QUOTE(renatuxaass @ 2008 03 23, 02:00)
as bandziau su tomis kapsulemis, du akrtus prisiauginus buvau, bet po ju plaukai labai ploni paliko, ir nieko nebeliko daryt o vel budu ieskot kaip prisiaugint, nes jau savi baisiai atrode, tada nusipirkau tas prisegamas, na bet ir nesamone, nes pastoviai reiks seginetis,ir man tie segtukai kartais tempdavo plaukus tai irgi israudavo, ir tie sonai jei auksciau isisegi vis islyst nori segtuku, reikia gerai dar pasistenk kad juos lygiai graziai susisegtum, dabar mastau apie ta prisiuvima, plauku pluosta tai as bet kur nusipirkt galiu, bet kiek kainuoja atskirai vien prisiuvimas?
paziurejau frozio namai tinklapi ten parodyta kaip daro, tik nesupratau jei paima ta sruogele supina ir ja itempia per visa galva bet kaip po to pritvirtina ta sruogele jos pati ta gala? tai gal pina ne kaip paprasta kasa o eglute kad ji nesimaskatuotu ir neatsilaisvintu?ir kaip ja pritvirtina ta sruogele, kaip ta ala sruogeles surisa ar ka daro?tai jei darai kelis sluoksnius tai pini kelias sruogeles atskiras ir ant ju kabini ar ne? kirpejos jei cia tokiu yra gal galit atsakyti

aciu
ne plaukai ploni liko,o pripratai,kai priauginti,juk kokia plauku mase prisideda,o priprantama greitai,todel nuemus atrodo,kad nieko nebeliko.
Papildyta:
QUOTE(ascionka @ 2007 12 27, 23:31)
Na apie tuos prisiutus plaukucius galiu papasakoti mano dvi drauges turejo...maciau kaip ten joms ta kasyte supyne ir kaip prisiuvo...atrode tikrai graziai nes turejo tikrai abi labai ilgus (viena -juodus,kita -geltonus),tai is toli einancias visi pastebejo bet kai pakele ir parode kas dedasi po laukais praejo noras ir man juos prisisiut
Na vaikinui tai sake siurpu budabo liesti es jauciasi kad tu plauku ne vienas sluoksnis

beto dar ir matosi kai vejas papucia kas po netikrais plaukais darosi

ir dar minusiukas kad galedavo arba pasileidus vaiksciot arba zemai ristis kad apsidraike butu nes kitaip viskas matydavosi...
P.S.niu va o kai nusieme tai mergickos vargsta labai nes nusikirpt gavo per sprindi

labai nusiuro ir labai slenka tai daugiau sake nebeeksperimentuos
butent,kad arba palaidais arba zemai suristai reikia vcaikscioti,o zemai suristi,jokio grozio
Papildyta:
QUOTE(Avietyte @ 2008 03 04, 20:54)
buvau prisiauginusi 2 metus kapsu;emis. NESAMONE! is pradziu buvau laiminga, gal koki menesi...po to pradejo mano plaukai trukineti tikri,bet jie neisslinkdavo, o likdavo ant kapsules,tai atrode kaip pleiskanos. maniskis kai kazkada kalbejom apie musu pirma pasimatyma man pasake,kad vienintelis dalykas,kuris jam nepatiko many-tai,kad as turiu pleiskanu

tai kaip israudau...kol isaiskinau,kad ten ne pleiskanos... siaubas

tai va,butent siandien nusiemiau plaukucius ir esu naturali. labai neiprasta, bet kapsulem nebesiauginsiu. tai be to ir labai brangu. negana to,kad pirma karta mokejau 900, tai dar kas 5 menesiukus turiu eiti persiauginti,kas vis po 400 kainuodavo... dabar sakau gal prisegami domintu,nes ziauriai sunku priprasti prie saves beplaukes

..
Papildyta:
o gal mes cia turim kirpeju?
plaukai ne trukineti pradejo,o cia tie plaukai,kurie kasdien iskrenta,tau kapsulese likdavo,juk jiems nera kur iskristi
Papildyta:
QUOTE(Avietyte @ 2008 03 04, 20:54)
buvau prisiauginusi 2 metus kapsu;emis. NESAMONE! is pradziu buvau laiminga, gal koki menesi...po to pradejo mano plaukai trukineti tikri,bet jie neisslinkdavo, o likdavo ant kapsules,tai atrode kaip pleiskanos. maniskis kai kazkada kalbejom apie musu pirma pasimatyma man pasake,kad vienintelis dalykas,kuris jam nepatiko many-tai,kad as turiu pleiskanu

tai kaip israudau...kol isaiskinau,kad ten ne pleiskanos... siaubas

tai va,butent siandien nusiemiau plaukucius ir esu naturali. labai neiprasta, bet kapsulem nebesiauginsiu. tai be to ir labai brangu. negana to,kad pirma karta mokejau 900, tai dar kas 5 menesiukus turiu eiti persiauginti,kas vis po 400 kainuodavo... dabar sakau gal prisegami domintu,nes ziauriai sunku priprasti prie saves beplaukes

..
Papildyta:
o gal mes cia turim kirpeju?
as kirpeja,jeigu kas sakytu rinktis plauku prailginomo buda,tai rinkciaus priauginima,prisegami man isvis vejai,nes viena minute su ilgais,kita jau su trumpais plaukais,su prisiunamais grazu tik pirmom savaitem.jeigu jau taip nesinori priaugintu plauku,tai vienintele iseitis siutis arba prisisegti.