Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(rutuk @ 2010 01 05, 23:14)
Bryyla, man rugiageliu hidrolatas sausino veido oda, cia aisku mano patirtis, sunaudosiu ji kur kitur, bet man super patiko sandalmedzio hidrolatas  wub.gif , tada gal eitu roziu (nors irgi siek tiek sausino), paprastas mineralinis ir visokie kitokie bandyti (hamameliu - su alkoholiu  unsure.gif , frankinezes - kvapas nepatinka  schmoll.gif ) Dabar jau laukiu nesulaukiu siuntinuko ir bandysiu citrininiu verbenu hidrolata  bigsmile.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 04, 19:38)
Viena forumietė, berods Katutis, sakė, kad tokie dumbliai sunkiai susimala.

taip, labai atšipina peiliukus 4u.gif

QUOTE(Manija69 @ 2010 01 04, 21:13)
O prieš kelias dienas nutariau panaudoti gėlių vaškus ( turėjau po gabaliuką jazminų, champakų ir tuberozų ).Labai norėjau kvepaliukus su jais daryti, bet neturiu jojobos, tai gal kitą kartą, o dabar kūnui sviestą pasidariau.

ojoj, kaip skaniai skamba thumbup.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 01 05, 18:25)
Ar hamamelių ir rugiagėlių hidrolatų stiprūs kvapai?

man tai vieni iš silpniausių. Versme, rugiagėlės tikrai neatsiduoda raugintais kopūstais lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, patarkit kokius indelius naudoti gamyboje,
ta prasme dedant į verdantį vandenį produktų kaitinimui?
nagus nusiplikiau vakar, neįmanoma, aplaisčiau viryklę, į vandenį pusę
mano gamybos produktų ištaškiau, o dar į gėlių vaškų ir aliejų mišinį įsitėškė vandens doh.gif gal kokiu specialiu induku buna? verysad.gif

Na bet mano ypatingasis universalus kremas pasigamino biggrin.gif thumbup.gif nerealus geris bigsmile.gif

Gamybos proceso neaprašinesiu, nes jis taisyklių pilnai neatitiko, žodžiu
buvo visokiu nesėkmių

O sudedamosios dalys tokios:

Rosa Gallenica vaškas
Mimozu vaškas
Šlamučio vaškas
Madara rožių tonikas
Emulsinis vaškas
Bičių vaškas
Vanilės fitolis sezamų aliejuje
Jojoba aliejus
Frankincenso EA
Saldžiųjų apelsinų EA
DRUIDE vaikiškas aliejus kūnui ir šiaip viskam
ir dar sumaišius buteliukus įpiltas rugiagėlių hidrolato šaukštelis lotuliukas.gif
beigi įtėkšta verdančio vandens sakyciau saukstas doh.gif

Is pradziu mase tarode kaip sutrauktas pienas kavoje lotuliukas.gif bet esu
atkakli ir kaip ta pele , kuri ikritusi i pieno asoti plake letenelem tol, kol suplake sviesta ir sekmingai issigelbejo , tai va taip ir as medine mentele tol maisiau jau vestani misini kol mase pasidare vientisa ir atvesus jai, gavau bliubeli puikiausio, vidutinio "kietumo" kremo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 06 sausio 2010 - 11:34
QUOTE(Bitute32 @ 2010 01 06, 11:21)
gal kokiu specialiu induku buna?  verysad.gif
Na bet mano ypatingasis universalus kremas pasigamino  biggrin.gif  thumbup.gif nerealus geris  bigsmile.gif

aš darau tieisog dideliam kremo induke 100 ml.
Šaunuolė, kad nepasidavei ir vsiaks gavosi. Tik man kilo įtarimas, ar tau nebuvo sutraukats kremas. Galėjo tonike būti nelb tinkamų ingredientų.
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2010 01 06, 11:21)
Merginos, patarkit kokius indelius naudoti gamyboje,
ta prasme dedant į verdantį vandenį produktų kaitinimui?

paieškoti tarp savo resursų arba Suvoje kokį porcelianinį dubenėlį nusipirk, kokių yra KN per vakarėlius drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 06 sausio 2010 - 12:33
QUOTE(katutis @ 2010 01 06, 10:36)
man tai vieni iš silpniausių. Versme, rugiagėlės tikrai neatsiduoda raugintais kopūstais  lotuliukas.gif

Aišku... Apie kvapus nebeklausiu, nes labai skirtingi atsakymai biggrin.gif bet dėkui...

Beje, vakar niekas neatsakė, tai gal šiandien kas pakuždės, ar darantis gelį veidui iš aliejų ir ksantanu sutirštinto hidrolato bei aloe sulčių reikia dėti ir konservanto? Koks variantas pigiausias? Tinka vit. E? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 06, 12:37)
aš darau tieisog dideliam kremo induke 100 ml.
Šaunuolė, kad nepasidavei ir vsiaks gavosi. Tik man kilo įtarimas, ar tau nebuvo sutraukats kremas. Galėjo tonike būti nelb tinkamų ingredientų.

Man irgi tokia mintis smelstelejo, kad cia bus del papildomu
ingridientu tonike, bet nieko susidorojau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 01 06, 00:14)
Bryyla, man rugiageliu hidrolatas sausino veido oda, cia aisku mano patirtis, sunaudosiu ji kur kitur, bet man super patiko sandalmedzio hidrolatas  wub.gif , tada gal eitu roziu (nors irgi siek tiek sausino), paprastas mineralinis ir visokie kitokie bandyti (hamameliu - su alkoholiu  unsure.gif , frankinezes - kvapas nepatinka  schmoll.gif ) Dabar jau laukiu nesulaukiu siuntinuko ir bandysiu citrininiu verbenu hidrolata  bigsmile.gif

o as laukiu nesulaukiu atsiliepimu apie ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2010 01 06, 10:36)
man tai vieni iš silpniausių. Versme, rugiagėlės tikrai neatsiduoda raugintais kopūstais  lotuliukas.gif

Negaliu ginčytis, nes uosčiau tik vieną kartą iš didelio butelio turėdama slogą, tikiu, kad ant odos užpurškus kitokios asociacijos.

QUOTE(Dolphin @ 2010 01 06, 14:27)

Šitas gėris bigsmile.gif Nenudžiovina, skaniai kvepia, gaivus.

Bitute, sveikinu su atkakliu darbu ir pavykusiu rezultatu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 06, 14:27)

pats nuostabiausias, paties skaniausio kvapo wub.gif

QUOTE(Versmė @ 2010 01 06, 14:46)
Negaliu ginčytis, nes uosčiau tik vieną kartą iš didelio butelio turėdama slogą, tikiu, kad ant odos užpurškus kitokios asociacijos.

drinks_cheers.gif Aš su juo paskutiniu metu daug žaidžiau, kompresus dariau, tai labai švelnutis pasirodė 4u.gif
Atsakyti
noriu pagerinti hidrolata glicerinu ir pelargoniju ea, kiek lasiuku? 4u.gif
Atsakyti
Issiunciau uzsakyma Aroma Natural...nesuprantu, kaip apmoketi..padekit kuri nors..aciu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sigule* @ 2010 01 06, 16:45)
Issiunciau uzsakyma Aroma Natural...nesuprantu, kaip apmoketi..padekit kuri nors..aciu blush2.gif

kazka netaip padariau, turbut ir uzsakymas nenusisiunte doh.gif
Atsakyti