kazkodel man vistiek atrodo,kad nuplaunami kondicionieriai geriau,negu nenuplaunami

neturiu vieno super geriausio, dabar naudoju TBS medaus.jei nenaudociau balzamo, isvis negaleciau issisukuoti plauku, o balzamas susvelnina man juos, geriau krenta. purskiama naudoju AUSSIE (su kengiuriuku ant pakuotes) ant sausu plauku tada, kai noriu juos pabanguoti biskeli - uzpurskiu ir pagniauzau delnais, mano plaukams tai tinka

QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 21, 00:59)
vai vai, aš visą gyvenimą maximinėm priemonėm plaunu plaukus, ir turiu gražesnius nei daugelis čia forume.
o pvz tas purškaliukas man taip ištiesina plauką ir sušvelnina, kad atrodo jog darbuotasi tiesintuvu.
Draugė vakar pagyrė, kad nerealiai švelnūs plaukai, ir tiesūs kaip niekada. Bandžiusi aš N profesionalių priemonių, bet JOKIO skirtumo nematau. Šiuo metu turiu lorealio profesionalios serijos šampūną, ir iš maximos. Vienodai plauna plaukus, vienodai gerai jie atrodo po plovimo. O purškaliukas iš maximos žymiai geresnis, nei iš profesionalios serijos. Todėl aš už maximines priemones.
dabar ruošiuosi bandyti glis kur asia straight. 

nesvarbu man kur gamintos tos prekes, man svarbiausia, kaip mano plaukai į tas priemones reaguoja. O reaguoja lygiai taip pat kaip ir į profesionalias priemones. Nušiurę plaukai ir liks nušiurusiais, ar tai būtų maximinės ar profesionalios priemonės. Čia paprasčiausias įsitikinimas. Tiesiog vienos priemonės tinka kitos ne, reikia atrasti savo, o jei nėra noro bandyti, tai taip ir sakykit. O aš bandžiau ir tokias ir tokias, todėl galiu drąsiai teigti. Ir maximinės priemonės ne visos tinka, ir profesionalios. Čia kaip ir kremai, ar la prairie už 400, ar rasa už 15, prestižo reikalas, bet stebuklų nei vienas nedaro, saviitaiga nieko daugiau.

QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 21, 02:49)
nesvarbu man kur gamintos tos prekes, man svarbiausia, kaip mano plaukai į tas priemones reaguoja. O reaguoja lygiai taip pat kaip ir į profesionalias priemones. Nušiurę plaukai ir liks nušiurusiais, ar tai būtų maximinės ar profesionalios priemonės. Čia paprasčiausias įsitikinimas. Tiesiog vienos priemonės tinka kitos ne, reikia atrasti savo, o jei nėra noro bandyti, tai taip ir sakykit. O aš bandžiau ir tokias ir tokias, todėl galiu drąsiai teigti. Ir maximinės priemonės ne visos tinka, ir profesionalios. Čia kaip ir kremai, ar la prairie už 400, ar rasa už 15, prestižo reikalas, bet stebuklų nei vienas nedaro, saviitaiga nieko daugiau. 

aha eile metu naudojau maximines priemones nuo kuriu plaukai labai sausedavo, nuolat kovodavau su pleiskanomis, o sepecio isvis net ikist negaledavau. nesakau, dabar irgi siek tiek sausi, o rytais buna ir siurprizu, susivele, taciau tikraaaai ne taip. pleiskanas seniai pamirsus

QUOTE(deisse @ 2009 12 21, 01:12)
aha eile metu naudojau maximines priemones nuo kuriu plaukai labai sausedavo, nuolat kovodavau su pleiskanomis, o sepecio isvis net ikist negaledavau. nesakau, dabar irgi siek tiek sausi, o rytais buna ir siurprizu, susivele, taciau tikraaaai ne taip. pleiskanas seniai pamirsus
o ir niekada nesulaukdavau tiek pagyru del plauku. kad atsigavo tai cia 100proc. ir is karto tai pasimate ant plauku ilgio, budavo vienodo ilgio, kiek paaugdavo tiek tekdavo nukirpti, o dabar pakerpu plaukus, bet nebera poreikio kirpti tiek, kiek anksciau - beveik sprindi. jokios saviitaigos cia nera, patau realu pasikeitima. cia gal jums saviitaiga, kad ir pigu ir kokybe gera 

na čia kaip su pliku pešiotis.

kuo toliau, tuo labiau esu patenkinta siuo 

QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 21, 03:54)
na čia kaip su pliku pešiotis.
Žodžiu, prašom neteigti, kad maksiminės priemonės yra šūdas, nes kažkam jos tikrai puikios, ir kažkas turbūt jas naudodamas turi gražesnius ir sveikesnius plaukus nei jūsiškiai.
Ir kaip bebūtų aš juk neteigiu, kad profesionalios priemonės blogai, tik sakau, kad aš nematau jokio skirtumo tarp jų, mano plaukai reaguoja vienodai, ir tikiu, kad ne tik mano 

taip sudas, ir cia yra mano nuomone, kuria galiu issakyti, nes tam juk ir yra sis forumas

Mergaites,o,kokius naudojate balzamus kasdieninius?Nu niekaip neatsirenku

QUOTE(Inutis @ 2009 12 20, 22:10)
Puikiausioji,bet kaukiu per kiekviena plovima nepatartina naudoti,tai pvz jei galva plauni tris kartus i savaite,tai tik viena karta is ju naudoji kauke,o visus kitus,po sampuno kondicionieriu,ar tai balzama 

Na pvz mano plaukai sausoki tai jokie balzamai poveikio nedave,kiekviena kartapo lovimo naudoju kauke ir kirpejos taip man pataria. O kartais galima kauke trumpai palaikyti ir bus balzamo poveikis,atskiru pirkti nebutina.