Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(Inguti @ 2010 02 01, 23:03)
Gavau toki laiska ,atsakyma... Na ,vilties as kazkaip neprarandu , bet ,kad jos padidejo ,tai nepasakyciau  schmoll.gif

Thank you for your email and recent purchase from FragranceX.com. I do
apologize that you have not received your order yet.

Some packages can be held by customs for inspections and they are not
always timely in notifying the recipient.

Your package was sent by International air mail through the United States
Postal service and they do not provide a tracking service at this time.

Packages not received by our customers are always returned to us, but we
must allow time for them to travel. We do appreciate your patience as this
is out of our control.

We look forward to serving you again soon.

Sincerely,

Tai ne laiskas, o automatinis atsakymas ir siunciamas jis nesvarbu ka tamsta rasytum.

Situacija su fragrancex yra tokia. Jeigu viskas gerai, tai viskas gerai. Jeigu negerai, tai iki 6 menesio termino atsakineja sabloniskais laiskais vis ta pati per ta pati, nesuteikdami jokios informacijos. Po 6 menesiu (t.y. kai sukanka terminas kai jie turetu grazinti pinigus), jie nebeatsako is vis i jokius laiskus (siunciau gal kokius 5 jau per puse sausio, keli is ju grasinantys biggrin.gif )

Pazadejau jiems kad niekada daugiau nebeuzsakinesiu is ju. Linkstu, link to kad reiks pazado laikytis...
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 02 01, 16:53)
Heilė ten pirko neseniai, rašė, kad viskas su jais tvarkoj.

o ar viskas gerai su galiojimo laiku?
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2010 02 02, 23:09)
Tai ne laiskas, o automatinis atsakymas ir siunciamas jis nesvarbu ka tamsta rasytum.

Situacija su fragrancex yra tokia. Jeigu viskas gerai, tai viskas gerai. Jeigu negerai, tai iki 6 menesio termino atsakineja sabloniskais laiskais vis ta pati per ta pati, nesuteikdami jokios informacijos. Po 6 menesiu (t.y. kai sukanka terminas kai jie turetu grazinti pinigus), jie nebeatsako is vis i jokius laiskus (siunciau gal kokius 5 jau per puse sausio, keli is ju grasinantys  biggrin.gif  )

Pazadejau jiems kad niekada daugiau nebeuzsakinesiu is ju. Linkstu, link to kad reiks pazado laikytis...

Blem ,nezinau ka ir galvot ,bet kazkodel tikiu ,kad gausiu ...o jei ne ,tai aisku,kad kt karto ten nebus...Ypac kai paskaiciau ,kad daug kam cia taip nutike g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites ..
Na va ,verkiau verkiau ir isverkiau ..Ne visai ,bet jau atejo laiskas ,kad muitineje sulaikyti ,turiu israsa nusiust..

Kaip manot (nes taip ir nesupratau galutinai),uzdes ? Ir kiek mazdaug? Jie man kainavo 70 doleriuku...Nes vienos taip sako ,kitos taip g.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2010 02 03, 10:55)
Laba diena mergaites ..
Na va ,verkiau verkiau ir isverkiau ..Ne visai ,bet jau atejo laiskas ,kad muitineje sulaikyti ,turiu israsa nusiust..
Kaip manot (nes taip ir nesupratau galutinai),uzdes ? Ir kiek mazdaug? Jie man kainavo 70 doleriuku...Nes vienos taip sako ,kitos taip  g.gif  ax.gif  4u.gif

Sveika.na va bigsmile.gif ir man viltis atsirado,kad gausiu,gal ir mano muitinej dar..
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 03, 12:33)
Sveika.na va  bigsmile.gif ir man viltis atsirado,kad gausiu,gal ir mano muitinej dar..

drinks_cheers.gif ,tikekimes ,kad bus 4u.gif ...Db ,kaip ir nebepykstu ant ju hihihi.gif
Atsakyti
Tai as ir tikiu,kad jie visada issiuncia kvepalus,kad pasiklysta siunta ne del ju kaltes,jie gi ten tukstanciais siuncia ,parduoda.Tik stebina ju poziuris i klienta..manau ,save gerbianti parduotuve visada turi atsizvelgti i kliento pastabas bei atlyginti jo nuostolius,ypač jei klientas perka n karta..Bent jau Ebay,braskiu pardavejai labiau rupinasi savo reputacija,kiek teko susidurti.
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 03, 14:28)
Tai as ir tikiu,kad jie visada issiuncia kvepalus,kad pasiklysta siunta ne del ju kaltes,jie gi ten tukstanciais siuncia ,parduoda.Tik stebina ju poziuris i klienta..manau ,save gerbianti parduotuve visada turi atsizvelgti i kliento pastabas bei atlyginti jo nuostolius,ypač jei klientas perka n karta..Bent jau Ebay,braskiu pardavejai labiau rupinasi savo reputacija,kiek teko susidurti.

Visiškai sutinku su išsakyta nuomone drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kam pravers si mano patirtis - pirkau kvepalus is siu tinklapiu, viskas labai gerai, likau patenkinta - pristate laiku, is parfum24 net patys skambino ir patare kaip kvepalus gauti greiciau (nes man dovanai labai greitai reikejo...) biggrin.gif
http://www.perfumit.lt/
http://www.amazingsales.lt/
http://www.parfum24.lt/
Atsakyti
Mergaitės, dabar, kai atrėja Valentino diena, turėtų ir nuolaidos kvepalams atkeliauti. Kiek mačiau kuriomis lietuviškomis internetinėmis parduotuvėmis naudojatės, tai www.perfumit.lt siūlo neblogą nuolaidą, tai ten apsimokėtų pirkti. Tik kur dėti tuos vyriškus kvepalus, jei man reikia tik moteriškų... lotuliukas.gif Gal jūs esate užmatę neblogų nuolaidų? Galėtumėte pasidalinti kas, kaip ir kur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abecele3 @ 2010 02 05, 12:11)
Mergaitės, dabar, kai atrėja Valentino diena, turėtų ir nuolaidos kvepalams atkeliauti. Kiek mačiau kuriomis lietuviškomis internetinėmis parduotuvėmis naudojatės, tai www.perfumit.lt siūlo neblogą nuolaidą, tai ten apsimokėtų pirkti. Tik kur dėti tuos vyriškus kvepalus, jei man reikia tik moteriškų...  lotuliukas.gif  Gal jūs esate užmatę neblogų nuolaidų? Galėtumėte pasidalinti kas, kaip ir kur  4u.gif

Scented.lt dabar taiko 14 % visiems kvepalams iki Valentino dienos 4u.gif
Atsakyti
Radau limituoto leidimo kvepalus štai šioje parduotuvėje
http://www.scentmonkey.com
Gal kas esate pirkę iš čia? Labai įdomu būtų sužinoti atsiliepimus blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Tuberosa @ 2010 02 02, 20:28)
Aš irgi ten radau vieną labai norimą variantą, beje, tai lietuviška parduotuvė, bet asmeniškai man ten kliūna kai kurių kvepalaų tūriai, pvz. lyg kažkurios lempickos buvo 81 ml. ar panašiai , bet asortimentas nepanašus į padelkes, tikrai labai prašome atsiliepti pirkusius, nes tų kvepalų, kur ten nusižiūrėjau, kitose lietuviškose int. parduotuvėse nėra help.gif Tiesa, radau ir tą 1- 7, ten dar pigiau, tik  niekaip nesuprantu, ar patikima.

Aš pasiskatinėjusi ir panaršiusi www.1-7.lt susidariau nuomonę, kad pvz. kosmetika ten pigesne (aišku ne visa), nes parduoda pvz. lūpdažius - testerius, be dėžutės, kvepalai irgi testeriai - pigesnis variantas gaunasi. Manau, kad viskas ten tvarkoje, nes tai išparduotuvė - be to juk man pvz. lūpdažis Revlon ar Versace nebūtinai turi būti su dėžute - juk dėžutė tik prekės įpakavimas, kuris įskaičiuotas į kainą. Kvepalus ten kiek žinau sėkmingai originalius įsigijo. TAigi ir aš jau gundausi ten kažka įsigyti thumbup.gif
Atsakyti