Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų "prisiuvimas"

o man nelabai patinka tos juodos sruogos ir pats plauku geltonumas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 31, 17:38)
nu mano subjektyvia nuomone tai simta kartu geriau trumpi nei va tokie kaip tavo idetoj foto...

Pritariu,nes nuotraukoje labai jau negraziai atrodo,is tikruju,net nesuprantu tokiu ciudu.
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 09 03, 11:43)
o man nelabai patinka tos juodos sruogos ir pats plauku geltonumas ax.gif

Cia ne juodod sruogos, cia apacoije tamsus plaukai ( norejau visus sviesius det, bet pas mane pacia nudazyta apacioje tamsiai, tai butu nekaip atrode) 4u.gif
Atsakyti
tai kaip supratau prisiuva tik kaune? kas zino ka nors apie klaipeda?
Atsakyti
Nesusilaikiau ir savaitgali nusipirkau prisegamus tresus. Siaip super dalykelis. Kai ipranti tikrai nesunku juos paciai prisisegti. Tik gaila, kad vienas rinkinys (3 juostos) ant mano nemenku plauku per skystai atrodo. Reikia dar vieno.
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2006 09 25, 11:34)
Nesusilaikiau ir savaitgali nusipirkau prisegamus tresus. Siaip super dalykelis. Kai ipranti tikrai nesunku juos paciai prisisegti. Tik gaila, kad vienas rinkinys (3 juostos) ant mano nemenku plauku per skystai atrodo. Reikia dar vieno.

Cia tokios kaip prisegamos sruogos? plaukams pailginti? blush2.gif kiek kainavo tau sitie prisegami plaukai? ax.gif
Atsakyti
Sakyciau net ne sruogos o juostos su segtukais. Kainavo nei daug nei mazai - 250 LT. Bet paskaiciavus kad ant mano plauku priauginimas kapsulemis atsieitu apie 1000 Lt. tai sita suma ne tokia jau ir didele atrodo biggrin.gif . Be to juos pati galiu kada noriu nusiimti, nes po kiek laiko jie pradeda erzinti biggrin.gif (vienas atvejis, kai plaukai ilgeja naturaliai pamazu ir kitas atvejis kai jie atsiranda ilgi per pora minuciu - reikia priprasti tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2006 09 26, 08:55)
Sakyciau net ne sruogos o juostos su segtukais. Kainavo nei daug nei mazai - 250 LT. Bet paskaiciavus kad ant mano plauku priauginimas kapsulemis atsieitu apie 1000 Lt. tai sita suma ne tokia jau ir didele atrodo biggrin.gif . Be to juos pati galiu kada noriu nusiimti, nes po kiek laiko jie pradeda erzinti biggrin.gif  (vienas atvejis, kai plaukai ilgeja naturaliai pamazu ir kitas atvejis kai jie atsiranda ilgi per pora minuciu - reikia priprasti  tongue.gif )

Aisku ax.gif gal visai ir nieko dalykas, jei galima kada nori prisisegti ir nusisegti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2006 09 26, 19:50)
Aisku  ax.gif gal visai ir nieko dalykas, jei galima kada nori prisisegti ir nusisegti  bigsmile.gif

bet tai reikia labai spalva nutaikyt flirt.gif
Atsakyti
Gal zinot kas Klaipedoj prisega plaukcius??? Kiek tai kainuoja??? Gal yra Klaipeedoj ir kur prisiuti galima, tada irgi reiktu kainos... ax.gif labai noriu savo vestuvems plauku iki liemens,o mano iki puses nugaros, gal net trumpesni, o kai dar galiukai pasikirps... doh.gif na, nors tai dienai noreciau ilgu, palaidu graziu plauku.....Labai labai laukiu inforacijos...ACIU...
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2006 09 02, 20:01)
Niu va, prisisiuvau 4u.gif  Tik truputi pakirpsiu ir iskarpysiu ( siandien labai jau pavargus ta mano kirpeja buvo, tai tingejo iki galo padaryti ax.gif )

user posted image

Cia man zymiai graziau ir naturaliau atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2006 09 24, 21:32)
tai kaip supratau prisiuva tik kaune? kas zino ka nors apie klaipeda?

Mergytes, patarkit, kas Klaipedoj prisiuva plaukus????

QUOTE(Tigris @ 2006 09 25, 13:34)

O su tais tresais labai matosi, kad plaukai prideti, gal reikia kazkaip pakarpyti???? As ir noriu kazkuriuo is budu vestuvems tureti ilgus plaukus, nors pacios irgi pusilgiai, bet noreciau iki liemens... ax.gif blush2.gif vat prisiauginti man kainuotu apie 1500lt., nes reikia maziausiai 80 sruogu (cia taip jau man kirpeja sake), niu va, o noreciau pigiau issiversti, o kiek prisiuvimas kainuoja????? Ir kaip su tuo prisegimu plauku???
Atsakyti