Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėnesių kūdikis rėkia pradedamas maitinti!

Sveikos mamytės. Gal kas susidūrėte su tokia problema. Mano 4mėnesių kūdikis kai tik pradedu maitinti, pradeda rėkti, spurdėti, sukinėti galvą ir stumti buteliuką. Tikrai žinau, kad jis alkanas, nes paskutinis maitinimas būna prieš geras 6-7 val. Kai šiek tiek apsiramina ir pageria kokių 40 ml, tada jau ramiau geria visą likusį mišinuką ir išgeria noriai.
Ir taip jis elgiasi jau 1,5 mėn. Mišinuką geriam tą patį nuo pat gimimo (NAN). Šiek tiek atpylinėja, bet svoris auga labai gerai. Nėra ir nebuvo jokių bėrimų. Tik dažnai atsirūgsta.
Kartais atrodo, kad jam kančia yra valgyti.
Patarkit. Kas gali būti?
Spėjom, kad dantukai dygsta. Patepu Kamistadu, kartais padeda.
Naktimis valgo ramiau, kartais net labai gerai.

lauksiu iš jūsų patarimų, nuomonių, pamąstymų.

Atsakyti
Mano dukrytei ta pati situacija buvo, tai aš ir mišinukus keičiau ir buteliukus, galvojau ar forma soskės ar skonis netinka ir nešiojamą maitindavau, kad tik valgytų... Bet tai padėdavo max. 2 dienom ir vėl tas pats... Pasibaigė viskas (tiksliau, aprimo šiek tiek) kai tyreles, košytes pradėjom valgyti, rečiau tą buteliuką gaudama kažkaip nebe taip priešinasi tam mišinukui... Tai gal ir Jums tada praeis ta kūdikio nemeilė valgymui. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
pas mus ta pati situacija g.gif ir nesuprasi kame reikalas...na tikiuosi irgi kad pageres g.gif
Papildyta:
beje o kiek jums pavyksta suvalgyti per para taip vargstant?
dar gali visa sita beda buti nuo skiepu...
Atsakyti
Musu mazajai irgi taip buna, tik vakarais ir dazniausiai kai nori kakucio ir steni raitosi kol padaro tada ir misinuko atsisako. Siaip ne taip 100ml suvalgo, na bet poto veliau atsigriebia.
Atsakyti
Oi, aciu visoms kas atisliepete.
Maniskis kai aprimsta ir pradeda valgyti, tai suvalgo apie 200 ml per karta. Taip mes valgome 5 kartus per para.
Kai jis isirekia, as jam soske ikisu, aprimsta, tada vel buteliuka, taip ir valgome. Bandziau ir as padetis keisti, tai irgi tik trumpam laikui pageredavo jo valgymas. Svarbiausia jam yra pradeti valgyti ir "isivaziuoti", o veliau gerai valgo. Bet ta pati pradzia maitinimo tai i nevilti varo. Plius, dar turiu 2,5 metuku dukryte, kuri laaaaabai prastai valgo. Tai kai abu vaikai pradeda tokius triukus kresti, oi kaip man buna ne kas:(.
Atsakyti
Na mes tokios problemos neturime.Bet girdejau,kad kaip kurie vaikuciai nemegsta silto misinuko,gal todel ir veliau ji valgo kada jisai atausta visai.O gal mamytes biskeli per karsta duodat? Bet cia mano nuomone smile.gif Pabandykite visai atvesinta duoti paziurekite kaip,nes buna ir didesni vaikai nemegsta karsto maisto smile.gif
Atsakyti
Ir apie misinuko karsti pagalvojau. Kad visokius jis man prastai valgo. Atsipuciu tik nakti, tada jis snaudziantis man be jokiu riksmu ir muistymusi valgo.
Na, guodzia tik tai, kad jau greitai pradesiu primaitinti:)
Atsakyti
o ar skiepinot vaikiuka nuo roto?sako gali buti nuo to doh.gif
Atsakyti
NuoRoto kaip tik dar eisim skiepytis.
Atsakyti
Sveikos mamytes.Pas irgi ta pati problema tik pradeda valgyt,pradeda verkti,tai tik apraminus pusiau miegant galima sugirdyti misinuko,valo po 70-100ml,kas dvi valandas,nakti irgi.Bet mums lb pilvukas gurguliuoja,gal del to verkia?
Atsakyti
QUOTE(undinele72 @ 2009 12 26, 13:16)
Sveikos mamytes.Pas irgi ta pati problema tik pradeda valgyt,pradeda verkti,tai tik apraminus pusiau miegant galima sugirdyti misinuko,valo po 70-100ml,kas dvi valandas,nakti irgi.Bet mums lb pilvukas gurguliuoja,gal del to verkia?

undinele mano Danieliui labai gurge pilvukas, o misinuka valge bet dar iki siol atpilineja; kas liecia gurgima nesibaimink, formuojasi skrandukas, kaupiasi dujos nieko baisaus praeis, as buvau isibaiminus bet musu pediatre nuramino; duok kokiu vaistuku nuo pilvo putimo: Colinox, ar Espumissan ar kokiu kitu, o jei duodi tai gerai 4u.gif sekmes
Atsakyti
Sveikos visos mamytes,

Va, pasiskiepijom nuo roto, tai mano vaikas pradejo fontanu atpilti viska ka suvalgo. Gerai, kad ne po kiekvieno maitinimo. Tipo tas atpylinejimas tai reakcija i skiepa ir lengvas persirgimas. Vaizdelis tai ne koks.
Jam pilvukas taip pat gurgia, kaip kad tuscias skrandis gurgtu (nors taip ir yra:)). Mes jam duodam Sab simplexs nuo putimo, tai geriau siek tiek.
Bet valgo tai jis ir toliau besisukinedamas, raitydamasis ir sesdamasis.
Gydytojos klausiau kas cia gali buti, tai sako, kad gal neranda patogios padeties.

Na, ziuresim kaip bus toliau.
Atsakyti