Aš tai duonkepės pirkimu beskaitinėdama SM susirgau

Ir duonos kepėjėlių temas senai slapta tyrinėjau

, ypač foto mane masindavo įsigyti duonkepę

Kas keisčiausia, tai vyras man padovanojo ir pats visiems dabar giriasi, kad patys duoną kepsim, kaip tai gerai ir pan.
QUOTE(nataliuncik @ 2009 12 27, 13:04)
Sveika prisijungusi
Apipurkšk rutuliuką (gali netgi paminkit sušlapdinus) ir uždenk plėvele maistine, visgi taip geriau
Dėl pieno, taip, jei atidėsi kepimą, prarūgs, geriau naudot pieno miltelius arba grietinėlės (kur kavai balint). Pieno miltelius gali papigiai pas paiduke nupirkt
Ačiū labai už visus patarimus
Išmečiau du nenusisekusius raugus ir pradedu iš naujo. Tikrai apipurkšiu vandenuku laiks nuo laiko, es tiesiog kai mečiau, tai dar pažiūrėjau to raugo kepaliuko vidų, jis toks jau darosi akytas, vadinasi viduje rūgsta, bet iš išorės kieta stora sudžiūvusi pluta viską gadina
Aš tai paprašiau 1 kg pieno miltelių iš kolegų, tai sakė parveš iš kokios įmonės, tai paidukes jau nebetrukdysiu. Bet kaip Junda ir rašė, tai man smagiau pienuką pilti
QUOTE(Junda @ 2009 12 27, 13:31)
Rasma, spėju kad farine complete tai pilno grūdo miltai. Nebalinti tai turbūt nebus aukščiausios rūšies, pirk pirmos, jie pilkesni, kiek pastebėjau. Pieno miltelių nenaudoju, visgi manau, kad tai chemija ir tikro pieno nepakeis (aišku, ir pieną perku ne maximoj). Viską su pienu kepu dieną. Dabar kai elektra dieną ir naktį vos ne vienodu tarifu bus, tai jokio skirtumo nebus taupymo atžvilgiu kada kepti.
Ačiū už pagalbą
Jau kepu pirmąją duonelę ir vietoj vandens pyliau pieną

Ragausim, žiūrėsim..gal kada palyginimui ir su pieno miltukais pakepsiu, kad pažiūrėt tuos skirtumus
O dėl elektros jūs teisi

, tuoj nebeapsimokės naktimis klausytis visos buitinės technikos. Kaip tyliai bedirbtų, vis vien nakties tyloje bet koks garsas girdisi 'sustiprintai". Indaplovė, skalbimo mašina, duonkepė - tiesiog namų šeimininkės simfonija..o pas mus dar virtuvėje durų nėra, tai girdisi kas kur vyksta