Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai, auskarėliai

QUOTE(hobite @ 2010 02 23, 21:15)
Labas vakaras, dar karteli.

Taigi, Jusu darbus jau gana senai seku. Taciau pati auskarus gana retai gaminu. Bet si vakara pagalvojau, kad laikas ir man su jumis pasidalinti savo darbais ir isgirsi kritikos.
Pagal imesta nuoroda is auksarankiu forumo bandziau savo nuotrauka apdoroti. Pirma karta su PhotoShopu dirbau, tai ilgai bandziau is tos nuotraukos ispausti kas tik galima.

user posted image

Labai gražūs. Aš šiandien gausiu jau siuntą karoliukų ir bėgsiu verti-negaliu sulaukti thumbup.gif
Atsakyti
Dekui Jegle, Aruna - 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2010 02 24, 08:38)
Dosikas, labai mėgstu perlus, tai negaliu praeiti pro šalį ir nepagirti auskariukų  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nors retai rodausi, bet įmesiu ir savo perlinius auskariukus  blush2.gif
user posted image

Man perliukai ir labai patinka! thumbup.gif
Atsakyti
Dosikas, Hennessy - labai gražūs auskarai, tokie prabangūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2010 02 24, 08:19)

Jegle, paskutiniai  4u.gif

Dėkui amn jie irgi wub.gif , bet gaila, teks atiduoti klientei.. biggrin.gif
QUOTE(Hennessy @ 2010 02 24, 08:38)
Dosikas, labai mėgstu perlus, tai negaliu praeiti pro šalį ir nepagirti auskariukų  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nors retai rodausi, bet įmesiu ir savo perlinius auskariukus  blush2.gif

Labai gražūs.. wub.gif

QUOTE(Pacific @ 2010 02 24, 09:52)

na pasirodau su savais paskutiniais "Žaismingi"

Labai mieli.. wub.gif
Atsakyti
Snowflake, dėkui.
Hennessey, tavieji su perlais prabangiai ir elegantiskai atrodo. Ir fotkė labai graži.

Dabar žaidžiu su nuotraukomis ir senais savo darbais.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 02 23, 23:22)
Nereikia taip žiauriai. Pati pagalvokit, ar norėtumėt dabar būti Mangirdienės vietoje? Kiekvieno kūryba yra skirtinga ir tai ką kiekvienas kuria jam yra gražu. Ne pas vieną čia dedamą darbą galima rasti trūkumų, bet nė viena nėra pasisakiusi taip kategoriškai. Tokie bjaurūs pasisakymai gali atmušti norą kažką toliau kurti. šiaip ar taip, tai klienčių reikalas pirkti ar ne wink.gif Jums nepatinka? Būtinai kažkas bus kam patiks wink.gif

Sutinku, kad pasakiau griežtai. Na, bet negalima krokodilo vadinti katinėliu, jei jis išties yra krokodilas. Kita vertus, gal žmogui ir gerai sužinot, kad kažką jis daro, tarkim, ne itin gerai? Sutinku, kad ne viskas gaunasi iš karto. Betgi kiekviena jūsų turi netobulų "mėginimų", kurių neviešinat kaip nemarių meno kūrinių mirksiukas.gif ... Na, neskanu man, kai kiekvienas perspaustas replėmis vielutės gabaliukas puolamas vadinti menu. Man įdomios Mangirdienės idėjos, šito ir nesiruošiu peikti. Bet man negražus jų įgyvendinimas. Dar negražus nesavikritiškumas ir nekritiškumas. Va taip tiesiai ir atvirai. Man toks darbelis yra nepagarba aplinkiniams / klientui. Net kurortinė piguva, neblizganti kokybe, nes reikia "prikept" kuo daugiau, ir ta atrodo kruopštesnė.
Ir negaminu aš papuošalų, kad nepakaltintumėte pavydu. Užsiimu kitokiais rankdarbiais ir puikiai žinau, kad net ir daug dirbant ne viskas gaunasi tinkamai, todėl ne visi darbai ir tinkami "viešumai", jau nekalbu apie jų "komercializavimą".
Tiesa, o jei jau turi kibirkštėlę, tai kritika noro kurti tikrai neatmuš.
Labai seniai seku šitą temą ir ankstesnes temas, nes man labai smagu pasidžiaugti jūsų idėjomis, išmone ir tobulėjimu 4u.gif Ir mano kritika buvo labiau ne dėl nepavykusio darbelio, o dėl nesavikritiškumo.
Gražaus visoms artėjančio pavasario 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, super darbeliai... taip pamalonino akį, kad netgi sakau ir aš pabandysiu ką nors suverti smile.gif) Šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti
Jei žmogus deda savo darbus, tai turi būti pasiruošęs išgirsti ne tik liaupsinimus, bet ir kritiką. Tai sveika ir normalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __snowflake: 24 vasario 2010 - 13:17
QUOTE(Pacific @ 2010 02 24, 10:52)
na zinok, kad jei naudoji ta pati akmeneli, tai jau auskariukai panasus ir matyti. mirksiukas.gif  o ka pvz kalbeti apie swarovskiu sirdutes, laselius ir pan, kur tik su kabliukais uzsispaudzia ir tiek  mirksiukas.gif nejaugi jau plagijavimu isvadintum?  mirksiukas.gif

Tai juk ne tame esmė, ne apie swarovskių širdeles sukabintas kabliukais kalbėjau tongue.gif

QUOTE(Žuvėdra @ 2010 02 24, 12:45)
  Ir mano kritika buvo labiau ne dėl nepavykusio darbelio, o dėl nesavikritiškumo.

Bet nebubo išgirstas Mangirdienės pasiteisinimas ar kažkas, nes dabar ant jos tik "varoma" ir tiek tongue.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti