Mano pirmoji duonelė Pagal duonkepės receptą, va šitą. Miltus naudojau 550 D ('prastesnių' šiuo metu neturiu :-))) Aišku, dauguma jūsų čia patyrusios ir galbūt mano džiaugsmai - senai praeitas etapas, bet aš čia kitoms naujokėms giriuosi Juokauju Gal kitoms naujokėlėms irgi pravers receptukas su vaizdu kas gaunasi..
Na, bandau šitą receptą. Tik vietoj cukraus įdėjau medaus porą šaukštų (tikiuos medus ir kefyras nereaguoja kaip nors blogai). Po valandos baigs kepti, kol kas atrodo išsikėlė puikiai. Neaišku tik kaip skonis. Vienžu žodžiu, pasigirsiu vėliau.
sveikutės duonelės kepėjėlės. Sveikinu visas su gražiausiomis metų šventėmis ir jungiuosi į jūsų būrį Kalėdų senelis padovanojo mano ir dukros išsvajotą duonkepę
Turiu klausimėlį šiaulietėms - gal kas nors norėtų kooperuotis užsisakant kepimo priedus iš de lonos? O gal ir Šiauliuose galima kažkur nusipirkti tų visų priedų?
Turiu klausimėlį šiaulietėms - gal kas nors norėtų kooperuotis užsisakant kepimo priedus iš de lonos? O gal ir Šiauliuose galima kažkur nusipirkti tų visų priedų?
Nenurodyta ant pakuočių, o kaip reikia laikyti raugą, salyklą, sausas mieles? Sandariuose indeliuose, sausai, vėsiai? Jau prisipirkau "Delonoj" visokio gėrio Ar galiu supilti į stiklainiukus, uždengti plastikiniais ar užsukumais dangteliais ir padėti spintelėn?