 4u.gif  kokie jusu plaukai? nes mano tai sviesinti, tai jie tikrai daug inoringesni uz nesviesintus biggrin.gif  vis gundausi pameginti, bet kazkaip pabugstu kad bus ismesti pinigai i  bala doh.gif  4u.gif

Mano plaukai buvo sviesinti, tiksliau paskutiny karta nudeginti peroksido doh.gif Tai dabar jau apie 4 menesius nesviesinti, bandau atauginti ir tamsinu tik beamoniakiniais dazais. Patiko tai, ka yvardijau auksciau, plius Semi Di Lino Diamante sampunas, kauke, ir sitos ampulytes, kurias naudojau vietoj kaukes wub.gif Fantastiska, kaip isglotnindavo plauka, sukuojant net slapius nepesdavo sepetys thumbup.gif

user posted image

Yra atskira Alfaparf priemoniu prieziuros tema su daug atsiliepimu, pasiskaitykit ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 01 22, 18:04)
Mano plaukai buvo sviesinti, tiksliau paskutiny karta nudeginti peroksido doh.gif  Tai dabar jau apie 4 menesius nesviesinti, bandau atauginti ir tamsinu tik beamoniakiniais dazais. Patiko  tai, ka yvardijau auksciau, plius Semi Di Lino Diamante sampunas, kauke, ir sitos ampulytes, kurias naudojau vietoj kaukes wub.gif  Fantastiska, kaip isglotnindavo plauka, sukuojant net slapius nepesdavo sepetys thumbup.gif

Labai aciu uz atsakyma drinks_cheers.gif o dabartine jusu naudojama alfaparf linija Nutri-seduction kokiem plaukam skirta? nesu tokiu parduotuvese maciusi ax.gif ar geriau uz Semi Di Lino Diamante? 4u.gif kaip sampunai alfaparf? ar verti demesio ar kaip ir kitu firmu sampunai isplauna ir viskas? reikia po sampuno balzamo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2011 01 22, 20:54)
Labai aciu uz atsakyma drinks_cheers.gif  o dabartine jusu naudojama alfaparf linija Nutri-seduction kokiem plaukam skirta? nesu tokiu parduotuvese maciusi ax.gif  ar geriau uz Semi Di Lino Diamante? 4u.gif  kaip sampunai alfaparf? ar verti demesio ar kaip ir kitu firmu sampunai isplauna ir viskas? reikia po sampuno balzamo? 4u.gif

Tai sausiem, pazeistiem ar reikalaujantiems drekinimo plaukams. Sunku pasakyti ar geriau, nes abi linijos tiko/patiko. Sampunai stebuklo nedaro, isplauna, meriebina, paminkstina ir padrekina plauka. Ko daugiau galima tiketis is daikto, kury palaikai ant galvos kokia minute, kol isplauni smile.gif As nenaudoju balzamo, visada kauke ant puses plauku ilgio, nes manieji labai pazeisti ir balzamai tiesiog jokio efekto neduoda smile.gif
Atsakyti
Isbandziau Alfaparf weightless Illuminating Pure Diamond Crystals seruma. Pirmas ispudis - pasakiskas! plaukai glotnus, blizga, kaip ir raso - wightless ir labai labai minskti. o jau kvapas wub.gif
tik deje turejau meginuka, ir niekaip negaliu prisimint kas ji man dave doh.gif ir LT kol kas neradau ar yra tokiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 22 sausio 2011 - 22:08
user posted image
man si loreal kauke geriausia thumbup.gif naudoju vietoj balzamo ir poto nereikia jokiu aliejuku papildomai
Atsakyti
QUOTE(Misigule @ 2011 01 17, 15:15)
O aš tokį dalyką, neseniai atradau nourishing coconut milk

user posted image

Tai aliejus. Man jis irgi atradimas bigsmile.gif Tik aš naudoju prieš plovimą ir laikau ne kelias minutes, o pernakt - efektas superinis thumbup.gif
Atsakyti
Isbandziau snd Fekkai Brilliant Glossing Conditioner ir sampuna
user posted image

Nieko ypatingo, eilines priemones, gerai, kad sample'iuka turejau, dabar tikrai zinosiu, kad neverta demesio si linija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 01 28, 21:20)
Tai aliejus. Man jis irgi atradimas  bigsmile.gif  Tik aš naudoju prieš plovimą ir laikau ne kelias minutes, o pernakt - efektas superinis thumbup.gif

kur ši aliejų perkate?
Atsakyti