gal ir todel atrodo tokie
visiskai ramiai atsakau : mes darem baisu pabaisu fotosesija,todel drauge man juos truputi pavele
[quote=mariana,2006 07 24, 18:38]
viskas cia vietoje
i tema kalbam, siaip as ir pati buciau labai laiminga jei rasciau nebrangiai nusipirkti tresus pacius ilgiausius sviesius, gali but sruogelem dazhyta ir t.t. 
vaje gerai, kad supratot teisingai
, nes pamaniau jei pas ka trumpesni plaukai ( nei mano) tai turetu buti fain nusispirkti 2-3 kart pigiau nei pas kirpejas
sekmes ieskant savo plaukuciu
viskas cia vietoje
[quote=Magas,2006 07 25, 08:29]
viskas cia vietoje
i tema kalbam, siaip as ir pati buciau labai laiminga jei rasciau nebrangiai nusipirkti tresus pacius ilgiausius sviesius, gali but sruogelem dazhyta ir t.t. 
, nes pamaniau jei pas ka trumpesni plaukai ( nei mano) tai turetu buti fain nusispirkti 2-3 kart pigiau nei pas kirpejas
[/quote]
aciu
tai aisku, as pvz (jei man reiketu tokio ilgio ) tikrai susidomeciau
viskas cia vietoje
[/quote]
aciu
QUOTE(mariana @ 2006 07 24, 19:38)
viskas cia vietoje
Na tu mergaite visai pabludai
QUOTE(Agnieshkute @ 2006 07 25, 22:40)
Na tu mergaite visai pabludai
Kam tau tuos plaukus prisiuti??
Savus tokius ilgus turi....
Gal patartumet kur siauliuose tankina ir ilgina ?
kol kas as, pvz, zinau tik dvi kirpejas kaune tuo uzhsiimancias
QUOTE(mariana @ 2006 07 26, 18:03)
Cia gal as biski ne i tema, bet tu man goda is 69 danguje primeni, ne giminaite?
QUOTE(A.JAN. @ 2006 07 26, 17:12)
Cia gal as biski ne i tema, bet tu man goda is 69 danguje primeni, ne giminaite?
atsakysiu uz mariana, ji man atrodo godos nuotraukyte avatare isidejusi, kiek pamenu ji taip per natalijos (yva) mergvakari atrode
QUOTE(^^liutuke @ 2006 07 26, 18:35)
atsakysiu uz mariana, ji man atrodo godos nuotraukyte avatare isidejusi, kiek pamenu ji taip per natalijos (yva) mergvakari atrode 
tai aisku