QUOTE(Seila @ 2010 09 11, 16:28)
Ziurint kokia proga
 as pvz ten mokslu baigimo tai rozes abu kartus dovanojau

minejo,kad nori apyrankes, bet jeckau,kokia apyranke isrinkti vaikinui? Suprantu moteriai,bet vaikinui...
  minejo,kad nori apyrankes, bet jeckau,kokia apyranke isrinkti vaikinui? Suprantu moteriai,bet vaikinui...   nusiziurejai ideja padaryti 7 dienu dovana, t.y supakuoti 7 mazesnes ir saziningai leisti atidarineti tik po viena i diena, ir taip visa savaite..ale ka supakuoti i tas dezutes
 nusiziurejai ideja padaryti 7 dienu dovana, t.y supakuoti 7 mazesnes ir saziningai leisti atidarineti tik po viena i diena, ir taip visa savaite..ale ka supakuoti i tas dezutes   

Tiesiog vaikštinėjau pramogų sostinėje ir netikėtai pamačiau, tuomet pagalvojau, kad visai nieko būtų ir nusprendžiau dovanoti.
 Tiesiog vaikštinėjau pramogų sostinėje ir netikėtai pamačiau, tuomet pagalvojau, kad visai nieko būtų ir nusprendžiau dovanoti. Dar ir akcija pasitaikė.
 Dar ir akcija pasitaikė.   Vietoj 130 Lt dabar kainuoja 99 Lt. Tik reik paskubėt nupirkt, kad nesibaigtų netyčia ta akcija.
 Vietoj 130 Lt dabar kainuoja 99 Lt. Tik reik paskubėt nupirkt, kad nesibaigtų netyčia ta akcija.   Ir dar nusprendžiau, jog pasidovanosiu ir sau šią dovaną, nes negi aš stovėsiu vidury lauko ir spoksosiu, kaip mano MB šauniai skraido??
 Ir dar nusprendžiau, jog pasidovanosiu ir sau šią dovaną, nes negi aš stovėsiu vidury lauko ir spoksosiu, kaip mano MB šauniai skraido??   

Ir dar mąstysiu: kaip ir aš norėčiau pamėginti.
 Ir dar mąstysiu: kaip ir aš norėčiau pamėginti.   

padarytumėt tokią staigmeną per kokias metines ar pan., būtų liuks, ir išbandymai kartu, pabijojimai.. na bet čia tik mano nuomonė - gimtadienio dovana turi būti asmeninė
 padarytumėt tokią staigmeną per kokias metines ar pan., būtų liuks, ir išbandymai kartu, pabijojimai.. na bet čia tik mano nuomonė - gimtadienio dovana turi būti asmeninė  

sake atitranke visus k.....s
  sake atitranke visus k.....s