Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėnesių kūdikis rėkia pradedamas maitinti!

Sveikos mamytes,

Na, maniskiui jau po savaites 6 menesiukai. Vis dar parekia valgydamas, bet jau geriau. Kai daviau geruju bakteriju, siek tiek padejo. As nuo gimimo jam i buteliuka SAB SIMPLEX lasinau ir iki siol lasinu. Tad pilvo putimas, manau, cia ne ta priezastis to rekimo.
As jau ismokau ji maitinti, prisitaikau. Kai pradeda rekti, ikisu soske, kai apsiramina, vel buteliuka. Kitas budas - kai pradeda rekti, as i jo viena rankyte ikisu barskuti, kad jo demesi nukreipti. Tikrai vaikas tada man suvalgo viska ir gan ramiai. Dar vienas budas - pradejus jam rekti, as pradedu dainuoti (dazniausiai jis pradeda juoktis), bet ir sitas variantas mane gelbeja.
Dar viena cia mama rase, kad gali buti to priezastis, slypintis stafilokokas. Deja, irgi ne jis. Nes maniskiui buvo ausu uzdegimas, davem antibiotika, kuris butu ir ta stafilokoka uzmuses. Deja, rekimai nesibaige.
Su liezuveliu pas ji taip pat viskas gerai.
Bandau primaitinti, bet kita problema iskilo. Ji taso nuo bulviu koses. Paragauja ir ispjauna, o jei suvalgo, tai ji pataso, paziaugcioja ir "isvemia". Daviau banana paragaut - tai ragavo noriai. Taip pat daviau grikiu kosytes paragaut - irgi noriai ragavo. Bet, kad taip pultu prie maisto, tai tikrai nepuola.
Zodziu vargstam su maitinimu.
Kartais kai pavargusi esu, tai kantrybe ant ribos. Bet siaip tai jau pripratau ir i viska ziuriu ramiai. Plius vaiko svoris auga tikrai gerai. Jam bus po savaites 6 menesiai, o jis jau sveria 8kg600gr.
Kantrybes visoms su tokiais vaikuciais!
Atsakyti
Mums kai buvo prasideje "triuksmai" tai Bifolac gerosios bakterijos sutvarke. Gerem po viena miltuka per diena..
O del nevalgumo tai ir mes pykstames... Mazai valgo ir kai nenori tai niekaip neisiulysi, sukasi, zirzia ir nesiduoda maitinama
Atsakyti
Sveikos mamytes! ieskojau info del tos pacios priezasties ir radau cia sena tema, ga dar kas atsakys?
O jums svoris augdavo normaliai su tokiais riksmais?
Mes per menesi priaugam max 500g, dabar mum 3,5men diena irgi buna kartais tas kruties neemimas ir rekimas, bet nakti tai kosmaras, ir ne versksmas bet isteriskas rekimas kaip didesniuju vaiku kad buna kai oziukai atbega ir neima kruties, apsizioja ir iskart sukdamasis paleidzia. musu kai gime sake kad liezuvelis priauges, gal del to, o del stafilokoko tai ismatos neturetu buti zalios jeigu butu?
Atsakyti