QUOTE(Renatina @ 2010 01 08, 13:09)
QUOTE(Inguti @ 2010 01 08, 13:47)
As irgi jungiuos pasaudyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 01 08, 14:39)
Tu irgi saudyk ,esi nuskriausta ,vakar skaiciau ir tavaja istorija
QUOTE(Voxi @ 2010 01 01, 16:19)
Mergaites, apsvieskit mane, niekad nesisiuntusia nieko internetu, kaip jus pirkot Chanel Exclusifs? Cia tiesiogiai ar per tarpininkus? Kiek suprantu, juos parduoda tik Chanel butikai? 
Man irgi butu aktuali si informacija
QUOTE(Inguti @ 2010 01 08, 13:47)
Bet, jei gerai pagalvojus, tai ir vaikystėj šokoladą gvelbdavo...
QUOTE(Shumeras @ 2010 01 08, 17:36)
Bet, jei gerai pagalvojus, tai ir vaikystėj šokoladą gvelbdavo...
nuo to pradėjo!
jei vaikystėj draugė nugvelbus šokoladą godžiai jį sušlamščia arba perparduoda berniokams - auga telefoninių sukčių gauja!
o jei pasislepus uosto šokolado natas - užaugus taps šokoliadinių fufliakų perpardavinėtoja!
QUOTE(Inguti @ 2010 01 07, 19:49)
Blem ,uzsisakiau per Fragrancex ,issiusta gruodzio 15 d ,o dar nera
.Siuntima atseit 7-12 dienu...o jau praejo 22..Kaltinu ta swentini laika ,kai viskas gali uztrukt su siuntimais..Gal kas dar laukia panasiai?
Mano 11.30 užsakyti kvepalai atėjo dar prieš Kalėdas, o 12.02 užsakymo vis dar laukiu
QUOTE(*Smilga* @ 2010 01 08, 19:11)
Mano 11.30 užsakyti kvepalai atėjo dar prieš Kalėdas, o 12.02 užsakymo vis dar laukiu 
Oho
O yra kazkokie kodukai,kai atsiuncia patvirtinima ,kad sumoketa ir ,kad issiusta ,kur butu galima pamatyti kur randasi kvepalai , kaip pas mus galima patikrinti? Ar nelabai
Gal ką žinote apie šį puslapį http://www.1-7.lt/ ?Atradau per google,kai kurių gaminių kainos labai mažos,net nesitiki
QUOTE(Inguti @ 2010 01 08, 19:57)
Oho
,tai tada isvis rami tureciau buti ,nes as uz jus vos ne dvi sawaites veliau uzsakius...Db bijau tik apmuitinimo
O yra kazkokie kodukai,kai atsiuncia patvirtinima ,kad sumoketa ir ,kad issiusta ,kur butu galima pamatyti kur randasi kvepalai , kaip pas mus galima patikrinti? Ar nelabai
fragrancex puslapio viršuje yra skiltys "order status" ir "my account". Ten galima pasižiūrėti ar siuntinukas išsiųstas (shipped), ar dar ne (processing). Jei pinigėliai nuo sąskaitos dar nenuskaityti arba neuztenka sąskaitos likučio, rašys "on hold for payment".
Galvoju mamai nusiusti kvepalu gimtadienio proga is fragrancex. Maciau,kad kazkuri sakete apie mokesti muitineje, ar yra kam nors ji uzdeje?
QUOTE(kontraversija1 @ 2010 01 09, 01:37)
Galvoju mamai nusisuti kveplau gimtadienio proga is fragrancex. Maciau,kad kazkuri sakete apie mokesti muitineje, ar yra kam nors ji uzdeje?
Kiek girdėjau, iš ES šalių muitų nėra