QUOTE(cindy @ 2010 02 23, 23:22)
Nereikia taip žiauriai. Pati pagalvokit, ar norėtumėt dabar būti Mangirdienės vietoje? Kiekvieno kūryba yra skirtinga ir tai ką kiekvienas kuria jam yra gražu. Ne pas vieną čia dedamą darbą galima rasti trūkumų, bet nė viena nėra pasisakiusi taip kategoriškai. Tokie bjaurūs pasisakymai gali atmušti norą kažką toliau kurti. šiaip ar taip, tai klienčių reikalas pirkti ar ne

Jums nepatinka? Būtinai kažkas bus kam patiks
Sutinku, kad pasakiau griežtai. Na, bet negalima krokodilo vadinti katinėliu, jei jis išties yra krokodilas. Kita vertus, gal žmogui ir gerai sužinot, kad kažką jis daro, tarkim, ne itin gerai? Sutinku, kad ne viskas gaunasi iš karto. Betgi kiekviena jūsų turi netobulų "mėginimų", kurių neviešinat kaip nemarių meno kūrinių

... Na, neskanu man, kai kiekvienas perspaustas replėmis vielutės gabaliukas puolamas vadinti menu. Man įdomios Mangirdienės idėjos, šito ir nesiruošiu peikti. Bet man negražus jų įgyvendinimas. Dar negražus nesavikritiškumas ir nekritiškumas. Va taip tiesiai ir atvirai. Man toks darbelis yra nepagarba aplinkiniams / klientui. Net kurortinė piguva, neblizganti kokybe, nes reikia "prikept" kuo daugiau, ir ta atrodo kruopštesnė.
Ir negaminu aš papuošalų, kad nepakaltintumėte pavydu. Užsiimu kitokiais rankdarbiais ir puikiai žinau, kad net ir daug dirbant ne viskas gaunasi tinkamai, todėl ne visi darbai ir tinkami "viešumai", jau nekalbu apie jų "komercializavimą".
Tiesa, o jei jau turi kibirkštėlę, tai kritika noro kurti tikrai neatmuš.
Labai seniai seku šitą temą ir ankstesnes temas, nes man labai smagu pasidžiaugti jūsų idėjomis, išmone ir tobulėjimu

Ir mano kritika buvo labiau ne dėl nepavykusio darbelio, o dėl nesavikritiškumo.
Gražaus visoms artėjančio pavasario