QUOTE(Versmė @ 2010 01 20, 22:35)
Man tai apetitas sukyla
O iš ko pagamintas rankų sviestas? Ar čia tas pats, kur vyras veidui naudoja?
ne, sis buvo toks subalatuotas ant greicio, nes tam firminiam reiktu bent 2 valandu, plius su uzsaldytais ledukais zaisti, o laiko nebuvo.
Tai tiesiog ant radiatoriaus istirpinau kakavos sviesta su dygminu aliejum, tada sviesmedzio dejau, kokosu, savo mylimo kombo, tamanu,mango, mafuros sviesto, glicerino ir saltalankiu alieju. Is EA vanile, apelsinas, kakavos absoliutas ir paciule, gal dar benzoino
QUOTE(Monica @ 2010 01 21, 08:24)
Kunigunda, tavo sviestus ir man norisi valgyti: atrodo kaip medutis koks, o įsivaizduoju kaip kvepia...

Galvoju, gal visgi tu l. daug suki, maišai, ir tau dėl to gaunasi puiki konsistencija
taip, as maisau tikrai ilgai, apie kokias 2 valandas uztrunka visas procesas -alieju tirpinimas, paskui kietuju istrinimas, visada suku viena kryptim, tada stingdymas ledukuose, tokiu budu net ir apimti jo galima padidinti. Uztat mano kuno sviestai vos pateke ant odos ima tirpti
QUOTE(Monica @ 2010 01 21, 17:15)
Aš tirpdžiau karštam hidrolate,
o kokio karstumo vanduo? Vis tik manau, kad jo perkaitinti nereiketu -70 laipsniu turbut riba
QUOTE(agnuta @ 2010 01 21, 18:57)
gal butu galima kuno sviesto recepta?
o as jo nebuvau idejus? Nes ant lapuko rasiausi viska ka dedu, bet jo nerandu, matyt vel Salvadoras ji bus kur numetes
Ejo mano dievinamieji -kakava, sviestedis, mango, kombo, mafura, is skystu ersketuogiu, kvieciu gemalu, abrikosu kauliuku aliejai, vaskas biciu ir jazminu. Saltalankio aliejus, nes jis siek tiek ir oda "padazo". Manau cia puikiai tiktu ir morku fitolis, nes ir jis turi tokiu savybiu, o kartu tinka ir sausai odai. Is EA - rozes, jazminai, santalas, vaniles, kakava,dar kazkas
Aš būčiau nuostabiausia kalėdinė dovana jūsų turimam augintiniui