QUOTE(*Rita* @ 2009 12 26, 12:57)
Sviesioji, norit būti išmoderuota ar kas yra? Nemokat gražiai bendraut? Tiesą sakant, nemokat, bet nepamirškit, kad forume galioja taikyklės, viena kūrių, įpareigoja nesikeikti forume ir nekalbėti grubiu tonu. Persiskaitykit taisykles, čia aš jums, kaip moderatorė sakau.
O cia jau gincitinas klausimas... Keiksmazodzio kaip tokio nenaudojau.

Tad taisykliu nepazedziau.

Grubiai juo labiau nesnekejau.
O tvirtinti, kad as "nemoku graziai bendrautu" ir tokiu budu sudarinet apie mane prasta nuomone, yra jusu kaip moderatoriaus igaliojimu virsijimas.

(O juolab be rimto pagrindo grasinti isregistravimu). As cia jums kaip forumo dalyvis sakau.
Jei as jums nepatinku asmeniskai, tai jusu asmenines bedos, o ne mano. Forumas viesas.
Pasiskaitysiu kai turesiu laiko ankstesnes temas. Baisiai idomiai man pasidare, del kokiu priezasciu cia dingo kai kurie sio forumo dalyviai. O tie, kurie liko daugiau bendrauja per asmenini pasta.
Kiekviena lazda visada turi du galus...
Papildyta:
QUOTE(toratora @ 2009 12 26, 14:04)
Oi Sviesioji kaip tu klysti
As daug metu auginau viena 2 vaikus su negalia ,darba susiradau toki ,koki galiu dirbt namuose ( paisau projektus).Sio metu esu viena is geriausiu projektuotoju LT

o del normalaus gyvenimo tai duosiu parasyt savo vaikui .
P.S. seima nelabai mums galejo padet .
Pagarba jums uz jusu istverme. As suprantu, jus idejot milziniskas pastangas, kad butu bent jau taip, kaip butu. Ir aisku tai yra jusu teise girti tai, ka jus pasieket. Kiekvienas zmogus besistengdamas pasiekia tam tikru rezultatu. Bet kiek tos pastangos "suvalge" jusu sveikatos, nervu ir svajoniu...? Kiek laiko negavo jusu sveikas vaikas, nes jusu didesne laiko dalis kaip bebutu, buvo skirta jusu kitu dvieju vaiku poreikiams tenkinti...
Ar jus galvojat apie siu dvieju vaiku perspektyva po mokyklos, tolymesniam darbiniam, seimyniniam gyvenime? Kokios perspektyvos? Man idomi jusu nuomone, nes man idomi suaugusiu autistu tolymesne ateitis musu visuomeneje ir ju seimu realistinis poziuris siuo klausimu.
Papildyta:
QUOTE(toratora @ 2009 12 26, 14:04)
Paciam vaikui reikia stengtis ir deti didziulias pasatangas i visa tai.Pinigai siuo atzvilgiu tik "karpytas popierius" vaikas turi pats stengtis ir keistis.Man pavyko todel manau kad gali pavykti ir daugeliui kitu. smile.gif
Tomai, parasyk kaip tu save prisimeni, budamas pirmoje klaseje? Man labai idomu, nes mano sunus kitamet eis i pirma klase. O issivaizduoti save jo vietoje as neistengciau.