Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėnesių kūdikis rėkia pradedamas maitinti!

[quote=Bacetto,2009 12 29, 21:04]

Bet valgo tai jis ir toliau besisukinedamas, raitydamasis ir sesdamasis.
Gydytojos klausiau kas cia gali buti, tai sako, kad gal neranda patogios padeties.

Nu durnesnio atsakymo is gyd. negirdejau--tipo vaikas neranda padeties.Nzn cia tik mano nuomone,bet durnesnio atsakymo negirdejau lotuliukas.gif atsiprasau labai blush2.gif
Atsakyti
[quote=zance,2009 12 30, 20:05]
[quote=Bacetto,2009 12 29, 21:04]
Bet valgo tai jis ir toliau besisukinedamas, raitydamasis ir sesdamasis.
Gydytojos klausiau kas cia gali buti, tai sako, kad gal neranda patogios padeties.

Nu durnesnio atsakymo is gyd. negirdejau--tipo vaikas neranda padeties.Nzn cia tik mano nuomone,bet durnesnio atsakymo negirdejau lotuliukas.gif atsiprasau labai blush2.gif
[/quote]
Akivaizdu, kad jusu vaikiukui pradejus vlgyti jam prasideda pilvo diegliai. Nors 4 menesiu lialiukas jau didelis ir to nturetu buti, bet pasitaiko. Kai maziukas pradeda zisti, "uzsiveda" jo visa virskinimo sistema ir prasideda diegliukai. Patarciau uzsiauginti paseli kakucio, nes mums viso to priezastimi buvo blogoji bakterija, apsgyvenusi musu pilvuke. Pagerem geruju bakteriju ir viskas aciu dievui susitvarke thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Bacetto @ 2009 12 29, 23:04)

Na, ziuresim kaip bus toliau.

o del tos padeties neradimo tai cia didziausia nesamone kokia esu girdejus... jeigu mazyliui bus negera padetis, jis pasimuistys ir galiausiai paims papuli taip kaip jam patogu, o ne reks, raitysis ir cyps... nesuprantu ar gydytojams siais laikais taip nusispjauti ant mazyliu ar jie isties ne velni nesupranta doh.gif
Butinai prasykite siuntimo ps gastroenterologa ir reikalaukite, kad jums uzaugintu paseli. Gal neduokdie koki stafilokoka parineset is gimdymo namu, kuris neleidzia ramiai gyventi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Na, del stafilokoko as labai abejoju (nors ka gali zinoti). Siaip as jam duodavau geruju bakteriju. Gerai, kad uzsiminet, reiks vel pradeti duoti. Blogiau juk nebus.
O siaip, jis pas mane pradeda muistytis kaip tik paguldau valgymui ir dar net nespeju zinduko i burnyte ikisti. Tada jau bando sestis, sukiotis, kaip as sakau "pabegti nori".
Gal jis tikrai to zinduko jau nebenori, nes labai jau stebi mane bevalgant, begeriant is puoduko. Toks vaizdas, kad jei galetu, tai atimtu:)

Atsakyti
Sveikos mamytes. Pas mus ta pati situacija ir cia niekas nera kaltas, nei skiepai, nei ligos, nei misinuko skonis.. Taip jie daro ir vsio.. Tereikia kantrybes. Maniskis nuo gimimo taip daro, nei kruties neima, nei buteliuko. Rekia, klykia ir tada staigiai itraukia ir pradeda gerti ir isgeria apie 200ml. Taigi nesvarstykite kas cia per bedos, paprasciausiai linkiu visom kantrybes.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 12 29, 18:45)
undinele mano Danieliui labai gurge pilvukas, o misinuka valge bet dar iki siol atpilineja; kas liecia gurgima nesibaimink, formuojasi skrandukas, kaupiasi dujos nieko baisaus praeis, as buvau isibaiminus bet musu pediatre nuramino; duok kokiu vaistuku nuo pilvo putimo: Colinox, ar Espumissan ar kokiu kitu, o jei duodi tai gerai 4u.gif sekmes

sveikute kiek visko mes isbandem,niekas nepadeda,tai dabar liepe pakeisti paprasta aptamil i aptamil ha ir pagert gefilus,laukiu pagerejimo
Atsakyti
QUOTE(undinele72 @ 2010 01 01, 23:30)
sveikute kiek visko mes isbandem,niekas nepadeda,tai dabar liepe pakeisti paprasta aptamil  i aptamil ha ir pagert gefilus,laukiu pagerejimo

as irgi daviau Aptamil Ha nes Conforto pas mus pirkti negavau, taciau niekas nepasikeite ir po to gryzom prie Aptamil 1, o Gefilius gerai tik ilgai vartoti negerai, laikykites, manau savo bedeles su laiku isaugsite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 01 04, 17:32)
as irgi daviau Aptamil Ha nes Conforto pas mus pirkti negavau, taciau niekas nepasikeite ir po to gryzom prie Aptamil 1, o Gefilius gerai tik ilgai vartoti negerai, laikykites, manau savo bedeles su laiku isaugsite 4u.gif

o kiek laiko geret aptamil ha,ir kodel grizot vel prie aptamil?
Atsakyti
Sveikos mamytes,

As jau keturios dienos kaip maziui duodu geruju bakteriju LINEX. Tai ar cia sutapimas ar ne, bet vaikas pradejo valgyti ramiau ir geriau. Ir nebeatpylineja.
Atsakyti
Sveikos,mamytes.
As vaikeli maitinu MP.Nuo pat gimimo eme kruti noriai,tik kartais ir gi uzeidavo rekimai,muistymaisi-vienu zodziu vargas ir man,ir vaikui buvo.Galvojau ilgai nemaitinsiu ir nesikankinsiu..... doh.gif Budavo,kad isirekia ir kol nenusiramina,tol kruties neima,arba valgo valgo,pameta kruti ir pradeda rekti....Taciau to priezastis buvo ne pilvuko diegliukai, o liezuvelis.Buvo per trumpas liezuviuko pasaitelis.Kai ji pakirpome,baigesi visos problemos ir pykciai-dabar vaikas visada ramiai,be jokiu pykciu valgo.Tiesiog tada buvo nepatogu paimti ir apzioti kruti.
Gal kai kuriems leliukams buna ta pati problema ir valgant is buteliuku?.... g.gif
Atsakyti
Bacceto, kaip seksi su tom bakterijom?Ar valgote geriau?

Papildyta:
Mes turime ta pacia problema. Mums 3 men.Bet stai pries pora dienu beveik nustojo valgyti.Kartais ir 7 val buna ne valges.Kai tik pradedu maitinti is buteliuko pradeda raititis, rekti.Keitem misinuka,bet ta pati istorija.Verkia,neramus per visas dienas.Bet vistiek nevalgo.Daktare nieko nepatare.
Baigiam nuproteti su vyru.Per viena maitinima(su pertarukom,su rekimais) suvalgo tik apie 50 gr. Ir po to vel gali nevalgyti kokias 5-6 val.
Net neisivaizuoju,kaip taip gali buti.Kokia tikra priezastis.Kaip padeti vaikui,nes matosi kad valgyti nori.
O dar norejau pakalusti, ar Jogurto bakterijos(daktare israse) yra priskiriamos prie tu geruju bakteriju?
Atsakyti
Sveikos, mamytes mirksiukas.gif
kantrybes visoms 4u.gif o as maniau,kad tik pas mus iskilo tokia problema. Jau dvi savaites kai maziukei uzeina isterijos priepuoliai pries maitinima doh.gif valgom MP,bet is buteliuko. Kaip ne viena mama minejo,tik paguldau,kad jau maitinsiu - ir prasideda doh.gif net neikisus soskes i burnyte,kol nenusiramina ir nepradeda snaust, tai niekaip nepamaitinsi. Suvalgo ivairiai nuo 120 iki 180, kas tris val. Bet kas svarbiausia tas rekimas prasideda vakarais. Jau taip senka kantrybe doh.gif jei nepadetu mama,tai nezinau kaip reiktu istvert doh.gif smile.gif
O kas tos gerosios bakterijos? blush2.gif negirdejau nieko apie jas...koks ju poveikis? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo candy_dita: 28 sausio 2010 - 12:40
[quote=Ingulia0518,2010 01 21, 00:50]
Bacceto, kaip seksi su tom bakterijom?Ar valgote geriau?

Papildyta:
Mes turime ta pacia problema. Mums 3 men.Bet stai pries pora dienu beveik nustojo valgyti.Kartais ir 7 val buna ne valges.Kai tik pradedu maitinti is buteliuko pradeda raititis, rekti.Keitem misinuka,bet ta pati istorija.Verkia,neramus per visas dienas.Bet vistiek nevalgo.Daktare nieko nepatare.
Baigiam nuproteti su vyru.Per viena maitinima(su pertarukom,su rekimais) suvalgo tik apie 50 gr. Ir po to vel gali nevalgyti kokias 5-6 val.
Net neisivaizuoju,kaip taip gali buti.Kokia tikra priezastis.Kaip padeti vaikui,nes matosi kad valgyti nori.

Manau jums gali būti pilvuko diegliai. Mums ir taip būdavo, prisikankinom visi (būdavo ir visą dieną nevalgo, verkia tik pridėta prie krūtinės, aš ir verkiu, nes matau kaip blogai, o po to tai isteriškas verkimas iš alkio būdavo, siaubas, baisu net prisiminti) , kol pati nesusiprotėjau pamačiusi kad taip darosi dėl pilvo pūtimo ir dieglių ir duoti paprasčiausiai Espumisano lašiukų (visos kitos priemonės nepadėdavo). Po pusvalandžio mergytė šilkinė būdavo ir valgydavo be problemų. Ir dar - mums kartais padėdavo paprasčiausias vandenukas su trupučiu cukraus - taip patarė mūsų slaugytoja, žinokit mane pačią stebina, bet veikia. Beje, Norvegijoje gydytojai saldintą vandenuką irgi rekomenduoja, kai pučia pilvuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milija99: 28 sausio 2010 - 23:39